Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

kis naiv

#1901

2015-04-06 08:49

Én attól félek, hogy elmúlik a társadalmi vízhang, lemegy a tüntetés, lesz új  katasztrófa (ha nem lesz, akkor majd kreálnak egyet) és rólunk szép lassan mindenki elfelejtkezik. Nézzétek meg a Tarsoly által leirt 50 ezer kársultból ezen a honlapon 6 ezer jelentkezett. Rengeteg idős, számitógéphez nem értő, kétségbeesett kisember károsult van, aki csak otthon ül apátiában és nem tudja, hogy mit csináljon. 

A Q. honlapján ugyanaz a tájékoztató van, és nem hallottam még emberről aki bármilyen értesítőt is kapott volna, közeledik az ápr. 20. Én sem értek a webbróker.hu-hoz, nem tudom megnézni a kötvényeimet. 

Követelem a felügyeleti szervektől, akik nem csináltak semmit, követelem a  Pszáftól, követelem a pénzügyi szervektől, követelem a kormánytól, hogy végre álljanak ki és felelősen intézkedjenek. Nekünk hazudtak, rosszul végezték a munkájukat (nem kis pénzért), miért nem áll ki valami felelős és intézkedésre jogosult személy, hogy érdemben intézkedjen? Ne keltsenek ellenünk hangulatot, minket félrevezettek, becsaptak. Gondoljanak bele, hogy több tizezer család megtakaritása, jövője forog kockán.

És nem a mi hibánkból, hanem a félretájékoztatás és a nem megfelelő ellenőrzés miatt. Mentsék, ami menthető és azonnal adják vissza a pénzt.Egy nyugodt pillanatom sincs. Ha ilyen könnyen el lehet lehetetleniteni családokat, akkor mire számithatunk a jövőben? Én minden törvényt betartok, rendesen adózom, segitek akinek tudok és mégis kiraboltak, átejtettek. Ezt lehet következmények nélkül?

Ne hagyjuk, hogy elaludjon az ügy,  ne hagyjuk, hogy jogi csürcsavarással megusszák. Mindenki mossa kezeit, a Tarsolyra kennek mindent, akinek hagytak elég időt, hogy semmi se legyen a nevén,  megoldást szeretnék, a pénzemet szeretném, amiért én tisztességgel megdolgoztam és ellopták tőlem.

 

 

Válaszok


Vendég

#1902 Re:

2015-04-06 08:57:29

#1901: kis naiv -  

Kálmán-Pikó István nyilatkozta a tv-ben, hogy az általa alapított facebook csoportban kb. 6ezren vannak. Én nem vagyok (még) a FB-on, igy nem tudom, ugyanaz a 6ezer, mint itt, vagy másik, mert akkor már 12ezer. Tudja valaki?


Vendég

#1903 Re:

2015-04-06 09:33:45

#1901: kis naiv -  

Nagyobb demonstráció kell, mint a netadónál, különben elveszünk.

Ez az egyetlen megoldás!

25 évet elvettek már a generációnktól, és az utódainktól.

A politika és az egyházak nyomorgatják a "népet".