Játszótér a Margitára

KEDVES SZADAI ÉDESANYÁK!

KEDVES SZADAI LAKOSOK!

 

Az édesanyáknak valószínüleg nem újdonság, hogy Szada elég kevés játszótérrel rendelkezik. Az Uniós normák miatt abból a kevésből is bontásra került nem is egy, így a használható játszóterek száma 1 (de kisebb gyerekkel a főtéri sem mondható biztonságosnak!).

A Margita térség egy nagyon "termékeny" része Szadának. Rengeteg pici és nem pici gyerek él itt. A megnövekedett autós forgalom miatt az utak a napi sétákra nem biztonságosak. Gyalogosan tőlünk semmilyen játszótér nem közelíthető meg. Autóval nem mindenki rendelkezik.

A Pazsaki utcában van egy üresen álló önkormányzati telek. Remek játszótér lehetne belőle.

Kedves szadai lakosok!

Bár az olvasók közül bizonyára nem mindenki lakik a környéken, de ha úgy gondolják hogy Önök is szívesen látogatnának egy esetleg felépülő új játszóteret, kérem írják alá a petíciót!

Kérjük azok is írják alá a peíticót, akiknek még vagy már nincsenek játszóreret használó gyermekeik, hiszen a problémával ők is szembesültek már, vagy előbb-utóbb szembesülni fognak.
A környéken élő autósok a petíció aláírásával fejezhetik ki, hogy szeretnék ha a sétáló kisgyerekesek inkább egy zárt játszótéren játszanak az utca helyett.

Aláírásommal támogatom a petíciót, amelynek célja felhívni a szadai Önkormányzat figyelmét a játszóterek hiányára, valamint igényünket jelezni egy új játszótér létrehozására a Margita térségben.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem , hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook