A mindeki által úgy szeretett chatelő program az msn,tegnap végleg bezárta kapuit és a szolgáltatás most már csak kínában elérhető.Az msn megszűnésének oka,hogy a 300 millió felhasználót számláló program 2009-óta a harmadára csökkent.A szolgáltatás főleg az amerikai piacon veszített sokat a népszerűségéből, az utóbbi időben elsősorban a Google Talk és a Facebook beépített csevegője szorította vissza. A Microsoft ezért úgy döntött, a Skype-ra cseréli le a Messengert, amelyet a redmondi szoftvercég 18 hónappal ezelőtt vásárolt fel, és már korábban integrálták bele a Messenger-fiókok és a facebookos partnerek elérését is.A tervek szerint az átállás zökkenőmentessé tétele érdekében a Messeger-felhasználók a meglévő Windows Live regisztrációjukkal használhatják majd tovább a Skype-ot. A Messengert egyedül Kínában üzemeltetik tovább, ahol változatlanul népszerű.

Ha ti is szeretitek az msn-t és szerintetek nem csak kínában népszerű hanem itthon is és ti is szeretnétek vissza kapni a hangulatos kis smileyeiteket és úgy az egész programot akkor írjátok és osszátok ezt a petíciót!!!!

Az msn-nek volt hangulata kedvünk szerint formázhattuk,alakíthattuk.Nem azt mondom hogy a skype nem jó,de az inkább való webkamozásra mint beszélgetésre!