Bp. Közgyűlés vegye le napirendjéről a római-parti előterjesztést

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Prezentációból ért a magyar

2017-06-13 11:24:56

Valóban csak egy prezentáció alapján kell majd szavazniuk a képviselőknek, lásd az előterjesztést: http://infoszab.budapest.hu:8080/GetTirFile.aspx?id=139103

A határozati javaslat így szól:

A Fővárosi Közgyűlés úgy dönt, hogy:
Tudomásul veszi a Csillaghegyi-öblözetben a duna-parti nyomvonalon megvalósítandó árvízvédelmi létesítményről az előterjesztésben és az előadott prezentációban foglalt tájékoztatást, egyben felkéri a főpolgármestert, hogy gondoskodjon az árvízvédelmi létesítmény megvalósításához szükséges engedélyezési eljárások megindításáról.

A képviselők arról nem kapnak tájékoztatást, hogy a "Duna-parti nyomvonal" valójában két alternatívát fed (a kerítésvonalit, illetve a partélit), és hogy ők - anélkül, hogy egyáltalán tudatosíthatták volna magukban - az utóbbi jóváhagyásáról szavaznak.

Üdvözlettel:
Jánossy András

Dr. Jánossy András és társai

Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

• Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.