Legyen törvénysértő és büntethető a domain-üzérkedés

Zsoltan

#1 A petícióról...

2012-11-24 09:47

Szerintem nincs jól megfogalmazva a petíció (a helyesírásról nem is beszélve). Érthető ugyan az igény, de az a "rengeteg" alvó domain sok esetben azért alszik a tulajdonosuknál, mert mondjuk meg akarják valósítani az elképzelésüket, de pillanatnyilag nincs rá pénz vagy idő, esetleg egyik sem. Sok egyéb ok is szóba jöhet. A petíció eredményessége esetén igazságossága sok szereplő részéről ugyanúgy megkérdőjelezhető lesz, mint most. Végezetül pedig a domain használatról. Találjatok ki új nevet, ami markáns, érthető és nincs befoglalva. Még jobban is járhattok vele.
a petíció megfogalmazója

#2 Re: A petícióról...

2012-11-28 04:34

#1: Zsoltan - A petícióról...

Egyrészt mi a gondod a helyesírásommal? Másrészt ne legyél már naív! Tömegesen happolják az üzérek a jó domaineket mások elől. Csak kötőjeles, meg suta neveket lehet miattuk választani sok esetben. Aki nekem nyíltan megírja, hányszázezerért adja el az adott domaint, amire nekem vagy valamelyik ügyfelemnek lenne szüksége, az nem akar ott semmit megvalósítani.

domain

#3 Re: Re: A petícióról...

2012-11-28 04:56

#2: a petíció megfogalmazója - Re: "mi a gondod a helyesírásommal?"

Ezt komolyan kérdezed? Több hiba is van a megfogalmazásodban. Használj helyesírás ellenőrző programot!

a petíció megfogalmazója

#4 Re: Re: Re: A petícióról...

2012-11-28 09:55

#3: domain - Re: Re: A petícióról...

Örülök, hogy minden helyesírási hibát részletesen fölsoroltál, és annyira a szíveden viseled azoknak a sorsát, akik kénytelenek kötőjeles és egyéb domaineken törni a fejüket, meg .hu végződés híján drágább neveket venni a kedves üzérek miatt. A megfogalmazással meg az a gond, hogy bizonyos műveltségi/olvasottsági szint alatt nehézségekbe ütközik a szövegértés egyeseknél. Sajnos erre nem szoktam íróként sem tekintettel lenni.

 

Egyébként minden további hozzászólót megkérek, ne égesse magát ostoba kötekedéssel, hanem írja alá a petíciót, amennyiben nem tartozik a domainüzérek klánjaiba!