Demonstráció a valódi gyermek és családvédelemért!

Bátor Anyatigris

#1 Nos! Elég volt a gyámügyi hivatal és gyermekjólléti szolgálat diszkriminációjából.

2014-10-29 13:33

Nos elég volt a hivatali dhi

Vendég

#2

2014-10-30 06:50

Ismerős. ÉN két éve küzdök a hivatalokkal a gyermekeimért. az enyémeket el is vitték intézetbe. korruptak lekezelőek és még sorolhatnám...

Vendég

#3 Re: t

2014-10-31 05:05

#2: -  

 

. Kaphatok részleteket? én a
Angel

#4 Re: Re: tn.

2014-10-31 10:36

#3: - Re: t 

 

hosszú lenne itt leirnni. de facebookon Németh Angéla néven megtalálsz. három gyermekemmel vagyok a profilképe

Bátor Anyatigris

#5

2014-11-03 19:24

Kedves Sorstársak!

Mindenki akit diszkriminál a gyermekjólléti szolgálat vagy gyámügyi hivatal írjátok alá minél többen fogjunk össze és rakjunk rendet. Ne hagyjuk gyermekeink és családjainkat tönkre tenni.

Kérekszépen mindenkit. Kérem én is ezt azért mert épp a gyerekjólléti szolgálat emberei tépték ki ki karjaim közül a négy éves kisfiam aki jelenleg azt se tudja kicsoda és mi miért történik.

Egyikünk se ezt érdemli mindannyian megérdemeljük hogy tisztelettel viselkedjenek velünk akkor is ha egyedül nevelem a fiaim. Én személy szerint a Emberjogi ombutsman-nál is panaszt tettem.


Vendég

#6

2014-11-09 21:39

Igazságtalan mint a kormány
vagyok aki vagyok

#7 Re:

2014-11-12 18:12

#6: -  

 Na igen ez van amikor egy ízzig-vérig magyar gyerekről van Magyarországon...   mindenkinek vannak alanyi jogai magyarországon csak a magyar embernek és családjának nincs

22

#8

2014-11-13 13:43

Én csak azt látom, hogy ott ahol el kellene venni a gyereket semmi nem történik, de ott ahol igyekeznek mindent megtenni a gyerekekért zokszó nélkül megteszik!


#9

2014-12-18 23:43

Fel kell jelenteni azon személyeket akik ártanak akár a családsegítőt akár a gyámügyest! A gyámhivatalt nem tudod csak magát azon ügyintézőt vagy ügyintézőket. Kiskoró veszélyeztetéssel már a családsegytőt feljelentheted, a gyámhivatali ügyintézőt hivatali visszaélésel ha fegyegetet akkor azzal is, ha lehet hangfelvételt mindég készítsél!

Ha van lehetőséged kőltöz el másik megyébe csak ne Békés megyébe!

Olvasom az írásodat, hogy: Együtt működésre kötelez a hivatal viszont rendszeresen félre tájékoztatnak és veszélyes élehelyzetbe sodornak. NMem a szűlőnek kell egyött működni velük hanem őnekik kell együtt működni minden esetben a szülővel!!! Ezt jogaszabály írja elő!

1997.évi XXXI. Törvény

2§ (1) A gyermekek védelmét ellátó helyi önkormányzatok, gyámhivatalok, bíróságok, rendőrség, ügyészség, pártfogó felügyelői szolgálat, más szervezetekés személyeke törvény alkalmazása során a gyermek mindenek felett álló érdekét figyelembe véve, törvényben elismert jogait biztosítva járnak el.

(2) Az (1) bekezdésben foglaltak szerint eljáró szervezetek és személyek tevékenységük során együttműködnek a családdal és – jogszabályban meghatározottak szerint - elősegítik a gyermek családban történő nevelkedését.

(3) A gyermek családban történő nevelkedését segítő ellátást a gyermek és családja helyzetéhez, szükségleteihez igazodóan kell nyújtani.

6§ (1) A gyermeknek joga van a testi, értelmi, érzelmi és erkölcsi fejlődését egészséges felnevelkedését és jólétét biztosító saját családi környezetében történő nevelkedéséhez. (5) A gyermeknek joga van emberi méltósága tiszteletben tartásához, a bántalmazással – fizikai, szexuális vagy lelki erőszakkal -, az elhanyagolással és az információs ártalommal szembeni védekezéshez.  ( itt megjegyzem Brigitta jogosan mondta a nevelőszülőnek hogy hülye és jogosan panaszkodott rá amikor húzta a kislány fülét!!!) A gyermek nem vethető alá kínzásnak, testi fenyítésnek és más kegyetlen , embertelen vagy megalázó büntetésnek, illetve bánásmódnak.

7§ (1) A gyermek szüleitől vagy más hozzátartozóitól csak saját érdekében, törvényben meghatározott esetekben és módon választható el. A gyermeket kizárólag anyagi okokból fennálló veszélyeztetettség miatt nem szabad családjától elválasztani.

11§ (1) A gyermeki jogok védelme minden olyan természetes és jogi személy kötelessége, aki a gyermek nevelésével, oktatásával, ellátásával, ügyeinek intézésével foglalkozik.”

Egyáltalán NEM a szülőknek kell együtt működni a hivatalokkal mert nem a szülő kérte, hogy az eljárók ezt a pályát válasszák ami kötelezettséggel jár és ezért vállalniuk kell a felelősséget!!!!!! A törvények nem ismerése és be nem tartása nem ment fel senkit a felelősségre vonás alól!!!!!

A szülőket megillető jogok amit szintén ez a törvény tartalmaz így szól:

13§ (1) Az átmeneti nevelésbe vett gyermek szülője jogosult arra, hogy :

a) a gyermeke gondozójától, gyámjától, hivatásos gyámjától a gyermek elhelyezéséről, neveléséről, fejlődéséről rendszeres tájékoztatást kapjon,

b) a gyámhatóságtól gyermeke gondozási helyének megváltoztatását kérje,

c) a gyermeke családba történő visszahelyezése érdekében a települési önkormányzattól –  a nevelésbe vétel okának elhárításához, a körülmények rendezéséhez, a gyermeke családba való visszaillesztéséhez – segítséget kapjon,

 

d) a Csjt. –nek megfelelően a gyermek sorsát érintő lényeges kérdésekben – a gyermek nevének meghatározásáról, illetve megváltoztatásáról, tartózkodási helyének kijelöléséről, iskolájának, valamint életpályájának megválasztásáról – meghallgassák.

Az egész bagázs egy bűnszövetkezet (Gyámhivatal, családsegítő és gyermek jőléti, védőnői hálozat, gyermek védélmi szakszolgálat illetve nevelőszülői hálózat) ezek a bűnözők akik a családok és gyerekeiknek gátlástalanúl  ártanak, össze vissza hazudoznak a gyerekeinket önkényesen fogvatartják!