Vizsgálják felül Dr. Balla Lajos bírói kvalifikáltságát!

A másodlagos viktimizáció (áldozattá tétel) abban áll, hogy adott bűncselekmény sértettjét a rendőri, bírósági stb. eljárások és vizsgálatok során olyan helyzet(ek)be hozzák, amik által a sértett az őt ért traumát újraélni kénytelen. Ide tartozik az is, amikor sokadszor kell vallomást tennie és az is, amikor a bíró az ítéletében kimondja, hogy minősített felelőssége van a vele történtekben.

Dr. Balla Lajos, a Debreceni Ítélőtáblán a nyíregyházi csoportosan elkövetett szexuális erőszak, gyermekpornográfia készítése, birtoklása és terjesztése ügyében hozott ítéletének áldozathibáztató indoklása, ami szerint az áldozat meggondolatlan viselkedése vezetett az erőszakhoz, szükségszerűen a sértett további sérelmét eredményezi és ezáltal etikailag és morálisan is vitathatóvá teszi a bíró alkalmasságát. Én, mint magyar állampolgár nem hiszek Dr. Balla, mint kinevezett bíró elvárható kvalifikáltságában és követelem a bírói alkalmasság és kinevezés felülvizsgálatát.

Bővebben: http://anemaznem.blog.hu/2016/06/15/piros_lapot_balla_urnak

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Mérő Vera, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook