A Változás Éve 2016, A Magyar Postagalamb Sportban!


Vendég

#1

2016-01-06 09:44

Valóban látni vélem a megosztottság tényét .Lásd Gotthard ügy! Az állandó fizetnivalókat is kordában kellene tartani,mert ez is oka a tagság fogyásának,amivel egy kezdeni szándékozó sporttárs nem tud lépést tartani.Szórakoztató kellemes sporttá kell tenni a galambsportot. Nagyjából ennyi! Köszönöm.
Tibor Tasi
A petíció szerzője

#2 Re:

2016-01-06 10:07


Vendég

#3

2016-01-06 12:36

Talán nem ártana, ha mások galambjainak a befogását, szárnytollak levágását, gyűrűlevágás utáni eladását, vagy zárva tartását, szaporítását komolyan kéne venni és nem bocsánatos bűnnek tartani és aztán nem menne el a kedve a becsületes galambászoknak az egésztől.


Vendég

#4

2016-01-06 12:48

"Összefogásra annak érdekében, hogy egy olcsóbb....." Ere azért kíváncsi lennek, hogy akarjátok ezt  meg valósítani? Azért ezt egy kicsit ki kellene fejteni bővebben!!!! 


Vendég

#5

2016-01-06 15:04

Erre a költség csökentésre én is kíváncsi lenék???????

#1.

#6 #Re:

2016-01-06 17:11

#5: -  

 A KÖLTSÉGEKRŐL:25.életév alatti részére nem lenne sem  kerületi sem szövetségi tagdij! Nem volna szükséges nevezési ,versenyengedély költségére,valamint  a  benevezett csapatok költségét-dijalapjait is felezni lehetne.Ha nem teszünk lépéseket     ilyen vagy hasonló irányba ,kiöregszik a postagalambsport  személyi állománya.


Vendég

#7

2016-01-07 10:24

Addig nem lesz itt semmi ameddig az eredmények manipulálásából fog állni a sport az olimpia céljából!!

EL LEHET MINDENKINEK GONDOLKOZNI AZON HOGY  2012-BEN VERSENYEZNI KEZDŐ GALAMBÁSZNAK 2014-BEN ÉS 2015-BEN IS SIKERÜLT EGY -EGY SZEBB EREDMÉNYT ELÉRNI KEZDŐKÉNT ÉS...... A SAJÁT ÉRDEKEK MIATT KERÜLETI EREDMÉNYEKET KELETT TÖRÖLTETNI AZ OLIMPIA IDŐSZAKÁRA.....  EZ VAN!!! EL LEHET GONDOLKODNI HA EZ TÖRTÉNIK A KEZDŐKKEL MEDDIG FOGNAK GALAMBÁSZNI!!! IDÉN CSAK A GALAMBOM.HU RENDSZER NEM MŰKÖDIK SEHOL ÉS NEM TUDJA KEZELNI A CSAPATOKAT EZ EGY ÚJABB BUKTA EREDMÉNYT JELENT....

A TISZTELT PETÍCIÓ KITALÁLÓJA 2013 BAN A HAJDÚ TAGSZÖVETSÉG ELLENŐRZÉSÉRŐL ÚGY ÁLT FEL ÉS TÁVOZOTT A CSOPORTJÁVAL HOGY AZ EGÉSZRŐL JEGYZŐKÖNYV NEM KÉSZÜT! DE A KERÜLET EREDMÉNYE TÖRÖLVE LETT AZ OLIMPIA IDŐSZAKÁRA, MOST 1 ÉVVEL KÉSŐBB AZT MONDTÁK LEHET AZ EREDMÉNYEKKEL SZÁMOLNI!

SZÉP DOLOG.... OLYAN GALAMBOK VOLTAK 1 ÉVE AZ OLIMPIÁN, AZ ORSZÁGOS KIÁLLÍTÁSON ÉS A NEMZETKÖZI EREDMÉNYEK KÖZÖTT MELYEKTŐL VOLT JOBB, CSAK AZOK EL LETTEK ELŐLÜK TÁVOLÍTVA!

AZ ELLENŐRZÉSEN VOLTAK OLYAN ELLENŐRZŐ BIZOTSÁGI TAGOK, AKIKNEK A GALAMBJAI ÍGY KERÜLTEK A LISTÁKRA ILLETVE AZ OLIMPIÁRA HOGY EZEKET A GALAMBOKAT ELTÁVOLÍTATTÁK!

 

EZEK IS ELGONDOLKODTATÓAK A SZAR VEZETÉS MELETT, LEHET EGY MÉG ÖNÖSEBB ÉRDEKCSOPORT PÁLYÁZIK ODA....


Vendég

#8

2016-01-07 13:45

Mert Változásra van Szükség !!!! Szerintem !Ez A Vezetöség A Munkája Alapján Tovább Nem Müködhet !!! Zűrös, Átláthatatlan Fegyelmi Űgyek !! Rossz Döntések !! Eltiltások El -Odázása Semmibevétele Nincs Megujolási Szándék a Galabászat Olcsobbá Jobbá Tétele Irányában.45 éve vagyok a szövetség tagja,azóta semmi pozitív változás nem történt,sőt negatív irányba mennek a dolgok.Új vezetőségre, Új Lendületre lesz szükség, teljes mértékben szemléletváltásra, befolyásoltság nélkül az IGAZSÁG maximális szolgálatában !!!!!!!!!!!

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2016-01-07 21:59


Tibor Tasi
A petíció szerzője

#10 Re: Tisztelt Ismertlen.

2016-01-07 22:04

#7: -  

Sajnálom, ha ön vétlen szenvedője volt az akkori eseményeknek.
Hibáinkból tudunk tanulni,és aki nem hibázik, az nem is dolgozik,valóban én kezdeményeztem az önök tagszövetségében a vizsgálatot, ha jól emlékszem 2014.december.12-én, hogy miért vizsgálódtunk? Az önök tagszövetségében felmerült az okirat hamisítás alapos gyanúja, ezzel szemben én nem kezdeményeztem az önök eredményeinek sem törlését, sem felfüggesztését.

A SAJÁT ÉRDEKEK MIATT Ezt a részt nem értem, gondolom kifejti bővebben,vagy konkrét példával illusztrálja hogy mikor helyeztem előtérbe önös érdekeimet?

A TISZTELT PETÍCIÓ KITALÁLÓJA 2013 BAN A HAJDÚ TAGSZÖVETSÉG ELLENŐRZÉSÉRŐL ÚGY ÁLT FEL ÉS TÁVOZOTT A CSOPORTJÁVAL HOGY AZ EGÉSZRŐL JEGYZŐKÖNYV NEM KÉSZÜT!

2013-ban nem,de valóban 2015-ben történt egy olyan eset hogy én voltam annak az eseti bizottságnak az elnöke mely a Hajdú Tagszövetséget vizsgálta.
Önnek igaza van tényleg úgy távoztunk hogy nem készítettünk jegyzőkönyvet.
Nem szeretném felelőségemet hárítani, de ez volt az első ilyen vizsgálatom,ezen túlmenően bizottságom egy tagja volt az Országos Verseny Bizottság Elnöke ezek szerint ő sem tudta.

Engedje meg nekem hogy én is kérdezzek valamit?
Ön szerint hogyan történhet meg az hogy a Hajdú tagszövnek két galamb szállító kocsija van,és van két jármű vezetője,mindkét jármű úton van,különböző helyen vannak, mégis a verseny dokumentációban egymás kocsi kísérőjének vannak feltüntetve?ez hogy lehet?

Tudja ez a szomorú, és ez az eredményük önöknek még mindig talpon van.

Tudja ön hogy az önök tagszövetségének van egy tagegyesülete ahol egy egész versenyévet úgy versenyeztek végig hogy hétről hétre úgy történtek a gyűjtések és bontások hogy 4-5 főnél több sosem volt jelen,csak papirón.

Maradok tisztelettel. Tasi Tibor.

 

Tibor Tasi
A petíció szerzője

#11 Re:

2016-01-07 22:09

#3: -  

 A jelenleg is meglévő szábályaink értelmében lehetne e célból tagjainknál dúc ellenörzést tartani,nincs gazdája a feladatnak.

Tibor Tasi
A petíció szerzője

#12 Re:

2016-01-07 22:41

#4: -  

 Azt hogy a jövendőbeli új Elnök hogy tervezi azt nem tudom.
Csak azt tudom leírni hogy én mit tanácsolnék neki.
Szövetségi szinten.
bevételi oldal. tagdíj,gyűrű,stb.
nézzük a gyűrűt,olcsóbbá tenném a gyűrű árát úgy hogy a bevételem mégse csökkenjen,de hogyan?
egy tagnak az első ötven gyűrűjét adnám 100 forintért,a második ötven gyűrűjét adnám 80 forintért és így tovább ezzel kettős célom lenne ő is olcsóbban kapja a gyűrűt tehát jól jár,
és a szövetség jól jár, igaz több gyűrűt kell eladnia de bevételi oldalon ugyanazt az eredményt éri el,plusz még azt is elérem hogy több fiatalt gyűrűz tehát több galambbal fog versenyezni.
Természetesen a számokkal lehet játszani.
Amit én a jelenlegi vezetésből hiányolok a Pályázati Pénzek.
Megbíznék több pályázat író céget természetesen jutalékos rendszerben,arra is odafigyelnék hogy legyen köztük kormány közeli nekik kellene ki lobbizni hogy olyan pályázatot írjanak ki melyen az Mps jelentős eséllyel tud indulni.
Remélem segítettem
Tisztelettel Tasi Tibor.

 


Vendég

#13 Re: Re:

2016-01-08 06:40

#12: Tibor Tasi - Re:  

Az első ötven gyűrű 100 ft (most 75 ft) :) Én akkor se fogok többet gyűrűzni 25-30 db-nál ha ingyen adod, és nem csak én. EZ MEGINT A KISGALAMBÁSZOKNAK KEDVEZ MI!!!!!! EZ AZOKNAK JÓ AKIK 300DB-ot GYŰRŰZNEK!

A gyűrű megvásárlása nem a leg égetőbb költség! főleg a fenti formában...

 


Vendég

#14 Pályázatok

2016-01-08 06:53

PÁLYÁZATOK: A pályázat író cégek a kisösszegű pályázatokkal nem foglalkoznak, mert ugyanannyit dolgoznak vele, mint a sok-sok millióssal, csak a jutalékuk nagyon  pici.  Ráadásul a pályázati pénzek felhasználása is behatárolt. Akkor lenne esélyünk, ha valaki sportbaráti elkötelezettségből megírná ezeket a pályázatokat. És az sem hátrány ha, kormányhoz közeli.

A PAFI.HU-n az aktuális pályázatok megtalálhatók. Ha találsz benne olyat amire a MPS megfelel a kiírási feltételeknek, Én ingyen én nagyon szivesen  megírom a pályázatot.   V.E.


Vendég

#15 Re: Re: Tisztelt Ismertlen.

2016-01-08 08:24

#10: Tibor Tasi - Re: Tisztelt Ismertlen. 

 Ha hosszú útra mentek, a válasz nagyon egyszerű: az ok, hogy a sofőröknek egy bizonyos út megtétele után órákat kell pihenni, valószínűleg kicserélte a tachográf korongot és egy ember vezette le egyedül az utat.


Vendég

#16 Re: Pályázatok

2016-01-08 08:27

#14: - Pályázatok 

 Országos szinten a hobbisták esélytelenek, évek óta nem adnak, ellenben a legtöbb nagyobb településnek van civil pályázata, ha nem is nagy összegre, de ott van esély. 

Nem is kell hozzájuk pályázatíró cég sem.


Vendég

#17

2016-01-08 08:39

Egyetértek hogy változtatnikell

Vendég

#18 Re: Pályázatok

2016-01-08 08:41

#14: - Pályázatok 

 Önnek igaza van nem szabad törvényes dolgokkal foglalkozni.

 

Akkor nincs más hátra mint elöre,meg kell nyitni a Zsurki vodka gyárat és az ott termelt profitot

átt kell rakni az Mps-be.

Pista

#19 Pl.

2016-01-11 16:35

Magyarországon volna olyan válalkozó aki az egész ország gyürùrendelését 30 Ft-ért /db.letudná gyártani és évek óta a Szövetség szóban nem áll vele.Akkor kérdezném,hogy mennyiért vásárolják a gyůrůt ha áfásan a 30 Ft.sok?????? Mennyiért is kapjuk azokat a gyůrůket?