Vizsgálják felül Dr. Balla Lajos bírói kvalifikáltságát!


Vendég

#326

2016-06-27 10:14

Tegnap egy kétéves kislányt erőszakoltak meg Budapeseten, az életéért küzd. Ideje lenne szigorítani az erőszak büntetési tételét és bevezetni egy mérlegelés nélküli minimális tételt, ami legalább 10 év fegyház, az elkövető életkorától függetlenül, a korábbi szabadonbocsátás és próbára bocsátás lehetősége nélkül.

Ezt kéne ellátni duplázó szorzókkal a súlyosbító körülmények szerint. Pl. ha az áldozat védekezésképtelen, akkor mindjárt a duplája, ha kiskorú, akkor triplája, ha 12 év alatti, akkor életfogytiglani.


Vendég

#327

2016-06-27 17:29

mert az ilyen "bírónak" semmi keresnivalója ott ahol dolgozik.
vendég

#328

2016-06-27 17:41

Ha az ő lányával/rokonával történne ilyesmi, akkor is azt mondaná, hogy a "kíváncsiság" vezette az elkövetőket? Rúgják ki az ilyen szégyen hulladékot aki szemet huny az ocsmányság felett. A másik a szülők felelőssége: nekem fiam van, de piszkosul elverném utána pedig kitagadnám ha - akárhány évesen, bandában vagy egyedül - ilyet követne el egy lánnyal szemben. Az ember gyomra felfordul. 


Vendég

#329

2016-07-03 13:38

Mert szörnyűnek tartom ezt az ítéletet az áldozattal szemben!
Ez a jog lábbaltiprása volt!

Vendég

#330

2016-07-05 06:22

Felháborító a bírói döntés és az áldozathibáztatás. Annak a jelentése, jelentősége, hogy mit teszünk , nem attól függ hányan látják, kik látják, kiknek tetszik, hanem mit jelent, valójában mi is az. A lopás, akkor is lopás, ha senki nem vette észre, a rossz döntés, akkor is rossz döntés, ha sokaknak tetszik. Felháborító, hogy a jog itt nem egyértelmű, az egyszerű ember elvész a törvények megértésében, a törvényismerők meg abban pallérozottak, hogy lehet a kiskapukon kijátszani, hogy "előnyök"--höz jussanak!!
J.K.
Huffangelo

#331

2016-07-08 08:11

A bíróság szerint bizonyítást nyert, hogy a 21 éves iraki férfi Köln belvárosában szilveszteréjjel lefogott egy 20 éves nőt, majd megcsókolta és megnyalta az arcát, ami szexuális kényszerítésnek minősül, mert az elkövető arra kényszerítette áldozatát, hogy mindezt akarata ellenére elviselje. Az áldozat egy barátnőjével és annak jegyesével volt, akit a bíróság szerint a 26 éves algériai férfi megfenyegetett, azt mondta neki, hogy megöli, ha nem bocsátja rendelkezésére a kíséretében lévő nőket.

A bíróság ezt szexuális kényszerítés kísérletének minősítette. A testület mindkét vádlottat egy év börtönbüntetésre ítélte, de méltányolta, hogy a német hatóságoknak korábban nem volt dolguk velük, ezért felfüggesztette a büntetés végrehajtását. A fiatalabbik vádlottat mellékbüntetésként 80 óra közmunka ledolgozására kötelezte.

Tanulnunk kellene a fejlett demokráciáktól, illetve muszlim testvéreinktől.

LEGALIZE FICKIFICKI!!!! :D :D :D


Vendég

#332

2016-07-08 11:20

Dr. Balla Lajos eljáró bíró a Debreceni Ítélőtábla Elnöke hatalmával visszaélve embertelen, durva, megalázó módon megkínzott egy 14 éves kislányt, akit 5 vad-állat különös kegyetlenséggel megerőszakolt. Dr. Balla Lajos bírósági elnök nemzetbiztonsági veszélyt jelent Magyarország és az Európai Unió részére is. Balla Lajos emberiesség elleni bűntettet, kártalanítást nélküli vagyon-rablást leplez-pénzmosást-tulajdonjog-fosztást, Nyíradony 4-6 szám alatt lévő családi házunk elrablása ügyében is. Ügyszám: PF.II.20.580/2013/17. szám Megtagadja a független felülvizsgálatot is. Balla Lajos futószalagon sérti meg bírói esküjét, az emberi jogokat ezert is az általa okozott kár megtérítésére fogjuk kötelezni magyar vagy nemzetközi bíróságon. Balla elnök úr jogsértéseit át fogjuk világítani. Tisztelettel: Csokai János József - kirabolt, jogfosztott örökös, kanadai-magyar emberjogi aktivista