PETÍCIÓ A GYERMEKEINKÉRT! A HÁBORÚ NEM JÁTÉK!

PETÍCIÓ A GYERMEKEINKÉRT! A HÁBORÚ  NEM JÁTÉK!

Mi, magyar szülők és nagyszülők követeljük Magyarország kormányától, hogy FEJEZZE BE a GYERMEKEINK MEGFÉLEMLÍTÉSÉT! 

A kormánypárt a választási kampányban - a hatalma megtartása érdekében - tévében, interneten és óriásplakátokon a gyermekek lelki fejlődésére ártalmas tartalmat zúdít az emberekre.

Ugyanezt tették 2022-ben a parlamenti választás és a genderpropaganda elleni népszavazás kampányában. Akkor is a háborúval fenyegettek, a népszavazás kapcsán pedig például a „fiú is lehet lány, lány is lehet fiú”, illetve „nemi átalakító műtét” kifejezéseket hangoztató társadalmi célú reklámmal árasztották el a médiát. Normális helyzetben ezek a dolgok nem foglalkoztatják a kisgyermekeket, azonban a Kormány elérte, hogy jó esetben a szüleiknél kérdezzenek rá a jelentésükre, rossz esetben az internetes keresőket hívják segítségül. A kormány ezt a kampányt a „Védjük meg a gyermekeinket!” szlogen alatt futtatta. Csak éppen a szülőknek pont az adófizetői pénzből finanszírozott reklámoktól kellett megvédenünk a gyermekeinket!

Most, 2024-ben ugyanez történik, csak minden eddiginél erősebben. A kampányüzemmód középpontjában a háborútól való félelem, a FIZIKAI BIZTONSÁG kapott helyet. 

Az ember egyik legalapvetőbb igénye a biztonság, a gyerekeké pedig főleg az. Ezt leginkább mi, szüleik adjuk meg nekik. Tudniuk kell, hogy a szüleik vigyáznak rájuk. De ha a propaganda háborús veszéllyel fenyeget, akkor mi szülők egyre tehetetlenebbek vagyunk! A gyerekek a most futó reklámfilmek és plakátok miatt félnek attól, hogy bombázni fognak a településeinken, félnek, hogy az apukájukat elviszik katonának, félnek, hogy mind meghalunk. A gyermeki elme ilyen, az érzéseikért nem okolhatjuk őket. Ezt a kampányt viszont igen, ami elülteti bennük az aggodalmat. 

ELÉG VOLT abból, hogy elhitetik a gyermekekkel, hogy amennyiben nem a Fidesz nyer, akkor Magyarországon háború lesz!

ELÉG VOLT abból, hogy nem törődnek a fiatal generációk lelki egészségével! 

ELÉG VOLT abból, hogy fittyet hánynak a családok terheire! Mert azzal, hogy ránk zúdítják ezt a félelemkampányt, a szülők terheit súlyosan megnövelik. 

A HÁBORÚ SZÓ NEM JÁTÉK!

A GYEREKEKNEK NEM SZABADNA FÉLNIÜK SOHA, SEMMITŐL!

BIZTONSÁGOT, NYUGALMAT AKARUNK A GYEREKEINKNEK!

Ezen petíció aláírásával csatlakozom a magyar szülőkhöz, nagyszülőkhöz, akik azt kérik 

Orbán Viktortól, Deutsch Tamástól, a Fidesz-től, hogy fejezze be az adófizetői pénzből folytatott, félelemkeltő kampányát, amely a magyar gyermekek lelki egészségének és nyugalmának megzavarására alkalmas.

Petíció aláírása

Aláírásommal elfogadom, hogy Anonymus láthatja az általam ezen az űrlapon megadott összes információt.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.


Hozzájárulok ahhoz, hogy az ezen űrlapon megadott adatokat a következő célokból feldolgozzák:
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...