A Magyar Külügyminisztériumhoz a palesztin államiság kérdésében


Vendég

#326

2012-02-23 09:44

Kérlek írjátok alá ezt a petíciót is és küldjétek tovább az ismerőseiteknek, ha egyetértetek vele! Köszönöm! Kiss Gézáné
http://www.change.org/petitions/the-government-of-hungary-stop-the-neo-nazi-movement-in-hungary

Vendég

#327 Re: Re:

2012-02-24 18:24

#307: - Re:

A Magyarok nem yahwe -hez vagy jehovához fohászkodnak hanem a jó Istenhez, és a jóisten nem tesz megkülömböztetést a gyerekei között. A nap mindenkire egyformean süt és adja az élet erejét mindenkinek egyformán.

Akik a sötétség apját követik, vigyázzanak, mert ELOHIM is watching!


Vendég

#328 Re:

2012-02-29 21:58

#1: -

Erre a kijelentésre csak azt tudom mondani hogy mi Magyarok nem a Jehovához fohászkodunk a himnuszunkban, hanem a Jó Istenhez, akinek semmi köze sincs a judeo kerszténységhez. Minél hamarabb ezt minden Magyar megérti, annál hamarabb fog a Jó Isten minket megsegiteni, mert a zsidóknak a sötétség apja és a pénz az istenük. Amíg mi is neki hódolunk, addig nem lesz megváltás!


Vendég

#329 A béke elleni bûncselekmények Háborús uszítás

2012-03-01 14:27

Büntetõ Törvénykönyvrõl szóló 1978.évi IV.törvény módosításáról.

XI. Fejezet
Az emberiség elleni bûncselekmények
I. Cím

A béke elleni bûncselekmények
Háborús uszítás

153. § (1) Aki háborúra uszít, vagy egyébként háborús hírverést folytat, bûntettet követ el, és két évtõl nyolc évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.

(2) A büntetés öt évtõl tizenöt évig terjedõ szabadságvesztés, ha a bûncselekményt nagy nyilvánosság elõtt követik el.

(3) Aki háborús uszításra irányuló elõkészületet követ el, bûntett miatt három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.

Vendég

#330 Izrael "békés" palesztin szomszédai... Mit tennének egy egész palesztin állam birtokában?

2012-03-11 21:19

Surjányi Dávid

#331 Állítsuk meg a neonáci mozgalom terjedését Magyarországon!

2012-03-18 15:52

Kedves Mindenki!
Olyan személyek masíroznak ma Magyarország, és fővárosa, Budapest utcáin és terein, akik a nemzeti szocialisták utódjának tekintik magukat, és "zsidómentes" országot követelnek. Az antiszemitizmus és rasszizmus felerősödése új erőszakhullámnak készíti elő a terepet! Senki sem maradhat néma! A közöny minden nemzet halála! Emeljük fel hangunkat a gyűlölet ellen, hogy eljusson az ország vezetőinek füleibe is!
Az alábbi linken tudjátok támogatni a kezdeményezésünket:
https://www.change.org/petitions/stop-the-neo-nazi-movement-in-hungary-f%C3%A9kezz%C3%BCk-meg-a-neon%C3%A1ci-mozgalmat-magyarorsz%C3%A1gon
Nagyon köszönjük!!

Vendég

#332

2012-04-01 12:58

izraelnek maradnia kell.
Gogu

#333

2012-04-10 22:06

Da, sunt de acord. Mai ales cu primele fraze sunt de acord. Ar fi timpul ca macar in acest mileniu Ungaria sa fie mai desteapta si sa nu se mai puna curmezis, asa cum a facut de-a lungul intregii sale istorii moderne si contemporane.

Vendég

#334

2012-04-24 14:57

Kíváncsi leszek, hogy amikor majd Magyarország fennmaradására kell aláírni, akkor is itt lesztek-e?
Vakok vagytok! Mert már ez a tét!
Doki

#335 Re:

2012-04-25 14:18

#1: -

Nos! Nem tudom, eldönteni, hogy ezt vajon, Önök el is hiszik, amiket itt összeírogatnak! Véleményem szerint ez egy provokáció! DE! Mivel szólásszabadság van ebben az országban, szeretném az alábbi történelmi tényekkel megismertetni a blog olvasóit!
A Magyar nemzetnek, és őseinknek nincs olyan bűne, amivel ne tudna elszámolni, ellenben Izraellel! Egy józan alapvető erkölcsi értékeket magáévá tudó ember  ( jó, és rossz fogalma )nem éljenezheti Izraelt! Mert Izrael egy apartheid ország! A világ legnagyobb uzsorása, és agresszor állam! Izraelben a népirtás a mai napig folyik!

Nos, a tények, válaszként a kedves hozzászólónak. Őseink bűne ként nyilván a II. világháborúra célzott.

  1. Sajnos kevesen tudják azt a tényt, hogy „1995-ben nyilvánosságra került brit levéltári dokumentumoknak, amely a magyar ügyekkel foglalkozó osztályon F.O. 371/34498./C. 120351.sz alatt kapott elhelyezést. Az idézett dokumentum szerint 1943 nyarán az akkori magyar kormánykéréssel fordult az angolszász nagyhatalmakhoz, hogy tegyék lehetővé Magyarország kiugrását a tengelyhatalmi blokkból. Ennek tárgyalása során megjelent a Zsidó Képviselettől Haimer professzor, aki a zsidó nagytanács azon kérelmét adta elő, hogy "a magyar kérelem teljesítése miatt aggódnak a Magyarországon viszonylagos biztonságban élő 800.000 zsidó megsemmisítését eredményezné."

Az elhangzott vétó után az angol referens, dr. Randall, a következőt írta saját kezűleg a dokumentumra: "E kérdést megkülönböztető figyelemmel kísérjük, és ezért nem követeljük a magyaroktól, hogy nyíltan álljanak ki a németek ellen, amely a német megszállást eredményezné."

Az idézett kordokumentum tartalma után egyértelműen megállítható, hogy a magyar nemzet védőfalként lett feláldozva az országban akkor tartózkodó 800.000 zsidó megmentése érdekében.

2. Tényként, minden kedves érintetnek, vagy érdeklődőnek figyelmébe, ajánlom a You Tube-on, is megtalálható „Izrael nem reklámozott, valódi története” című összeállítást!

Mindenki azt gondol, amit akar! Én nem gyűlölködöm, de az is tény, hogy az „izmusok” közül, a legpusztítóbb, amelyben a legtöbb ember áldozatott követelt, az a kommunizmus volt!

 

 

 

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-04-25 14:43


Doki

#337 Re: Re:

2012-04-25 14:44

#335: Doki - Re:

Az általam leírtak a leg első bejegyzésre válasz! „#1: -

 

Felejtős üldözési mánia

#338 Népirtás folyik!

2012-05-10 21:50

Éljen a független Tibet és éljen Palesztina Állam, éljen Koszovó!
Az izraeli titkosszolgálat és a fegyveres erők dettó ugyanazt teszik a palesztinokkal meg minden jóérzésű segíteni akaróval,amit olyan bőszen üldöznek évtizedek óta.És ez a módszeres népirtás, ugyanaz,amit a törökök az örményekkel csináltak.Csak az eszközeik kifinomultabbak a gázkamránál. Ráadásul rettenetesen idegesek,nehogy másnak is legyen atomfegyvere a térségben,mármint rajtuk kívül.Szerintem csak hetek vannak hátra és Izrael Állam - szigorúan önvédelmi megfontolásból persze - döntő csapást fog mérni az iráni atomlétesítményekre.Csak a kellő nemzetközi pillanatra vár(nevezzük ezt ürügynek),ami mögött lopózva(amerikai fegyverekkel)nekilódulhat.Ki sodorja hát háborúba Izraelt? Éppen,hogy ők akarják majd belerángatni a NATO-t,nemzetközi látszatot keltve a cionista érdekeknek.Mellesleg tele van a hócipőm azzal,hogy a XXI. században mindenki antiszemita,aki nem nyal a globalizációt prédikáló USA-nak,meg nem fekszik le az általuk pénzelt és felfegyverzett Izraelnek.Tisztelt izraelita hitű embertársaim!A holokausztból nem lehet egy egész évezreden át megélni!Igen,tényleg volt!De elmúlt már,könyörgöm!Lassan kihal az utolsó lágertúlélő is,ideje lenne műsorszámot váltani és abbahagyni ezt az örökös üldözési mániát! 2012-t írunk(legalábbis a keresztény világ). Sőt, mondok egy meglepőt: azóta sem született új háborús bűnös.Csak a régiek vannak,ha még vannak egyáltalán,de őket meg már utol tetszettek érni.Ha van még egy-két pelenkázásra szoruló Alzheimer-kóros aggastyán,gondolom nem okoz majd gondot a Moszadnak,legfeljebb jobban vigyáznak a hamis útlevelekkel,nem úgy,mint a múltkor.

Vendég

#339

2012-06-20 18:59

Egyet értek, a peticióhoz, de van nekem még egy dolog, mely szeretném felvilágositani hogy Budapesten MÁR VAN PALESZXTIN KŐVET, A kérdés hogy lehet nagykővetség olyan országnak, mely HIVATALOSAN NEM LÉTEZIK?

Vendég

#340 Re: Népirtás folyik!

2012-06-20 19:09

#338: Felejtős üldözési mánia - Népirtás folyik! A FENT IROTT LEVÉL SZÖVEGE, HAZUGSÁG  ELEJÉTŐL VÉGIG, AMIT IZRAEL ÁLLAMÁRÓL IR, JOBB HA ELJÖN IZRAELBEN, HOGY MEGTUJA A IGAZSÁGOT, S NEM A HAZUG MÉDIÁBÓL HALLJA A HAZUG HIREKET.  MÁS, MA MAGYARORSZÁGON  NYILAS URALOM VAN, S MEGDÖBENTŐ MILYEN SOK ANTISZEMITA MEGNYILVÁNULÁSOK S CSELEKEDETEK VANNAK! VALYON EZ MEGENGEDHETŐ?

 

Egy a jelszónk, a béke

#341 Re: Re: Népirtás folyik!

2012-06-20 20:53

#340: - Re: Népirtás folyik! 

 Ha még nem is folyik népirtás, de nagyon affelé haladunk.

"Mit nem beszél az a német....."

#342 Népirtás folyik!

2012-06-21 00:35

#340: - Re: Népirtás folyik!

Hatalmas rendetlenség van a gondolatatiban tisztelt Uram!Ön szerint  hol lövöldöztek zsidó tanulókra az iskolájuk előtt?Talán az Ön által lenyilasozott Magyarországon?Nem, nem: Franciaországban. Gondolom ez is csak a "hazug média" koholmánya! Ha Ön szerint nyilas uralom van nálunk, akkor nincs miről beszélnünk! Mint említettem 2012-őt írunk, pár évtizeddel el van maradva tisztelt uram, vagy tévedésből jelenidőt használt a múlt helyett. Megdöbbentő, hogy Önt mennyire félretájékoztatták a hazai viszonyokról. Tudja mit? Én inkább itthon maradnék, és Ön is maradjon csak ott ahol van, mert szerintem nincs semmi keresnivalónk egymás országában. Tudja, valahogy nem lenne gyomrom kövekkel dobálózó palesztin gyerekekre lőni, a mezőgazdaságból élő falvak elől a vizet elzárni, szánalmas nyomorban, de becsületesen élő arabokra dózerrel a saját házukat rádönteni!Szégyellném magam telepesként a nemzetközi szerződéseket felrúgva csak azért is területet foglalni, és azon építkezni, azért, mert "ezt a földet Isten nekünk adta". Ilyen alapon ki kéne irtani az amerikai kontinens lakosságának 97 %-át, hiszen eredetileg az indián őslakosság tulajdona volt, a Bibliai időknél jóval korábbra datálva a tulajdonjog kezdetét.

Nem fogok leborulni külön a háború zsidó áldozatainak emlékére! Más nemzetek is elszenvedtek akkora veszteséget, mint Önök, nem sorolom. A kommunizmusnak több áldozata volt, mint a fasizmusnak. Fájdalmasan emlékezem az áratlan életekre, de megkülönböztetett figyelemmel csak a magyar áldozatokat tudom kezelni. A többieket meg egyformán sajnálom. Ettől már én is nyilas és antiszemita lennék, Uram?


Vendég

#343 Re: Miről is beszélümk?

2012-06-22 15:00

#5: Árpádházi Pogány - Miről is beszélümk?

Amit egy kicsit hiányolok - nemcsak itt, mindenhol - az annak a ténynek a megemlítése, melyet történészek, régészek tudnak, de az átlagember nem, hogy a zsidók a káánaitákat cherem (héberül: חרם, ḥērem) alá vetették, ami azt jelentette, hogy mindenkit, csecsemőket, gyerekeket, aggokat, stb. maradéktalanul kiírtottak és mindent (kivéve az arany, ezüst és vastárgyakat) elpusztítottak. Ezt a bestiális népírtást "Isten parancsával" , ill. az ebben a hozzászólásban is illusztrált mindenféle démonizáló rágalmakkal próbálták menteni. A valós oka természetesen az elfoglalt föld  bebiztosítása volt.

Az efféle népírtáshoz képest a nagyon sokat reklámozott Holokauszt egy meglehetősen laza dolog volt, hiszen elég sok zsidó megmenekült a náciktól (pl. pénz fizetése fejében)

Bizonyos zsidó nácik (pl.  ilyen volt Hanan Porat rabbi, a Knesset tagja) a mai palesztinokat is káánaitáknak tartják és hasonlóan cherem-re ítélnék őket, hogy modern kori földrablásukat is bebiztosítsák, a Bibliában leírtakhoz hasonlóan.

juruir

#344 Re:

2012-07-11 11:15

Békeszerető

#345 Hogy oda ne rohanjak!

2012-09-15 00:28

"...zsidóság újabb háborúba sodrása..."Hánynom kell!
Az évtizedek óta zajló cionista terror után még le mer ilyet írni?
Szerencsére eddig nem jött össze az Irán elleni háború! Pedig úgy,de úgy szeretnétek már,ha valaki belesodorna végre benneteket! Hisz már mindent elkövettetek érte,most éppen provokáljátok az amerikai mecénásotokat is,persze a rátok jellemző,sunyi módon:pénzeltek egy őrült amatőr filmest,és tébolyult mohamedánok(nak álcázott profi titkosszolgák) már szét is lövik Líbiában a követséget.A WTC-támadás nem váltotta be a hozzá fűzött reményeteket,most elindítotok egy újabb "belesodródást", csakhogy Obama nem fog az elnökválasztás előtt háborút indítani.Gondolom töritek azt a fürtös buksitokat,mit lehetne most kitalálni!Izrael nem sodródik a háborúba,hanem előidézi azt!A szajhát nem szokás megerőszakolni,megteszi az magától,csak fizess!
igazi magyar

#346 Re: Hogy oda ne rohanjak!

2012-09-15 10:00

#345: Békeszerető - Hogy oda ne rohanjak! 

 Te vagy békeszerető?  Nem semmi!

Békeszerető

#347 Re: Re: Hogy oda ne rohanjak!

2012-11-17 19:42

#346: igazi magyar - Re: Hogy oda ne rohanjak!

Figyelmébe ajánlom a Gázában kialakuló háborús helyzetet! Még nem jöttem rá, ebbe ugyan ki sodorhatta szegény izraeli kormányt, amikor annyira írtózik az erőszaktól! Izrel légiereje csapásmérő támadásokat indít civilek ellen. Ma hallottam: szárazföldi csapatok bevetésére készül! Sajnos igaza lesz Vona Gábornak: "Izrael egy agresszor állam!" Ellenzem a katonai agressziót, tehát (a'la: Hofi: "logikus") békeszerető vagyok. És Ön?

Shalom

#348 Re: Shalom

2012-11-17 20:55

#1: -  

 Shalom!


Vendég

#349 Re:

2012-11-17 20:57

#334: -  

 Orvos látott már? Tudok egyet ajánlani, éppen olyan rasszista, mint Te vagy.

megfigyelő

#350 Re: Re: Re: Hogy oda ne rohanjak!

2012-11-30 21:54

#347: Békeszerető - Re: Re: Hogy oda ne rohanjak!

Még csak annyit, hogy Palesztina megkapta a megfigyelői státuszt az ENSZ közgyűlésen!  Hazánk tartózkodott! Bezzeg amikor az Izraellel kötött társulási szerződés volt a téma, akkor nem tudtunk tartózkodni! Ennél tényleg felelősebb külpolitikára lenne szükségünk, hogy 500 év múlva is magyarul beszéjenek még a Kárpát medencében!

Ja! Az USA nemmel szavazott, akárcsak a csehek, meg persze Izrael.