Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Lukrécia

#10571 Re: Re: Re: Jó estét, Mindenkinek!

2012-06-17 06:28

#10570: MHGY (V) - Re: Re: Jó estét, Mindenkinek! 

 Megjöttem későn este, már aludtam is egy jót. Nekem is jó volt, szerdán voltam a Volks oper-ben, a Carmina burana-t láttuk, csütörtökön pedig a Staatsoperben a Tocát Verditől. Szóval adtunk kicsit a kultúrának. Pénteken a Grinzingben vacsoráztunk, tegnap este pedig itthon ittam meg az 1 db. sörömet. Szóval nekem is jó hetem volt. Meddig vagytok, jöhettek most már hozzám is, csapunk egy jó kis bulit.

Válaszok

Lukrécia

#10572 Re: Re: Re: Re: Jó estét, Mindenkinek!

2012-06-17 09:49:54

#10571: Lukrécia - Re: Re: Re: Jó estét, Mindenkinek! 

 Látszik, hogy nem vagyok még teljesen kipihenve, az előző beírásomban van néhány elütés, mint pl. Toca = Tosca természetesen. Mentségemre legyen mondva, hogy a sokéves klaviatúrámon némelyik betű már akadozik. Ma az elmaradásaimat végzem, aztán nekiülök levelezgetni.

MHGY (V?)

#10573 Re: Re: Re: Re: Jó estét, Mindenkinek!

2012-06-17 10:44:32

#10571: Lukrécia - Re: Re: Re: Jó estét, Mindenkinek!

SZIASZTOK!!!!!!

VÉGRE ELŐKERÜLTÉL LUKRÉCIA!!!!!!  MI NAPKÖZBENI ÉLVEZKEDÜNK A STRANDON!!!!!  VÉGRE MARHA JÓ IDŐ LETT ÉS ESTE FELHIVLAK MAJD, HOGY MIKOR HOL TALÁLKOZZUNK. ELTUDUNK MENNI HOZZÁD IS + 2 FŐ HAVERRAL, ŐK TARTOZNAK MÉG KÖZVETLENÜL HOZZÁM ÉS BEFOGNAK LÉPNI A DK-BA IS. EZT IS AKARJUK VELED MEGBESZÉLNI. NA MEG VISZÜNK EGY PÁR ÜVEG HEINEKENT TUDOD ZÖLDÜVEGEST!!!!!!

FELHÍVLAK ESTE 8-IG ÉS UTÁNA 20 PERC MÚLVA OTT VAGYUNK!!!! VAGY, HA AKAROD AKKOR HOLNAP, HOGY TUDJÁL ÁTÁLLNI A HAZAI PÁLYÁRA. SZERÉNKE KÉT HETE AZT IGÉRTE, HOGY LEJÖN MÁR CSAK MIATTAD IS, DE MOST NEM JÖN, PEDIG ISTENI AZ IDŐ. AZT SZÁNTAM NEKED MEGLEPETÉSNEK, MERT TUDOM, HOGY TI MÉG SZEMÉLYESEN NEM IS TALÁLKOZTATOK.

SZIASZTOK!!!! LUKRÉCIA HÍVLAK ESTE!!!!!

ADDIG IS MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!   CSOBBANJUNK EGYÜTT!!!!!!  (Vilmos)

TÉNYLEG AZ ÖREGET IS HIVTAM, HOGY JÖJJÖN LE!!!!  MÉG LEHET, HOGY LEJÖN, ESTE FELHÍVOM ŐT IS.