Ne engedjünk Debrecenbe állatokat használó cirkuszokat.

2__ringling1.JPGA cirkuszi állatok idomítása árammal, korbáccsal, vasrudakkal történik. LÁNCOKRA VERVE TARTJÁK ŐKET. Ezeket az állatokat kiszakították természetes előhelyükről és elhelyezik őket a szórakoztató iparba. Az eszközök amivel engedelmességre kényszerítik kegyetlen, fájdalmas. Ketrecekbe zárva utaztatják őket végig az országon belül vagy kívül, ami nem normális. Védeni kell az állatokat, nem kínozni a mi szórakoztatásunk érdekében. Felhívom mindenki figyelmét arra, hogy ne menjen állatokat használó cirkuszokba és együtt érjük el, hogy be se engedjék Debrecenbe. ent_misc_circuses_darix_togni_001.jpgMhoje_lionsa_photo_jpg.jpgSetRatioSize900700-VIER_PFOTEN_2013-11-05_005-1.jpg30EA470B00000578-3433932-image-a-57_1454697199653.jpg