Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

MHGY (V.)

#10554 Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!!!!!!!! ÉS MINDENKINEK!!!!

2012-06-13 13:09

#10552: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re:  LUKRÉCIÁNAK!!!!!!!! ÉS MINDENKINEK!!!!

SZIASZTOK!!!!! NE CUKKOLD FEL MAGAD ILYEN BEÍRÁSON!!!!! AKI ILYENT IR AZT ELTUDOM KÉPZELNI, HOGY MIFÉLE LEHET???? A SZÜLEIMNEK ÉN IS EGYKE GYEREKÜK VAGYOK, DE ŐK MÁR LASSAN 70 ÉVESEK LESZNEK. NEM HISZEM, HOGY AZ Ő NYUGDIJUKRA VONATKOZNA EZ A HÜLYESÉG?????? NEKEM EGY GYEREKEM VAN ŐT IS AZ ANYJA NEVELTE 12 ÉVES KORÁTÓL. GONDOLOM ŐNEKI JÁR MAJD A KEDVEZMÉNY, MERT VAN NEKI MÉG EGY GYEREKE. AZZAL EGYÜTT, HOGY 21 ÉVES KORÁIG KOMOLY ÖSSZEGET UTALTAM NEKIK ÉS A SZÜLEIM IS, MINT EGYSZEM UNOKÁJUKNAK!!!!! AZ ÉN KOROMBAN MÉG NEM ÉRDEMES NYUGDIJJAL FOGLALKOZNI, MERT AZ MÉG MESSZE VAN. ADDIG KI TIUDJA MI LESZ??????!!!!!

SZERÉNKE!!!!!! HA ELŐBB TUDOM, HOGY ÖSSZETÖRT A GÉPED ÉN KIVITTEM VOLNA NEKED EGYET NAGYON SZÍVESEN. HA JÖVŐ HÉTIG NEM OLDÓDIK MEG A HELYZETED, AKKOR KIVISZEM MÉGHOZZÁ AZ UJABBIKAT ÉS MARADHAT, AMÍG TUDSZ VENNI.

BALCSIN PEDIG FOLYTATÓDIK A HALLOTTASHÁZ ÉS MI VAGYUNK A KRIPTASZÖKEVÉNYEK. ANNYI BIZTOS, HOGY TOVÁBB MARADUNK MINT KEDD, HA BEJÖN A JÓIDŐ. MÁR PEDIG EZT MONDJÁK.

ÖREG TE MEG ELTÜNTÉL, MINT AZ ARANYÓRA???????????

SZIASZTOK!!!!!    MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!!!!

Válaszok

még demokratább MHGY

#10558 Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!!!!!!!! ÉS MINDENKINEK!!!!

2012-06-14 11:35:24

#10554: MHGY (V.) - Re: Re: Re: Re:  LUKRÉCIÁNAK!!!!!!!! ÉS MINDENKINEK!!!!

Szióka Mindenki!! Valóban eltűntem, mert elmentem a lányomékhoz a gyerekre vigyázni. Ez ritkaság számba vétetik és azért örültem is neki. Melóm nem volt, majd csak a jövő héten lesz egy párnapos.

Vilmos!! Neked jó időt a nyaraláshoz!! Remélem, hogy végre beköszönt az igazi nyár és lesz pár jónapod is!!

Lukrécia!! Neked kellemes bécsi rokonlátogatást!!

Szerénke!! Neked milyen csuszós huzásaid vannak, hogy jénai tepsire teszed a gépet?? Bár van alattuk tapadókorong, csak biztos nem ért hozzá a tepsidhez?? Talán az üveghez nem is tapad annyira?? Sajnálom, mert így pillanatok alatt uszott egy kilód.

Nálunk süt a nap és melegszik az idő is!! Erre legnagyobb szüksége Vilmosnak van, ezért küldök neked belőle néhány celsius fokot.

Sziasztok!!  Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!!!  De régen írtam már le!!