Tégy a szexista reklámok ellen

The Justice

/ #125

2014-04-15 13:05

Butus vagy, ezt a petíciót kevesen látták, de még így is győzött az igazság. Engem is egy véletlen szál vezetett ide. Mindig így mellébeszélsz? A hozzászólásod semmiben sem fedi a vita tárgyát. Nem a reklámokról szól. Egyszerű általánosító, nőgyűlölő fröcsögés, semmi több.

"Ennyien vannak, akiknek tetszenek az elgondolásaitok, de azt gondolom hogy még ezek is csak saját magatok vagytok/voltatok akik ide és csak saját magatokra szavaztatok."

Teljesen mindegy lenne, ha akár csak én lennék. A történelmet mindig kevesek mozdították előre. A férfiak tömegeit, a hozzád hasonlóakat, mindig tömegként vezették(meg)- egyszerű birkanyájként. Ezeket a szövegeket is úgy adja szádba valami fensőbb hatalom, míg én képes vagyok gondolkozó emberként élni. Ismerem, mindegy, bárki vagy, ezer helyen, ezrektől olvastam már, amit folyton ismételgettek. És milliószor cáfoltam is.

"Értem már, világos hogy miért kellene nektek a Marx-Engels-Lenin és ebben a kommunista körötökben a szexista alapon működő, nemileg diszkriminatív női kvóta. Mert hiszen csak úgy, szabad választásokon indulva esélyetek se lenne. Se férfi és főleg nem női választók részéről. A nők 99,99/-a is csak a háníyigert kapja tőletek, amint meghallja a demagóg feminista kiálltványaitokat."

Ez éppen nektek kellett, mert csak a nők egyetemes kizárásával, és férfikvótával tudtátok bárkivel is elhitetni, hogy gondolkozó emberi lények vagytok. Nem az értelmes férfiaknak szól. De van egy bizonyos fajta, aki másképp csak a legegyszerűbb, verbális utánzásra képes. A te szöveged se több annál, mint amit az okosabb férfiak adtak a szádba.