Átmeneti kóbor állatmegőrzőt/Állatmenhelyet BŐSRE!

Jó napot kívánok. Első sorban előre is szeretném megköszönni ha ide kattintott, és még jobban azt, ha támogatja egy aláírással a célom. Városunkban igaz lettek kihelyezve kutyaitatók, de ezen kívül semmiféle lépést nem tett a város annak érdekében, hogy a kóbor állatokon valamilyen formában segítsünk. 2023 június 26-án, egy kóbor kutyus elhelyezésében kértük a segítségüket, amire nemleges választ kaptunk, ugyanis a városban nincs rá mód. Ezzel a peticíóval azt szeretném elérni, hogy ha nem is nagy befogadóképességű, de legalább egy átmeneti kis menhelyet nyissanak városunkban, önkéntes munkaerő szinte biztos vagyok benne, hogy lenne és kezdésnek szívesen szerveznék bármilyen gyűjtést. Város vagyunk, az ártatlan lelkek pedig megérdemlik az önzetlen segítséget!!!

Az aláírással felhatalmazom Tilajcsik Fanni petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.