ALÁÍRÁSGYŰJTÉS AZ EGRI KÓBOR ÁLLATOK KILÖVÉSE ELLEN

Quoted post


Vendég

#600

2012-02-20 22:41

Szerintem most is minimum két oldal érveit kell figyelembe venni és még az sem kizárt, hogy mind a kettőnek igaza van. A legnagyobb gond nem lehet biztosítani a megfelelő ellenőrzés és felelős döntéshez szükséges biztos alapot. Így nagyon könnyen tipikus "magyar módra" eljuthatunk egy félre értelmezett és ész nélkül használt, felhasznált szabályozáshoz, amit ha már rosszul működik nagyon nehéz helyes irányba terelni. Főleg úgy, hogy nem hallottunk semmit arról, hogy mivel próbálkoztak még Egerben, mire idáig jutottak, remélem nem ez az első lépés. Jó lenne ezt még átgondolni és néhány hozzáértő véleményét kikérni, még akkor is ha a Jegyző szaktekintély ebben a témában. G

Válaszok

nyomasincs

#602 Re:

2012-02-20 22:56:46

#600: -

Jól látod a helyzetet!
Helyzetképekben néhány dologról: Egerben az állatmenhely 110%-on ki van használva! Minimális pénzből de becsületesen működik! Ismetem az ott dolgozókat, szívüket lelküket beleadva dolgoznak kutyákért, macskákért és egyébb állatokért! De pénz??? az nincs. És mint tudjuk a mai világban az mindennek az alapja!
Nagyon szép elgondolás, hogy fogjuk be az ebeket, és gindozzuk őket amég gazdit enm találnak. Csupán néhány probléma merül fel : -hol gondozzuk?
-ki gondozza?
-kinek a pénzéből?
- egyáltalán valaha találnak-e új gazdit?
Az állattartás felelősséggel jár, amit valószínűleg az előző gazdik nem tudtak!
DE! A mostani helyzet a következő: a sok kóbor kutya eger határában falkába verődött és elvadult! Őzeket és más emberek jól tartott kedvenceit ( kutyákat ) téptek szét! Emberekre is veszáyt jelentenek, pár éve már megtörtént a baj, széttéptek egy embert!
Ha valaki biztosítja a fentebb felsorolt feltételeket az szóljon kérem és minden további nálkül AZT TELJESÍTJÜK!
DE ha nem, akkor az emberek és a többi állat védelmében az egyetlen helyes döntés a kilövés.
Fájdalas és sajnálatos dolog! De őszintén? TI MIT TESZTEK AZON KÍVÜL HOGY KIÍRJÁTOK HOGY SZEGÉNY KUTYÁK?????