Szabjunk gátat a pornónak!

Quoted post

proud masturbator

#9

2014-05-27 22:23

Én az internetes pornót valamilyen szinten egy szintre helyezném a cigarettázással és az alkohol fogyasztással, és nem értek egyet a mozgalommal/petícióval, mégpedig a következő okok miatt:

1. A netes pornóvideók vagy akár csak pornográf képek egy fajta levezetésként szolgálnak a népnek, férfiaknak és nőknek egyaránt. Mivel akárhogy próbáljuk szépíteni a dolgot, az ember kezdetektől fogva csinálta azt, amit élvez. Például, már azőkori görög birodalomban is elterjedt volt az orgia. Ez egy tagadhatatlan természete az emberi fajnak, hogy amiben örömét leli, azt teszi is szorgosan. Persze napjainkban már kevesebb a borbélyház, így megszületett a feszültségoldás egy új műfaja, a maszturbáció. Ki ne elvézné a fárasztó munkanap után ezt a kis megkönnyebbülést?
2. Levezeti a felgyülemlett szexuális energiát. Mivel azt az első indokomban is megírtam, ez a megoldás sokkal egyszerűbb és pénzügyileg is sokkal kedvezőbb megoldás, minthogy egy prostituált szolgálatainak igénybevétele. Nem kell ehhez több, mint egy szoba zárt ajtóval, egy számítógép, amivel elérhető a világháló és a puszta kezünk.
3. Ez az érvem is az előző érvre épülne. Az internetes pornó az az egyik legbiztonságosabb módja a maszturbációnak. Hogy miért? Képzeljék csak el, milyen egy ember, ha nem tudna leadni a fölösleges energiát. Hihetetlenül kanos lesz az illető, és ha esetleg pénzügyi okok miatt nem tudna kéjhölgyet bérelni. Emiatt lesznek a szexuális zaklatások és a megerőszakolás. Ha nem jut szexhez vagy maszturbációhoz az ember, agy vagy úgy elér egy olyan szintet, ahol már nem veszi figyelembe embertársait, és áldozatok után néz.
4. Egyik érvedben azt írtad, hogy "A pornó megalázza a nőket…" - igen, ez így is van, de a pornószínésznők saját akaratukból vállalták el a munkát, mert vagy nem volt más választásuk a pénzhez jutáshoz vagy ez volt számukra a legkönnyebb munka vagy nimfomániások, és kedvelik azt, amit csinálnak (velük). Én is néztem/nézek pornót, vannak is olyan videóklippek amik tényleg degradálóak a nő szempontjából, de nekem volt annyi józan, paraszti eszem még serdülő koromban is, hogy ezt ne vetítsem ki a társadalomra, és legfőképp én se kezeljem úgy a nőket, mint azt én fél órával ezelőbb láttam a klippben. És be kell, hogy valljam, nem kellett leraknom egy doktorit, hogy el tudjam különíteni azt, amit az interneten és azt, amit a valóéletben tapasztaltam.
5. Ahogy az ember érik, úgy fog kialakulni a másik nem iránti éreklődése. A serdülő fiúk többségének a szemei meg fognak akadni a lányok mellein fenekein, érdekelni fogja őket milyenek ezek Évakosztümben. És etéren fékezhetetlenek lesznek. Így vagy úgy ki fognak alakulni bennünk a csupasz mell és fenék utáni akarat. Véleményem szerint ennek a kíváncsiságnak és érdeklődésnek a korlátozása fogja egy szinten eltorzítani a gyerekeket.
6. Továbbá, ha sikerülne is beiktatni ezt a "törvényt", hogy lehetne ezt kortában tartani és ellenőrizni? Erre mondtam, hogy a pornó olyan, mint a cigaretta vagy alkohol. Akármilyen lépéseket teszünk ellene, az emberek találni fognak egy olyan megoldást, amivel elérik céljukat. Nézzuk példakát az Egyesült Államokban bevezetett Alkoholtilalmat, amit 1920-ban vezettek be. Ez általános elégedetlenséghez vezetett, számos demonstrációkhoz és ekkor alakultak ki a különböző maffiák, amiknek az volt a dolguk, hogy Európából szeszt csempésszenek az államokba.

Végezetül személyes véleményemmel zárnám érvelésemet. Én úgy érzem túlságosan is nagy erőfeszítéseket próbálsz/próbálnak tenni egy olyan dolog eltörlésében, ami hétköznapi és teljesen természetes. Vannak ennél sokkal fontosabb dolgok is, mint hogy azon legyenek fennakadva, hogy az interneten pornó van. Sajnos és szerencsére a világhálón mindent meg lehet találni.

Válaszok

Saulus.Pal

#11 Re:

2014-05-30 05:04:13

#9: proud masturbator -

Szia!

Hidd el, hogy az érvelésedet teljesen megértem logikai szinten. Csakhogy van benne egy aprócska dolog, amiről nem tesz említést. A pornót néző emberek többségének tönkremegy az élete, lepusztítják maguk körül a társadalmi kapcsolatokat, sokan a perverzióig is elmennek. A lényeg, amit mondani akarok: károsabb a hatása, mint hiszed! Hidd el, utánanéztem! Keress rá olyan oldalakra, ahol őszintén vallanak az emberek erről, akik már megtapasztalták, hogy milyen mélyre sülyedhetsz a pornóval. Mindenki más is odajut, aki csinálja, csak még nem látja, vagy nem akarja látni.