Ne zárjon be a Nagyhalász Speedway Ring!

Tisztelt salakmotor szurkolók!

 

Bizonyára tudják, hogy a Nagyhalász Speedway Ring utolsó versenyét készül rendezni 2023. szeptember 2-án. Az a Nagyhalász Speedway Ring, amelyen megannyi színvonalas versenyt, GP kvalifikációt, SEC Challanget, U19-es EB döntőt rendeztek és ahol Grand Prix-kat megszégyenítő futamokat, előzéseket láthattunk az elmúlt években.

 

Sokmindent hallottunk idén, de valójában keveset tudunk arról, hogy Szeged, Szolnok, Nyíregyháza, Gyula, Miskolc... után miért kell a Magyarországi Speedwaynek még egy pályát elveszítenie. 

 

Szurkolóként mindössze annyit tehetünk, hogy tudtára adjuk mind a MAMS-nak, mind a szakágvezetésnek, mind Albók Úrnak, hogy mennyire fontos nekünk a salakmotor és hogy mennyire lesújtó számunkra a Nagyhalász Speedway Ring bezárása. Ez bizony ,,csapás" a magyar speedwaynek.

 

Tisztelettel kérjük tehát az illetékeseket, hogy ne egymásra mutogassanak, és közösen tegyenek meg mindent azért, hogy a nagyhalászi salakmotornak legyen jövője.

 

Ha egyetért a fent megfogalmazottakkal, kérem írja alá a petíciót, a megjegyzésnél írja le gondolatait! Ne hagyjuk hogy szeretett sportunk, a salakmotorozás tovább haldokoljon hazánkban!


Egy magyar salakmotor szurkoló    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Egy magyar salakmotor szurkoló petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGYFizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...