Összefogás Tiszavasváriért

Tavaly év végén a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium járások kialakításáról szóló tervezetében Tiszavasvárit jelölte meg járási székhelyként.

Az elmúlt időszakban minden szálat megmozgattunk, valamint minden létező szakmai érvet felsorakoztattunk annak érdekében, hogy igenis, városunk kapja meg azt a pozíciót, amire fejlettsége, nagysága, és több évtizedes központi szerepe méltán predesztinálja. Városunk járásközponttá nyilvánítása minden Tiszavasváriban élő ember közös érdeke!

Tiszavasvári Város Önkormányzata nevében Dr. Fülöp Erik polgármester aláírásgyűjtést kezdeményezett. Településünk jövője szempontjából kiemelkedően fontos állomáshoz érkeztünk, mert összefogásunkkal erősíthetjük azt a már kormányzati szinten is megfogalmazott tervet, hogy 2013. január 1. napjától TISZAVASVÁRI legyen a járási székhely.

Amennyiben egyetért fenti törekvésünkkel, kérjük aláírásával fejezze ki ezen szándékát!

(Mgj.: a név, város, lakcím, e-mail cím megadása után e-mailből meg kell erősíteni az aláírást, az ezzel válik érvényessé. Az e-mail cím a petícióban láthatatlan marad, azt mások nem ismerhetik meg. Megkérek mindenkit, hogy vállalja fel a nevét és a lakcímét is, ne titkolja el, hiszen nincs miért. Aki a papír alapú petíciót már aláírta, annak ezt fölösleges aláírnia, hiszen egy ember egy aláírás.)