Az Auróra és a Corvin Club megmentésére!

Az Auróra és a Corvin Club megmentésére! / Közlemények / Kommentálási lehetőség itt: / Hozzászólások

Varga Árpi

#1 Béla bácsi

2018-07-20 12:31

A Béla bácsi jól ismert bútordarab Pécsett. Hajdan a KDNP helyi elöke volt és nagy természetjáró. Több teljesítménytúrát is ő szervezett- aztán elborult az agya. Azóta a Mecsekben szatírkodik és boldog- boldogtalant feljelent meg zaklat. Mikor a diáktüntetések voltak akkor a pécsi egyetemistákat is többször megfenyegette.
A Teljesítménytúrázók Társasága is ekkor tette ki valamikor soraiból. Ebben az időben én egy indexes túra fórumot szerkesztettem. Mammutmailben pdf-en küldte a baromságait - nyilatkozat címszó alatt. Egyedül az volt furcsa, hogy ezeket nem ő hanem Váradi Napsugár, Kovács Zoltán vagy Csörgői Zoltán készítették. Nyilván nem nagy info zseni az öreg. Utóbbit tudtam azonosítani - kopasz negyvenes aki a postán dolgozik. Váradi Napsugárról meg Béla bácsi barátja írt a huppán. Még egy hónapja a régi gépemen megvoltak ezek a levelek- egyet nem jelentettem meg szerencsére. Ha tudtam, volna, hogy újra akciózik lementem és elküdtem volna. 

Ez az egész mind-mind csak színház és a Béla bácsi hozzá az eszköz mert ő kapható ilyesmire- ő az ügyeletes balek! 

Nemes Judit

#2 Re: Béla bácsi

2018-07-20 13:26

#1: Árpi - Béla bácsi 

Az Aurora facebook oldalán írt a 24.hu egyik szerkesztője!
- ő hasonlóról számolt be, de nem emlékszik a vezeték névre. Állítólag nem is ez az ember volt, csak visszaélnek a nevével. 

Saci

#3 Re: Re: Béla bácsi

2018-07-20 13:52

#2: Nemes Judit - Re: Béla bácsi 

Attól, hogy nem ő készítette a pdf-eket még írhatta és küldhette ő. Az öregem mérnök. A 3d-s tervezésben profi, de amikor a tervekből nyomtatható változatot kell szerkeszteni akkor hozzám fordul. Több terven is így marad rajta a nevem és ment ki külföldre :) Lehet ő is megkért erre valakit. 
Amúgy ez az ember egy jól ismert politikai aktivista- televan a net a róla szóló cikkekkel- van tíz évvel ezelőtti is ahol ásatások miatt tett feljelentést.
Ha nem ez az ember lenne a hunyó már rég kiadott volna egy hivatalos közleményt erről ami a sajtóban mindenhol megjelent volna és írnának az ügyben tett feljelentéseiről is. Én legalábbis a helyében ezt tenném. Ismert emberként kutya kötelessége a saját érdekében is figyelni a netet és ha valami valótlan jelenik meg akkor lépnie. Hallgatás néma beleegyezés!