A Magyar Külügyminisztériumhoz a palesztin államiság kérdésében
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Szerintem ha komolyan vesszük ezt a célt, és szeretnénk, hogy mások is komolyan vegyék, akkor ennek megfelelően fejezzük ki a véleményünket. Jó lenne, ha minél többen azonosulni tudnának az üggyel, ezt is vegyük figyelembe.
Köszönettel,
Egy lelkes támogató
a Bibliában számos helyen világosan fogalmaz azzal kapcsolatban,hogy Izrael-nek milyen nehézségeken kell keresztül mennie,de azt is hogy jön számára egy Szabadító. Mi úgy ismerjük őt Jézus. Magyarország ne kerüljön olyan helyzetben,hogy vele kerüljön szembe.Támogassuk Izraelt,hogy országunk áldott és ne átkozott legyen a nemzetek között.
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: Trágár, alpári stílusa miatt eltávolítva.
KIÁLTVÁNY !!! ÍRD ALÁ !!! KIÁLTVÁNY !!! ÍRD ALÁ !!! KIÁLTVÁNY !!!
www.peticiok.com/banki_karosultak_forumanak_peticioja[/quote]
Re: Kerem a szoveg valtoztatasat!
#163: Efraim - Kerem a szoveg valtoztatasat!
Tisztelt Efraim,
Egyetértek azzal, hogy ugyanolyan veszélyt jelent Magyarországnak a palesztin állam megalakulása, ezért is fejeztem be úgy a petíciót, hogy nekünk is kell tennünk azért hogy elkerüljük a harmadik világháborút.
Azt viszont nem gondolom, hogy vezeklésre szólít fel, pusztán megemlíti, hogy hibáztunk: ezt nem kellene még egyszer, most már végre jó döntést kellene hozni a zsidósággal kapcsolatban. Ezzel tartottam fontosnak a téma bevezetését ezekkel az érvekkel, mert hasonló súlyúnak tartom, mint a II. V.H-ban való részvételt.
Ha még így is változatlan az állaspontja a változtatást illetően, kérem jelezze.
Tisztelettel,
Gombos László
Aki áldja Izraelt annak jó dolga lesz, aki átkoza átkozott lesz. Igazán ráférne a magyar népre az áldás. Izraelt támogatom. Kívánom,hogy a magyar kormány jó döntést hozzon.
Re: Re: Re: Miről is beszélümk?
#183: szabopit - Re: Re: Miről is beszélümk?
Én ezt lájkolom! Végre valaki elolvasta rendesen ezt az irományt!!!!!!!!
כל הכבוד!
Efraim
Re: Re: Kerem a szoveg valtoztatasat!
#189: László Gombos - Re: Kerem a szoveg valtoztatasat!
Tisztelt Gombos László,
Köszönöm, hogy válaszolt az észrevételemre!
Sajnos az álláspontom nem változik meg, mert én továbbra is gusztustalannak tartom a Holokauszt belekeverését.
Valamint ez a szöveg sérti mint a jelenlegi magyar államot csak úgy mint a magyar népet!
Ez igen is vezeklésre szólít fel:
-"Szeretnénk, ha Magyarország nem követné el ugyanazt a hibát, amit a második világháborúban tett,..." -
-"...Magyarország óriásit léphet a jóvátétel irányában,..."-
-"Végezetül kérjük, hogy Magyarország ne asszisztáljon a zsidóság újabb háborúba sodrásához (egy háborúra készülő Palesztin állam támogatásával), esetleges tragédiájához, hiszen ez hosszú időre elszigetelné országunkat a nemzetközi közösség előtt, ahogy a világháborúban való hibás részvétel után is történt. Úgy gondoljuk, hogy Magyarország csak úgy nyerheti el az utókor tiszteletét, ha erkölcsi tartással a helyes utat követi, és kiáll a Közel-Keleten egyedüliként működő, másokat (arabokat is) tisztelő demokrácia, Izrael mellett, és gátakat állít egy harmadik világháború kirobbanása elé."-
Beszéltem több magyar származású izraelivel és a többsége egyet ért velem!
Ezért nyomatékosan kérem mint személyesen érintettet a Holokausztban, hogy változtassa meg ennek a petíciónak a szövegét az előzőekben kértek szerint!
Mi izraeliek köszönjük, de nem kérünk az ilyen fajta petíciókból! Ez antiszemitizmust kelt Magyarországon és nem használ sem a Magyarországon élő zsidóknak sem nekünk izraelieknek!
Rengeteg hozzászólást látok ebben a fórumban és úgy vettem észre, hogy többségük vallási elvakultságból helyesli ezt a kezdeményezést és nem látják a benne rejlő károkozást!
Tisztelettel,
Efraim Fischer
Re:
Ezek közé az 'iszonyú' következmények közé tartozik Izrael államának létrejötte is...
Kérlek titeket vigyázzatok arra, hogy mit írtok le!
Annak a több mint hatmillió ártatlan áldozatnak köszönhetjük Izrael létrejöttét mint állam!!!! Ez is következmény...
Reason for the removal: Kérem hogy egész Bibliai fejezetek idézése helyett értelmes megjegyzéseket, esetleg magyarázatokat tegyünk. Köszönöm.
Reason for the removal: Kérem hogy egész Bibliai fejezetek idézése helyett értelmes megjegyzéseket, esetleg magyarázatokat tegyünk. Köszönöm.
| This discussion has been closed. |
Cím