Nem ide BaBri - Szepezd

Tájékoztatás

2023-11-25 14:54:40

Tisztelt szepezdi Polgárok!

A parti kerékpárút látszólag lekerült az asztalról, köszönhetően a szepezdi összefogásnak. Sajnos vannak azonban erők, melyek a háttérben továbbra is nyomást gyakorolnak több döntéshozói szintre, hogy a szepezdi parton kerékpárút épüljön. Többek között ezért sem mindegy, kikből fog állni a helyhatósági választás után a szepezdi Testület. Szavazati joga van azon nagykorú polgároknak, akik legeslegkésőbb 2024 januárjában létrehoznak tartózkodási helyet vagy lakcímet Balatonszepezden. Tartózkodási hely máshol levő lakcím mellé, második címnek jelenthető be. Jól felfogott érdeke a település minden polgárának, hogy ne csak petícióban kiáltsuk ki a helyi akaratot. Aki szeretne jövöre szavazni, de nem tudja, hogy a címe rendben van-e, még az ünnepek közeledte előtt keresse meg  a Jegyzöt Zánkán és kérjen segítséget. A melléklet tartalmaz egy, a nyáron terjesztett szólólapot is.

ui. Aki a cím ellenőrzése után lakcímbejelentését januárban intézi, kormányablakban vagy a Hivatalban  tegye, mert az ügyfélkapus ügyintézés 30 napon belül formai okból hibásnak minősülhet.

szorolap_hullamosx-page-0013.jpg

Szepezd Barátai

Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

• Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.