A Magyar Külügyminisztériumhoz a palesztin államiság kérdésében

Quoted post

Doki

#335 Re:

2012-04-25 14:18

#1: -

Nos! Nem tudom, eldönteni, hogy ezt vajon, Önök el is hiszik, amiket itt összeírogatnak! Véleményem szerint ez egy provokáció! DE! Mivel szólásszabadság van ebben az országban, szeretném az alábbi történelmi tényekkel megismertetni a blog olvasóit!
A Magyar nemzetnek, és őseinknek nincs olyan bűne, amivel ne tudna elszámolni, ellenben Izraellel! Egy józan alapvető erkölcsi értékeket magáévá tudó ember  ( jó, és rossz fogalma )nem éljenezheti Izraelt! Mert Izrael egy apartheid ország! A világ legnagyobb uzsorása, és agresszor állam! Izraelben a népirtás a mai napig folyik!

Nos, a tények, válaszként a kedves hozzászólónak. Őseink bűne ként nyilván a II. világháborúra célzott.

  1. Sajnos kevesen tudják azt a tényt, hogy „1995-ben nyilvánosságra került brit levéltári dokumentumoknak, amely a magyar ügyekkel foglalkozó osztályon F.O. 371/34498./C. 120351.sz alatt kapott elhelyezést. Az idézett dokumentum szerint 1943 nyarán az akkori magyar kormánykéréssel fordult az angolszász nagyhatalmakhoz, hogy tegyék lehetővé Magyarország kiugrását a tengelyhatalmi blokkból. Ennek tárgyalása során megjelent a Zsidó Képviselettől Haimer professzor, aki a zsidó nagytanács azon kérelmét adta elő, hogy "a magyar kérelem teljesítése miatt aggódnak a Magyarországon viszonylagos biztonságban élő 800.000 zsidó megsemmisítését eredményezné."

Az elhangzott vétó után az angol referens, dr. Randall, a következőt írta saját kezűleg a dokumentumra: "E kérdést megkülönböztető figyelemmel kísérjük, és ezért nem követeljük a magyaroktól, hogy nyíltan álljanak ki a németek ellen, amely a német megszállást eredményezné."

Az idézett kordokumentum tartalma után egyértelműen megállítható, hogy a magyar nemzet védőfalként lett feláldozva az országban akkor tartózkodó 800.000 zsidó megmentése érdekében.

2. Tényként, minden kedves érintetnek, vagy érdeklődőnek figyelmébe, ajánlom a You Tube-on, is megtalálható „Izrael nem reklámozott, valódi története” című összeállítást!

Mindenki azt gondol, amit akar! Én nem gyűlölködöm, de az is tény, hogy az „izmusok” közül, a legpusztítóbb, amelyben a legtöbb ember áldozatott követelt, az a kommunizmus volt!

 

 

 

Válaszok

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-04-25 14:43:28


Doki

#337 Re: Re:

2012-04-25 14:44:12

#335: Doki - Re:

Az általam leírtak a leg első bejegyzésre válasz! „#1: -