ALÁÍRÁSGYŰJTÉS AZ EGRI KÓBOR ÁLLATOK KILÖVÉSE ELLEN

A Vidám Mancsok Állatvédő Egyesület áláírás gyüjtése az alábbi ügyben:

2012.02.17-én Eger Megyei Jogú Város Önkormányzatának Jegyzője utasította a mezőőr szolgálatot, hogy a külterületeken kóborló néha falkába verődött kutyákat kilőhetik, ha azok emberi életet veszélyeztetnek. Aláírásunkkal kérjük a jegyzőt, hogy vonja vissza ezt az utasítását, és az állatok humánus befogására, elhelyezésére adjon ki utasítást. Az, hogy az állatok kilövését engedélyezi ezzel lehetőség nyílik minden gazdátlan kutya életének kioltására. Ez az utasítás visszaélésre is ad okot. Senki nem tudja ellenőrizni, hogy a lelőtt állat ténylegesen veszélyt okozott e. Ezzel az utasítással lehetőséget ad azoknak az embereknek is a lövöldözésre akik csak passzióból oltják ki az állatok életét. Kérjük az önkormányzatot, hogy a helyi állatvédők bevonásával az állatok felelőtlen szaporításának megelőzésre emeljenek hangsúlyt és segítség a város azon részeinek az állattartásának a felszámolását vagy szaporulatának csökkentését ahol folyamatosan generálódnak a kóbor állatok száma. A megelőzés ugyan anyagiakba kerül viszont hosszú távon kifizetődik. Ne feledkezzünk el arról egyszer minden kóbor kutyának volt gazdája. Ne a kutyákat büntessék a felelőtlen gazdák miatt. Az állatok jelenléte a mindennapjainkban pszichésen is fontos számunkra, hisz a feltétel nélküli szeretetet csak Tőlük tudjuk megtanulni. Nem szabad az öldöklést a brutalitást a felelőtlenség áthárítását mutatnunk gyermekeinknek példaként.

Vidám Mancsok Állatvédő Egyesület    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Vidám Mancsok Állatvédő Egyesület, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook