Vizsgálják felül Dr. Balla Lajos bírói kvalifikáltságát!

HGYI

#1 Végre!

2016-06-15 17:55

Elég volt abból, hogy az ilyen bűncselekményeket folyton megússzák! Elég volt a nők elleni erőszakból!


Vendég

#2

2016-06-15 18:18

Mérhetetlenül felháborít a "bíró úr" hozzáállása és indoklása az említett ügyben. Gusztustalan.

Vendég

#3

2016-06-15 18:19

Ez a bírói döntés felháborít és elkeserít. Az ilyen ítélet szakmailag is elfogadhatatlan; feltételezem, mert nem vagyok jogász, de abban biztos vagyok, hogy a bíró úr emberileg nagyon nagyot vétett.

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2016-06-15 18:41


Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2016-06-15 18:52



Vendég

#6

2016-06-15 19:02

Az ilyen bírók miatt hagytam el én is az országot 70 évesen. Köszönet a kezdeményezésért minden bántalmazott nevében.

Vendég

#7

2016-06-15 20:15

Elegem van az igazsàgtalansàgból,és a bírósàgok minősíthetetlen munkàjàból!

Vendég

#8

2016-06-15 21:21

Megfékezendő az a bírói gyakorlat, amely az áldozatot teszi felelőssé egy olyan ügyben, ahol minden pillanat ismert, és nyilvánvaló bűncselekmény történt.

Vendég

#9

2016-06-15 21:55

Mert van egy kislanyom... (és egy fiam is)

Vendég

#10

2016-06-15 21:58

Minden férfinak, nekem és neked, különös tekintettel azokra, akik pozíciójuknál fogva tenni tudnak a férfierőszak ellen: elemi kötelességünk fellépni az erőszak elkövetői és azok támogatói ellen!

Vendég

#11 Az áldozat mit mondott?

2016-06-15 22:24

Csak kérdezem, hogy az áldozatnak mi a véleménye? Elégnek ítélte a 7 hónap előzetesben töltött időt (ami valószínűleg szintén nem volt egy baldachinos ágyban alvós élménytúra) + a felfüggesztettet?


Vendég

#12

2016-06-16 02:06

Miért írta alá ezt a petíciót?
Mert minden erőszak ami bekövetkezett a sértettet végigkiséri rémálmaiban még akkor is ha mint itt nem is tudta mi történt vele igazán.
Átéltem sok éven át olyat amiről nem tudtam, hogy megtörtént álmomban.
Egy betegség miatt beszedett gyógyszertől mély álomban, inkább ájultan feküdtem 3 nap után tértem teljesen magamhoz.
Orvost és mentőt kellett volna hivni, de neki másra járt az esze!
Nagyon rosszul voltam, de nem tudtam miért, alig tudtam menni.
Vizsgálatokon estem át, akkor tudtam meg gyerekem lesz. Aki betegen született.
Mikor elköltöztem az agressziv, zsarnok férjemtől derűlt ki ő erőszakolt meg akkor sokszor eszméletlen állapotban 16 éve tök részegen.
Ő maga mondta leállatoztam, ne mondjam, hogy nem emlékszem rá!
Nem emlékeztem csak a sokszor átélt álmokból.
Mikor álmodtam újra?
Mikor ugyan olyan szaga volt, bűzlött az alkoholtól.
Miért mondta meg akkor mikor már elköltöztünk?
Mert megint elájultam és elvitt a mentő és a gyerekek neki szóltak.
A bírónő akit ismerek és ezután beszéltem vele mondta, hogy az agy elrakta hátra mélyen, ezért nem emlékszem csak ha ugyanazt a szagot érzem.
Ennyit arról, hogy az áldozat nem emlékszik, vagy hibáztatható.
Nem, mert ott hátul ott van, és irtózik mindentől, csak nem tudja miért?
Ha közelednek hozzá, ha megérintik védekezik, és nem érti mi változott meg benne!
Én sok évet adnék minden erőszakolónak,a visszaesőnek meg ténylegest, mert engem kisért már több mint 31 éve.
Igaz már nem álmodtam újra, de már emlékszem az álomra és az éppen elég, és az, hogy tudom már nemcsak álom volt!

Vendég

#13

2016-06-16 03:52

Egyszerűen felháborító,amikor a férfiak vagy annak látszó egyedek nőt,lányt prédának,árunak,tárgynak tekintik,saját mocskos vágyaikat,macsó lényüket így fitogtatják,és persze csoportosan!UNDORÍTÓ!És sajnos a bíró is férfiből van,miért nem Nő volt az ítélet hozó?Az ítélet sajnos bizonyítja!

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2016-06-16 05:09


Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2016-06-16 05:39



Vendég

#16

2016-06-16 05:53

Mert felháborító az ítélet.

Vendég

#17

2016-06-16 06:02

Felhvnám a figyelmet, hogy nem egyedül döntött, hanem a három hivatásos birából álló tanács dönt másodfokon. Attól, hogy ő volt az elnök, neki a többségi véleményt kellett irásba foglalni, azt nem tudjuk, hogy ő is egyetértett-e.


Vendég

#18

2016-06-16 06:36

Csak az lehessen bíró szexuális bűncselekményekben, aki erre külön képzést kapott! Az áldozathibáztatás elfogadhatatlan.
1,5 dl vodka minden parasztot feljogosít, bármire?

#19 1,5 dl vodka minden parasztot feljogosít, bármire?

2016-06-16 06:45

A feltett kérdésre egyértelmű válasz a nem.

És ez nem feminista duma, eszem azt a mákszemnyi eszét annak a gyökkettőnek, amelyik ebbe feministát képzel bele. Férfi vagyok, de ugyan úgy elítélem ezt a tettet, mint bárki más, akinek van valamekkora értékítélete.

Ez a kislány hibázott, mert számára túl sok alkoholt fogyasztott. Ez egy hiba, melyet szinte mindenki elkövet egyszer legalább életében. Ezt a hibát bestiálisan kihasználta öt -embernek nem nevezhető- egyed.

Erre felháborítóan elkeni, bagatelizálja egy bírói testület. Holott a büntetési tétel 2-8 vagy minősített esetekben 5-10 év! Az indoklásban pedig jön egy a felmentést alátámasztó blabla, mely botlásnak titulálja a "szépreményű ifjoncok" tettét. És kegyelem döfésként még az is belefér, hogy az eszméletlen áldozatot hibáztatják, egy kb. "minek ivott" bagatelizációval.

Csak, hogy vésődjön a hülyéknek, néhány szócikk:

(Szexuális erőszak)

-Csoportosan, védekezésre és akaratnyilvánításra képtelen állapot kihasználása

-Minősítő körülmény: a többes elkövetés

-A minősítő körülmények együttes előfordulása

 

Lehetne kismillió linket a témában csatolni, de az aki mentegeti, eliminálni próbálja ezt a piszkos bűntettet az úgy se olvasná el.

Ugyanakkor nem hiszem el, hogy -az általam immár nem - a tisztelt bíróság ezt nem tudja. Ebből egyenesen következik, hogy ítéletük tudatos félrevezetes, mely szintén bűncselekmény, ha az valamilyen célú előny szerzéséért történik .

Itt az előnyszerzést csak feltételezni lehet, de azt nagyon!

 

Az ilyen bírókat el kell takarítani az igazszágszolgáltatásból! Morálisasan még a társadalomból is ki kellene utasítani.

Az elkövetőket - mint amerikában - nyílt adatbázisban szexulális bűnelkövetőként kellene kezelni, hogy tudja bárki a jövőt illetően, ki költözött a szomszédba, kit kíván befogadni a házába. 

Még mielőtt jönnek a "dehát az egy életre megpecsételné" hozzászólások: A kislány jó eséllyel sose heveri ki lelkileg ezt a traumát; az ő életét már megypecsételték, akaratán kívül. Ráutaló magatartásnak meg még csak nem is nevezném az öntudatlanságot. Sőt! 

De láttuk a "kiss l" ügyet; ha valaki "szépreményű" fiatal, akár csúcskarriert is futhat be. Sőt tagadhatja, mismásolhatja, bagatelizálhatja piszkos tettét. Persze csak addig, míg a közvélemény hangja el nem söpri a szemetet. Remélem ebben az esetben felülvizsgálják az ítéletet, felderítik annak hátterét és helyreteszik a korrupt döntést. (Számomra utóbbi megállapítás egyértelmű, mert a másik az az "idióta" jelző lenne, de azt nem feltélezem a bírói testületről.)


Vendég

#20

2016-06-16 06:50

Mert kiemelten érdekel a kapcsolati erőszak, jogi helyzet problémakör.
Béla

#21 Re:

2016-06-16 06:58

#14: Stop feminácik! -  

 Te ritka ostoba véglény! A gyerek azért gyerek, mert nem gondolkodik. Vajon a kedves szülők hol voltak, mikor a fiatalkorú kölykeik tetemes mennyiségű alkohol társaságában buliztak az ő házikban?! 

A probléma gyökere itt van! Nem is szabadott volna felügyelet nélkül hagyni a kölykeiket és végképp nem pénzt adni nekik alkoholra! A szülőket is le kéne ültetni, de jó pár évre!

Egyébiránt teljesen mindegy, mitől ájult el a kislány, molesztálni, megerőszakolni így még nagyobb bűn, mintha magánál lett volna.

Az a féreg bíró pedig egy kretén! Ha az én lányommal tették volna, akkor magam intéztem volna el egy ilyen ítélet után és többé még a szex sem jutna eszükbe!

Nekem is lányaim vannak, méghozzá három. A férfi pedig ott kezdődik, hogy meghódítja a nőt és nem megerőszakolja. Ez csak a szarházi puhapöcsök módszere!

Látom öcsém, te is az vagy! Remélem nincs gyereked és az életben nem is lesz, mocsok szarházi!


Vendég

#22 Re:

2016-06-16 07:04

#17: -

Én pedig felhínám a figyelmet, hogy nem a bizonyítékok döntöttek az ügyben, hanem a befolyásos és gazdag családok által kifizetett PÉNZ!

Az ilyen bírók nem alkalmasak a bírói pályára és ideje lenne szigorítani a BTK tételeit, bevezetni egy megfelelő minimális büntetési tételt, mondjuk fiatalkorú esetében 10, felnőtt esetében 15 év fegyház büntetést és ennél kevesebbet nemi erőszaknál ne lehessen adni. 

Ha az áldozat kiskorú, vagy magatehetelen, vagy egyéb súlyosbító körülmények merülnek fel, akkor ehhez jöhetnének szorzók is.

A bírói hivatástól pedig mindhárom korrupt alakot el kell tiltani! Bizonyították, hogy alkalmatlanok.

Ez esetben a szülői felelősség is vastagon felmerül, úgyhogy újra kell az egész ügyet indítani, bevonva a látókörbe a szülőket is, akiknek a lakásában felügyelet nélkül hagyott fiatalkorúak italoztak és erőszakoskodtak. Az csak mese habbal, hogy ne lett volna tudomásuk róla, hogy az elkényeztetett kölykeik mit csinálnak a bulin. 

 

 


Vendég

#23 Re: 1,5 dl vodka minden parasztot feljogosít, bármire?

2016-06-16 07:08


Vendég

#24 Re: Az áldozat mit mondott?

2016-06-16 07:12

#11: - Az áldozat mit mondott? 

 Az áldozat megpróbálta megölni magát és ezért intézetbe kerül, ami szintén nem egy baldahinos ágybanalvós élménytúra. És tudod mit? Azokat, akik ezt elérték, hogy ő így érezze magát, a legszívesebben fellógatnám.


Vendég

#25 Re: Re:

2016-06-16 07:25

#15: stop hülyék - Re:  

 Magadból indulsz ki?