Tiltakozunk a nők bántalmazása ellen!

A fideszes  képviselő,aki egyben polgármester is,,Rendszeresen verte az előző és a jelenlegi párját is.
Ez a képviselő meg teheti minden megvetés és félelem nélkül,mert ugye nincs kitől-mitől-következményektől félnie.

"Nemcsak jelenlegi élettársát, hanem korábbi feleségét is többször megverte Balogh József fideszes országgyűlési képviselő, Fülöpháza polgármestere. Az elvált asszony már összegyűjtötte a zaklatásokról szóló dokumentumokat, amit ha kell, eljuttat Orbán Viktornak.

Balogh Józseftől „durvasága, agresszivitása” miatt vált el egykori felesége – ezt mesélte Balogh Józsefné Marika.

„Csilla lányommal voltam kismama, amikor először megütött, és onnantól kezdve folyamatosan.” Mint mondta, a bántalmazások ellenére akkor telt be a pohár, és adta be a válókeresetet, amikor Balogh megismerkedett a későbbi élettárssal: „az utolsó csepp Terike lett, az, hogy ő bekerült a mi életünkbe”. Mint azt a  az élettársat jelenleg a kecskeméti kórházban ápolják súlyos sérülésekkel, az asszony szerint Balogh részegen ököllel többször arcon ütötte. Az Fn24.hu-nak Balogh nem tagadta ezt, de azt mondta, nem emlékszik a történtekre, lehet, hogy az asszony a „vak komondorukon esett át”, így szerezte sérüléseit.

A korábbi feleség most azt mondta, a bántalmazásokra semmilyen indok nem volt, ha a férfinek volt barátnője, akkor naponta, hetente verte, "ha nem volt, akkor elég nyugodt volt". Az asszony igennel felelt arra a kérdésre, hogy „A semmiből is érkezett egy-egy pofon?”. Pedig Balog „akkor még nem ivott”, de a nő szerint „skizofrén, bár erről nincsen papírja”, legalábbis a negyed évszázad alatt ezt tapasztalta. „Én mondtam a Terikének, hogy ha a Józsi változik, tipli. Akkor biztos kikapsz, kapod a tockost” – folytatta.

Miért tartott ki?

Hogy akkor miért maradt vele 25 évig? – szerinte „a kényszer” az ok: az édesanyja is elvált, Zala megyébe ment újra férjhez, és a gyerekekkel jövedelem nélkül nem tudott volna hova menni háztartásbeliként. „Azt meg tudtam, hogy nem adja őket oda” – mondja a gyerekekkel kapcsolatban. De „amikor elérkezett a mélypont, már szó szerint azt kellett választanom, hogy életben maradok-e, vagy megvárom, hogy a Barbi (a legfiatalabb lány) is megnőjön”. A közbevetésre, hogy Balogh „ennnyire durva volt-e”, az asszony igennel felelt, és azt mondta, ha nem lépett volna, akkor a lánya „szó szerint egy sírhalomhoz jött volna, ha felnő, hogy elmondhassa: anya férjhez mentem, anya született egy unokád”. Így inkább Baloghnál hagyta a lányát.

Az asszony arról is beszélt, hogy a férfi nemiségében is megalázta, de olyan is előfordult, hogy összeverte egy zsírkeverő fakanállal a térdét, a könyökét. Házasságuk alatt nyolc hetet töltött a pszichiátrián, mint mondta, ott is megállapították, hogy az otthoni zaklatások okozták lelki problémáit. Baloghné egyébként még most is tart férje bosszújától, de mint mondta, már összekészített egy levelet zaklatásainak dokumentumaiból, amit a 2014-es választások előtt elküld Orbán Viktornak."

Tiltakozunk a családon belűli erőszak ellen! Tiltakozunk a nők bántalmazása ellen! Nem vagyunk hajlandóak

szemet hunyni a testi erőszak eféle megnyilvánulása felett! Követeljük Balogh József lemondását, mentelmi

joga alóli felmentését és az elkövetett súlyos testisértés miatt bírósági per indítását!

Balogh Mónika Nika.

Az aláírással engedélyezem Balogh Mónika Nika., hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.