Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt


Vendég

#10551 Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!!!!!!!! ÉS MINDENKINEK!!!!

2012-06-13 03:36

#10547: L. - Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!!!!!!!! ÉS MINDENKINEK!!!! Még anyagilag is megbüntetnek. Gratulálok!!!!

Egy halott után is szeretnél adókedvezményt? Gratulálok!!!!

Lukrécia

#10552 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!!!!!!!! ÉS MINDENKINEK!!!!

2012-06-13 06:36

#10551: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!!!!!!!! ÉS MINDENKINEK!!!! 

 Hát te jól rátapintottál a lényegre. Én azt magyarázom, ezek szerint feleslegesen, hogy a nyugdíjam megállapításakor élt a gyermekem, az éveim megállapításánál szerepet játszott, azaz 1 év kedvezményt kaptam utána. Több nyugdíjat nem. Most, ha jól értem, akinek nincs gyermeke, annak kevesebb nyugdíjat akarnak adni. Én megkérdeztem, hogy a gyermekem halála azzal is jár-e, hogy én gyermektelenné váltam? Nem elég az ember baja, fájdalma, ilyen "jóérzésű" emberek, mint Te is vagy, még ki is forgatják az ember szavait és úgy magyarázzák, hogy nyerészkedni akarok. A fiam négy árvát hagyott maga után, akiket az édesanyjuk a legnagyobb szeretetben nevel, de minden támogatás jól jön nekik. Ahol tudom, segítem őket, ez így természetes. Ha elvesznek tőlem, azt az árváktól veszik el. Ennyi. Magyarázhatsz, amit akarsz, egy érzéketlen tuskó vagy.

Egyébként mi az, hogy adókedvezmény? Miért kell a nyugdíjat megadóztatni? 39 évig dolgoztam becsülettel, mindig be voltam rendesen jelentve, leadóztak a munkáltatóim utánam, milyen adókedvezményről beszélsz? Nem érzem úgy, hogy olyan sok kedvezményt kapnék. Tőlem ez a kormány, mint sok másik sorstársamtól is, csak elvesz.


Vendég

#10553 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!!!!!!!! ÉS MINDENKINEK!!!!

2012-06-13 08:29

#10551: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!!!!!!!! ÉS MINDENKINEK!!!! 

 Mihez gratulálsz, te nagylelkű? Neked még nem halt meg senkid? Nem kívánom, hogy a gyerekedet temesd.

MHGY (V.)

#10554 Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!!!!!!!! ÉS MINDENKINEK!!!!

2012-06-13 13:09

#10552: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re:  LUKRÉCIÁNAK!!!!!!!! ÉS MINDENKINEK!!!!

SZIASZTOK!!!!! NE CUKKOLD FEL MAGAD ILYEN BEÍRÁSON!!!!! AKI ILYENT IR AZT ELTUDOM KÉPZELNI, HOGY MIFÉLE LEHET???? A SZÜLEIMNEK ÉN IS EGYKE GYEREKÜK VAGYOK, DE ŐK MÁR LASSAN 70 ÉVESEK LESZNEK. NEM HISZEM, HOGY AZ Ő NYUGDIJUKRA VONATKOZNA EZ A HÜLYESÉG?????? NEKEM EGY GYEREKEM VAN ŐT IS AZ ANYJA NEVELTE 12 ÉVES KORÁTÓL. GONDOLOM ŐNEKI JÁR MAJD A KEDVEZMÉNY, MERT VAN NEKI MÉG EGY GYEREKE. AZZAL EGYÜTT, HOGY 21 ÉVES KORÁIG KOMOLY ÖSSZEGET UTALTAM NEKIK ÉS A SZÜLEIM IS, MINT EGYSZEM UNOKÁJUKNAK!!!!! AZ ÉN KOROMBAN MÉG NEM ÉRDEMES NYUGDIJJAL FOGLALKOZNI, MERT AZ MÉG MESSZE VAN. ADDIG KI TIUDJA MI LESZ??????!!!!!

SZERÉNKE!!!!!! HA ELŐBB TUDOM, HOGY ÖSSZETÖRT A GÉPED ÉN KIVITTEM VOLNA NEKED EGYET NAGYON SZÍVESEN. HA JÖVŐ HÉTIG NEM OLDÓDIK MEG A HELYZETED, AKKOR KIVISZEM MÉGHOZZÁ AZ UJABBIKAT ÉS MARADHAT, AMÍG TUDSZ VENNI.

BALCSIN PEDIG FOLYTATÓDIK A HALLOTTASHÁZ ÉS MI VAGYUNK A KRIPTASZÖKEVÉNYEK. ANNYI BIZTOS, HOGY TOVÁBB MARADUNK MINT KEDD, HA BEJÖN A JÓIDŐ. MÁR PEDIG EZT MONDJÁK.

ÖREG TE MEG ELTÜNTÉL, MINT AZ ARANYÓRA???????????

SZIASZTOK!!!!!    MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!!!!


Anonymous

#10555 Re:

2012-06-13 17:11


Vendég

#10556 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!!!!!!!! ÉS MINDENKINEK!!!!

2012-06-13 20:48

MHGYF

#10557 Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!!!!!!!! ÉS MINDENKINEK!!!!

2012-06-13 21:38

#10552: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re:  LUKRÉCIÁNAK!!!!!!!! ÉS MINDENKINEK!!!!

Helló, Lukrécia!

Remélem, szerencsésen megérkeztél az unokatesódhoz? - Gépem még nincs, de a gyermek az övét beteszi ide az asztalomra. Mint kiderült, a régi gépemet odaadta az egyik barátja szomszédjának egy hónapra, mert az övé is besz@rt. Nekem azt mondta, hogy a szervizbe viszi. Pedig még kérdeztem is tőle, hogy miért olyan sürgős? - Megcsináltatták 20 ezerért, majd most valamikor visszahozza és kifizetem. Valszeg azért hordja ide olyan lelkesen kisfiam az övét, mert átvert.

Nem tom' mit akar ez az OV, kinek, vagy minek találta ki ezt érthetetlen - gyerekekért járó pontrendszeres - nyugdíjazást. Azóta ugyan nem olvastam róla, mert engem nem izgat anyagilag, csak nem értem.

Ha egy házaspárnak van két gyermeke, vagy az egyedülállónak van egy gyermeke, úgy gondoltam, hogy az ugyanaz.  Hiszen ezek a gyerkőcök lesznek a járulékfizetők, feltételezem, hogy ez az alapja a találmányuknak. (Azért halkan megjegyzem: - ha nem lesznek, vagy nem itthon lesznek járulékfizetők? - Netán az egyik család gyereke 30 éves koráig, a másiké csak 15 éves koráig tanul az állam pénzén, akkor mennyi az annyi?)

Egy házaspár, ha felneveli a gyermekeit, egy-egy gyerek ide-oda, ugyan kétgyermekesek, de nem adnak PLUSZ járulékfizetőt.

Ha az egygyermekes házaspár elválik és a gyereket az anya neveli fel, akkor elvileg gyermektartásdíjat fizet az apa. Azaz, itt csak 1/2 gyerek az egy gyerek, mert végül is a költség megoszlik, még, ha a későbbi nevelés az anyára hárul is, bár azért ez sem lebecsülendő. (Erre mit lépnek? Majd ki kell találniuk, hogy az anyáé a 3/4 gyerek?)

Nem akarom tovább bonyolítani, de, ha az elvált szülőnek lesz még egy gyermeke, szerintem csak akkor ad egy járulékfizetőt a társadalomnak, mert ebből a gyerekből is csak 1/2 gyerek lesz az övé. (Ráadásul nagyon könnyen előfordulhatnak a 3/4-es gyerekek, ha az egyik szülő csak az anyagiak felét állja, sőt, mostanság már azt sem.)

Elég volt, megyek aludni.

A nyugdíj megadóztatásáról nincs szó, az egy másik napirendi pont, amikor is a bruttóból számolnák a nyugdíjat, mert most a nettóból számolják. Az majdnem egálon lenne. Szia Lukrécia, puszi: Sz.

Minden jót Mindenkinek.  Vilmos, Te egy tündér vagy, köszönöm szépen! Tudtam mindig, hogy Te vagy az IGAZI, csak fiatal vagy hozzám, bár volt ilyenben is részem egy párszor. Bocs, vicc! - Egyébként van gépem, sőt, még ott van a páromé és apámé is, csak azokhoz nem akarok nyúlni és nem is fogok. Ezt én qrtam el, mert aláraktam egy jénai tepsit, hogy magasabban legyen itt a dohányzó asztalon, erről csúszott le. A régi gépet meg a Honfoglalózásnál - mérgemben - szoktam lelökni, de annak nem lett baja tőle.

Vilmos! Jó idő lesssszzz!!!

még demokratább MHGY

#10558 Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!!!!!!!! ÉS MINDENKINEK!!!!

2012-06-14 11:35

#10554: MHGY (V.) - Re: Re: Re: Re:  LUKRÉCIÁNAK!!!!!!!! ÉS MINDENKINEK!!!!

Szióka Mindenki!! Valóban eltűntem, mert elmentem a lányomékhoz a gyerekre vigyázni. Ez ritkaság számba vétetik és azért örültem is neki. Melóm nem volt, majd csak a jövő héten lesz egy párnapos.

Vilmos!! Neked jó időt a nyaraláshoz!! Remélem, hogy végre beköszönt az igazi nyár és lesz pár jónapod is!!

Lukrécia!! Neked kellemes bécsi rokonlátogatást!!

Szerénke!! Neked milyen csuszós huzásaid vannak, hogy jénai tepsire teszed a gépet?? Bár van alattuk tapadókorong, csak biztos nem ért hozzá a tepsidhez?? Talán az üveghez nem is tapad annyira?? Sajnálom, mert így pillanatok alatt uszott egy kilód.

Nálunk süt a nap és melegszik az idő is!! Erre legnagyobb szüksége Vilmosnak van, ezért küldök neked belőle néhány celsius fokot.

Sziasztok!!  Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!!!  De régen írtam már le!!

MHGYF

#10559 Helló!

2012-06-14 14:14

Látom mindenki előkerült, Lukréciát leszámítva. Hol vagy, feketemacska??? Arról volt szó, hogy a tesód folyton a laptopján lóg, vagy éppen azért nem férsz hozzá?

Vilmos! Hétvégén strandidő, a jövő héten pedig kánikula várható. Úgyhogy: kitartás!!!

Kedves Demokrata! Lehet, hogy Te örülsz az uncsinak, de nekem kéne ekkora öröm. Szerencsére, a fiamnak sem kell a házasság, nemhogy baba. - Nekem már nincs elég energiám és kedvem sem ahhoz, hogy unokázzak. Az Úristen mentsen meg tőle, inkább, mint a magyarok nyilaitól! Bár a kettőt hasonlónak képzelem el.

Mindannyitoknak MINDEN JÓT kívánok! Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

Hajrá DK!!!

#10560 A Narancs Torna Club sztárfotója...

2012-06-14 19:51


Vendég

#10561 Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!!!!!!!! ÉS MINDENKINEK!!!!

2012-06-14 20:08

#10558: még demokratább MHGY - Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!!!!!!!! ÉS MINDENKINEK!!!! Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!!

Legyen 5 perc múlva mindhalál.

xy

#10562

2012-06-15 11:30

Egyetértek a petícióval.
MHGY (V)

#10563 Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!!!!!!!! ÉS MINDENKINEK!!!!

2012-06-15 12:53

#10558: még demokratább MHGY - Re: Re: Re:  LUKRÉCIÁNAK!!!!!!!! ÉS MINDENKINEK!!!!

SZIASZTOK!!!!! NEM TUDTAM, HOGY MI VAN VELED, HOGY NEM IRTÁL IDE SEMMIT NAPOKIG?????? GONDOLTAM LEJÖSSZ HOZZÁNK, HA VAN IDŐD RÁ?????? MÁR JAVUL AZ IDŐ, DE MÉG BÁTORSÁG KELL A FÜRDŐZÉSHEZ. HÉTVÉGÉTŐL LESZ STRANDIDŐ!!!!!! HURRRÁÁÁÁ!!!!!!!!!!

LUKRÉCIA TÁN HÉTVÉGÉN JÖN HAZA ÉS AKKOR TUDUNK TALÁLKOZNI VELE EZT MEGBESZÉLTÜK.

SZERÉNKE!!!! ÖRÜLÖK, HOGY VAN GÉPED AZÉRT. A MÁSIK TÉMÁRÓL PEDIG MONDTAM ÉN MÁR, HOGY NEM VAGYOK OLYAN SOKKAL FIATALABB NÁLAD!!!!! IROD, HOGY CSAK VICC. ÉN MEG IROM, HOGY EZ NEM VICCCCCC!!!!!!! EHHEZ TARTSD MAGAD!!!!!!

ÜDVÖZLET MINDENKINEK!!!!!   MI MEG LESSÜK AZ EGET ÉS VÁRJUK A NAPSUGARAKAT.

MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!! (LÁTOM MÁR NEM TETSZIK VALAKINEK, DE AZ LEGYEN AZ Ő BAJA??!!!)

még demokratább MHGY

#10564 Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!!!!!!!! ÉS MINDENKINEK!!!!

2012-06-15 18:22

#10563: MHGY (V) - Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!!!!!!!! ÉS MINDENKINEK!!!!

Szióka Vilmos!! Eljött a te időd!! Remélem valahol a parton csatangolsz nem a sörözőben?? Jövő héten kánikula lesz, de már hétvégén is lesz egykis izelítő belőle.

Lukrécia te hol barangolsz?? Csak nem az Operában vagy állandóan?? Remélem jól vagytok attól még, hogy nem jelentkezel?!

Lukréciának is az az egyik baja velem, hogy egy kicsit fiatalabb vagyok. Nem is értem mi a baja ezzel?? Bár még friss özvegy, de a gyászév már letelt és az élet nem áll meg. Ahhoz még Lukrécia túl fiatal, hogy magányos farkasként éljen a Balaton partján. Gondolkodjál el ezen te is Lukrécia.

Komolyabb események nem történtek. Biztos vihar előtti csend van.

Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!! Csak azért is!!

MHGYF

#10565 Helló!

2012-06-15 20:28

Mielőtt még bárki bármit..., dolgom volt, nem a gép miatt nem írtam, - majd Federer-Raonic tenisz...

Lukrécia, csak nem kóbormacska lett belőled? Beszöktél az Operába és Rád zárták az ajtót? Pedig látod, lassan megkérik a kezünket, jobbnál jobb kandúrok. Azért ezt érdemes lenne fontolóra venni, ilyen futottak még kategóriás macskáknak.

Hírek pedig vannak, csak nem kirívóak. Fletó országjárózik, eccer már bejött neki...

Sziasztok, jóccakát!       Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!

egy álvidéki, aki vidéken lakott

#10566 Jó reggelt, Mindannyitoknak!

2012-06-16 09:38

Remélem jól vagytok?

Bele-beleolvasgattunk a fórumba, de mostanában sokat repülök és azt ki kell pihenni, így nem írtam ide. Ezen kívül 1x-1x írogatunk a DK szimpatizánsok oldalára is. Most, hogy tagok lettünk, mindenről kapunk értesítést tőlük. Érdemes belépni, 1.000,- Ft/hó a tagdíj. Utána nem kell keresgélni a hírek között, mert naprakészen küldik. Ez nekünk így kényelmes, mert folyton időhiánnyal küzdünk.

Aki nyaral, annak jó időt és kellemes pihenést! Továbbá mindenkinek a legjobbakat kívánjuk a messzi távolból.

Üdvözlettel!

MHGYF

#10567 Re: Jó estét, Mindenkinek!

2012-06-16 18:26

#10566: egy álvidéki, aki vidéken lakott - Jó reggelt, Mindannyitoknak!

Szia! Örülök, hogy jól vagytok. Ne dolgozd halálra magad! Mire akarsz még gyűjteni???

Lukrécia, Te hun vagyol??

Vilmos, gondolom a Balcsiban lubickolsz? Van szerencséd, nem is kicsi.

Kedves Demokrata, azt mondják: öregember nem vénember! Szerintem pedig: nem a túrót nem!

 

Itt nálunk k meleg van. Zárom is soraim: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!


Vendég

#10568 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!!!!!!!! ÉS MINDENKINEK!!!!

2012-06-16 20:47


Vendég

#10569 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!!!!!!!! ÉS MINDENKINEK!!!!

2012-06-16 21:46

#10551: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!!!!!!!! ÉS MINDENKINEK!!!! 

 Mekkora érzéketlen fatuskó vagy! Semmi közöm az egészhez, de nem bírok mellette szó nélkül elmenni. Amit én ebből a párbeszédből kiolvasok, a következő: Adva van egy szülő, aki elvesztette a gyermekét és készül egy törvény, amely a szülőt törli a szülők sorából, mintha az anya  nem is szült volna gyermeket. A másik oldalon van egy surmó valaki, aki jó fideszes módra az egészet úgy csűri-csavarja, hogy az anya, aki elvesztette a gyermekét, adót akar csalni, ahelyett, hogy örülne, hogy kisebb lett a költsége. Hát én ennek a surmónak azt kívánom, hogy élje át személyesen ugyanezt, ha van gyermeke. Én a magam részéről az anyával érzek együtt. Ekkora fatuskót még nem láttam, komolyan mondom.

MHGY (V)

#10570 Re: Re: Jó estét, Mindenkinek!

2012-06-16 23:21

#10567: MHGYF - Re: Jó estét, Mindenkinek!

SZIASZTOK!!!!! BEKÖSZÖNTÖTT A VÁRVAVÁRT STRANDIDŐ!!!!! A LEHETŐ LEGJOBBKOR!!!!! NAGYON JÓL ÉREZTÜK MAGUNKAT, CSÓNAKÁZTUNK, SZÖRFÖZTÜNK, VIZIBRIGÁZTUNK ÉS FOCIZTUNK EGY JÓT. HA IGY FOLYTATÓDIK NÉGERBARNA LESZEK!!!!

UGYHOGY KIVÁRTUK A JÓIDŐT NAGY NEHEZEN, DE MOST KÁRPÓTOL AZ ELMULT 3 NAPÉRT. EDDIG SAJNÁLTATOK MOSTANTÓL LEHET IRIGYKEDNI!!!!! TUDTAM ÉN, HOGY MIKOR KELL SZABIRA JÖNNI.

SZIASZTOK ÉS JÓÉJT MINDENKINEK!!!!!! MI MÉG SÖRÖZGETÜNK EGY KICSIT A KERTBEN, AZTÁN ELDŐLÜNK.

LUKRÉCIA MIKOR ÉRSZ MÁR HAZA?????

AZÉRT NEM FELEJTKEZEM EL RÓLA SEM: MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!    (Vilmos)

Lukrécia

#10571 Re: Re: Re: Jó estét, Mindenkinek!

2012-06-17 06:28

#10570: MHGY (V) - Re: Re: Jó estét, Mindenkinek! 

 Megjöttem későn este, már aludtam is egy jót. Nekem is jó volt, szerdán voltam a Volks oper-ben, a Carmina burana-t láttuk, csütörtökön pedig a Staatsoperben a Tocát Verditől. Szóval adtunk kicsit a kultúrának. Pénteken a Grinzingben vacsoráztunk, tegnap este pedig itthon ittam meg az 1 db. sörömet. Szóval nekem is jó hetem volt. Meddig vagytok, jöhettek most már hozzám is, csapunk egy jó kis bulit.

Lukrécia

#10572 Re: Re: Re: Re: Jó estét, Mindenkinek!

2012-06-17 09:49

#10571: Lukrécia - Re: Re: Re: Jó estét, Mindenkinek! 

 Látszik, hogy nem vagyok még teljesen kipihenve, az előző beírásomban van néhány elütés, mint pl. Toca = Tosca természetesen. Mentségemre legyen mondva, hogy a sokéves klaviatúrámon némelyik betű már akadozik. Ma az elmaradásaimat végzem, aztán nekiülök levelezgetni.

MHGY (V?)

#10573 Re: Re: Re: Re: Jó estét, Mindenkinek!

2012-06-17 10:44

#10571: Lukrécia - Re: Re: Re: Jó estét, Mindenkinek!

SZIASZTOK!!!!!!

VÉGRE ELŐKERÜLTÉL LUKRÉCIA!!!!!!  MI NAPKÖZBENI ÉLVEZKEDÜNK A STRANDON!!!!!  VÉGRE MARHA JÓ IDŐ LETT ÉS ESTE FELHIVLAK MAJD, HOGY MIKOR HOL TALÁLKOZZUNK. ELTUDUNK MENNI HOZZÁD IS + 2 FŐ HAVERRAL, ŐK TARTOZNAK MÉG KÖZVETLENÜL HOZZÁM ÉS BEFOGNAK LÉPNI A DK-BA IS. EZT IS AKARJUK VELED MEGBESZÉLNI. NA MEG VISZÜNK EGY PÁR ÜVEG HEINEKENT TUDOD ZÖLDÜVEGEST!!!!!!

FELHÍVLAK ESTE 8-IG ÉS UTÁNA 20 PERC MÚLVA OTT VAGYUNK!!!! VAGY, HA AKAROD AKKOR HOLNAP, HOGY TUDJÁL ÁTÁLLNI A HAZAI PÁLYÁRA. SZERÉNKE KÉT HETE AZT IGÉRTE, HOGY LEJÖN MÁR CSAK MIATTAD IS, DE MOST NEM JÖN, PEDIG ISTENI AZ IDŐ. AZT SZÁNTAM NEKED MEGLEPETÉSNEK, MERT TUDOM, HOGY TI MÉG SZEMÉLYESEN NEM IS TALÁLKOZTATOK.

SZIASZTOK!!!! LUKRÉCIA HÍVLAK ESTE!!!!!

ADDIG IS MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!   CSOBBANJUNK EGYÜTT!!!!!!  (Vilmos)

TÉNYLEG AZ ÖREGET IS HIVTAM, HOGY JÖJJÖN LE!!!!  MÉG LEHET, HOGY LEJÖN, ESTE FELHÍVOM ŐT IS.

MHGYF

#10574 Jó reggelit!!! Hogy Ti milyen szerencsések vagytok!!!

2012-06-17 11:48

Nekem az életemben először van lottó 5-ösöm, pont, amikor 2 is van belőle! Mekkora szerencsétlenség!
Persze, attól még Mindenkinek szép napot, hogy az enyém ilyen csúnyára sikeredett!

Lukika, csakhogy megvagy!!!

Vilmos, felhevült testtel ne ugorj fejest a 20 cm-es vízbe!

Húúú, de nem jó ilyenkor főzni, úgyhogy egy tepsi rakott zöldbab és ennyi. Mondtam, addig egyetek, amíg legalább ez van, ha melegebb lesz, még ez sem lesz.

Ami a Balatont illeti, majd az én időm is eljön és akkor találkozom a feketemacskával. Igaz Cicamica?

Üdv.: egy szép kis fehércicától
Lukrécia

#10575 Re: Jó reggelit!!! Hogy Ti milyen szerencsések vagytok!!!

2012-06-17 11:53

#10574: MHGYF - Jó reggelit!!! Hogy Ti milyen szerencsések vagytok!!! 

 Vagy hozol nekem egy adag rakott zöldbabot, vagy megadod a receptjét. Egyik kedvenc kajám a zöldbab minden variációban, de még sosem csináltam rakottan.

Miaúúúúúúúú!!!!!!!!