Kérjük a II. kerületi önkormányzatot a Helter-híd átterveztetésére

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Választ kaptunk a Közúttól

2020-06-17 14:57:55

Köszönöm mindenkinek, aki aláírta a kérelmünket a Helter-híd átalakításáért, és köszönöm a Polgármesteri Hivatalnak, hogy továbbították az illetékes Közút felé azt. Most kaptunk választ, ami sajnos semmi jó hírrel nem szolgál:

A sorozatos balesetek és kritikák ellenére természetesen "mindent rendben találtak", mentegetik a "jól végzett" munkát. Átalakításra "nincs költségvetés", ezért ne számítsunk biztonságosabb kialakításra - sajnos ennyit ér a lakosok véleménye és a szakemberek kritikái. Szomorúnak tartom, hogy egy történelmi jelentőségű híd bármiféle lakossági egyeztetés vagy tájékoztatás nélküli eldózerolására volt költségvetés, egy tájidegen és balesetveszélyes beton ipari híd felépítésére volt költségvetés, egy átalakításra viszont már nincs.

Nem is minősíteném tovább a Közút hozzáállását, alább bárki elolvashatja, mindenki vonja le a maga véleményét. Szívből remélem, hogy az új Önkormányzatunk a jövőben mégis tud keríteni költségvetést az ügy érdekében. Most ennyire jutottunk, addig is vigyázzatok magatokra és egymásra! Ha valaki még szeretné aláírni a kérelmet, itt megteheti: https://www.peticiok.com/helterhelter1.png

helter2.pnghelter4.jpghelter3.jpg


Kulcsár Simon Dávid



Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.



Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...