Vonattal a városközpontba!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Vonattal a belvárosba!

2019-10-02 06:43:45

Kedves aláírók!

2019 április 7-től az S25 Budapest — Kunszentmiklós-Tass között közlekedő zónázó járat végre betölti elővárosi vasúti funkcióját és a területen élő diákok, munkába járók kényelmesen és gyorsan eljuthatnak a belvárosba.

A mostani változásnak köszönhetően valódi alternatívájává vált a kötöttpályás közösségi közlekedés a környezetszennyező autónak.

Ennek köszönhetően Pesterzsébetről, Soroksárról, Dunavarsányból, Délegyházáról vagy Dunaharasztiból is gyorsabb lesz bejutni tömegközlekedéssel Budapest centrumába, mint autóval. A pesterzsébeti Duna-partról például 17 perc alatt lehet majd közösségi közlekedéssel a belvárosba jutni az eddigi 60 perc helyett. Köszönjük a szakmai anyagokat készítő Közlekedő Tömeg segítségét, s a félezer aláíró támogatását!

Most újabb aláírásgyűjtésbe fogtunk, hogy a Budapest- Kunszentmiklós-Tass menetrend szerinti, ingázókat szállító S25 elővárosi vasútvonal december 8. után is a Keleti Pályaudvarra érkezzen.

Arra kérjük a kormány, a főváros és a MÁV képviselőit, hogy december 8. (a 80a vgz feloldása) után is tartsa meg a most ideiglenesen kialakított menetrendet minimum az M3 teljes felújításáig, de lehetőség szerint azután is és az S25-ös járat a Keleti Pályaudvarra érkezzen!

Ha egyetért velünk, akkor kérjük, írja alá az új aláírásgyűjtő petíciónkat is!

https://www.peticiok.com/vonattal_a_belvarosba

1391323.jpg


Mach Péter

Győztünk! Vonattal a belvárosba!

2019-03-24 10:30:02

Kedves aláírók!

1391321.jpg2016-ban indítottuk el barátaimmal a „Vonattal a belvárosba!” mozgalmat. Egy több, mint 3 éves küzdelemben értünk el egy hatalmas részsikert!

2019 április 7-től az S25 Budapest — Kunszentmiklós-Tass között közlekedő zónázó járat végre betölti elővárosi vasúti funkcióját és a területen élő diákok, munkába járók kényelmesen és gyorsan eljuthatnak a belvárosba. A mostani változásnak köszönhetően valódi alternatívájává válik a kötöttpályás közösségi közlekedés a környezetszennyező autónak.

Ennek köszönhetően Pesterzsébetről, Soroksárról, Dunavarsányból, Délegyházáról vagy Dunaharasztiból is gyorsabb lesz bejutni tömegközlekedéssel Budapest centrumába, mint autóval. A pesterzsébeti Duna-partról például 17 perc alatt lehet majd közösségi közlekedéssel a belvárosba jutni az eddigi 60 perc helyett.

Az új menetrend innen letölthető.

Köszönjük a szakmai anyagokat készítő Közlekedő Tömeg segítségét, s a félezer aláíró támogatását!

Bővebben ide kattintva olvashat az elmúlt évek küzedelmeiről.

Mach Péter kampánykoordinátor


Mach Péter



Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.



Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...