Pilisvörösvàr, Gólya utca aszfaltozás (útburkolat csere)

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Gólya utca aszfaltozás - Önkormányzat válasza

2021-05-19 19:49:40

Kedves petíciót aláírók / Kedves gólya utcai lakók!

Ezúton szeretném megköszönni minden kedves aláírónak, hogy támogatta a kezdeményezésemet.

Az azóta eltelt időben több esetben egyeztettem a helyi önkormányzati képviselővel (Varga Péter) az út aszfaltozásával kapcsolatban.

Támogatásukról biztosítottak, és ígéretet kaptam arra, hogy mindent megtesznek, hogy a jól megérdemelt utunk elkészüljön majd.

Lent látható az Önkormányzat hivatalos válasza. Ugyan sok konkrétumot nem tartalmaz, azonban a jó hír, hogy a sor elején vagyunk. Jómagam bízom benne, hogy jövőre, vagy max. az önkormányzati ciklus végéig az utunk elkészül.

Ezért én a továbbiakban is mindent meg fogok tenni, és ahol csak lehet, "küzdök" ezért a célért. Erre bíztatnám az aláírókat is! Akinek van lehetősége, és kapcsolatban áll esetleg az Önkormányzat képviselőivel, "lobbizzon" az utunk érdekében. Ez másképpen nem működik! 

Varga Péterrel külön beszéltem a csatornázás körüli anomáliákról. Ennek eredményeképpen bekérette a teljes video / fénykép / szerződés csomagot. 

Ő maga is megállapította, hogy az út helyreállítása nem a szerződés szerint történt, az aszfaltozás lett volna a jogszerű teljesítés.

A kivitelező cég már régen csődbe ment, a műszaki ellenőr már nincs az Önkormányzat kötelékében. A kivitelezés 5 éven túli, elévült. Így érdemi követeléssel már nem élhet senki, azonban ez is megerősítette a pozíciónkat, hogy ennek az utcának jár a valódi helyreállítás!

Bízom a legjobbakban! Szép estét!

Tisztelettel:

Szakváry Márk

 

Önkormányzat_válasz.PNG


Szakváry Márk



Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.



Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...