Petíció a Demszky Gábor-i budapesti melegolimpia rendezés ellen

Petíció a Demszky Gábor-i budapesti melegolimpia rendezés ellen

2012-01-28 11:06:37

Tisztelt Aláíró!

Nagyon köszönöm, hogy kiállt a 354-ünk közös véleménye mellett.

Sajnos tudomásul kell venni, nem bizonyítottuk be, hogy mi lennénk többen.

Bezártam ezt a petíciót, mert semmi esély nincs rá, hogy kellő időben a döntéshozókat  befolyásoló mértékű támogatottságot tudjunk felmutatni.  Kérem, vegye ezt tudomásul, és más módon próbálja megszólítani azon polgártársainkat, akik nem találkoztak ezzel a felhívással, illetve nem merték mellé tenni nevüket. Az utóbbiaknak üzenjük meg:

"Azon bölcs embereknek, akik visszautasítják az államügyekben való részvételt, az a büntetése, hogy a buta emberek által kormányzott államban kell élniök." (Platón) (Menczer Erzsébet honlapjáról másolva)

Boldogabb jövőt gyermekeinknek!

Tóth Béla

Béla Tóth

Technikai körlevél az aláírókhoz

2012-01-04 08:46:47

Tisztelt Aláírók!

Ez egy automatikus körlevél a www.peticiok.com portálról, én sem ismerem az önök e-mail címét. Senki nem tud visszaélni vele. Amennyiben viszont további összefogás szervezését látja valószínűnek, írjon levelet a toth.bela.dr@gmail.com címre. Én sem fogok visszaélni e-mail címeikkel, kizárólag ebben a tárgykörben használom fel, az értesítésük, közvetlen levelezésünk érdekében. Ezt persze csak akkor tudom megtenni, ha levelük utal a tárgykörre, és a kezelés bizalmassági szintjére.

Annak érdekében, hogy a hatékony intézkedéshez ne túlságosan későn érkezzenek be az aláírások, a saját csatlakozásán kívül segítse elő ismerőseinek csatlakozását is azzal, hogy levélben megküldi a petíció elérhetőségét. Ez a www.peticiok.com portál nem jelenik meg sehol automatikusan, csak azok találnak rá, akik valahonnan ide vannak irányítva.

Azok kedvéért pedig, akik nem eléggé jártasak az elektronikus levélírásban, alább leírok egy levéltervezetet. Ha a két csillag sor közötti szakaszt átmásolják a levelükbe, akkor ide tudják vezetni ismerőseiket. Fontos! A http:// kezdetű soron semmit ne módosítson! Beillesztés után sem. Ne feledjék, akkor lehet hatása egy petíciónak, ha kellően sokan nem rejtik véka alá véleményüket.

Eddigi közreműködésükért is köszönettel
Tóth Béla

*******************************************************

Kedves Ismerősöm!

A napokban találkoztam az alábbi petícióval. Kérlek, az alábbi sor alapján látogass el oda, ismerd meg a körülményeket, és ha egyetértesz, csatlakozz. Ha egy mód van rá, küldd tovább ezt a levelet.

A portál az adataid kezelésének teljes titkosságát ígéri.
Ha van facebook, tweet illetve Gmail közösségi kapcsolatod, akkor ne felejts a petíció kezdőlapján lévő csatlakozási ikonra klikkelni.

Üdvözlettel

*********************************************************

Béla Tóth

Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

• Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.