Maradjon meg a Budapesti Vidámpark!

Mentsük meg Magyarország utolsó vidámparkját, ne hagyjuk hogy értelmetlenül bezárják és szállodát építsenek a helyére! Az állatkert helyhiányával indokolják a zárást, azonban elmondták, hogy nekik sincs pénzük a fejlesztésre, így a terület 2-3 évig kihasználatlanul maradna ezalatt a műemlékvédelem alatt álló játékok is teljesen tönkremennének a szükséges karbantartás hiányában. 500 millió forintot szánnak a park bezárására, ebből a pénzből 3 évig tudna üzemelni még a vidámpark, több mint 1 milliárd forint adót termelve az államnak! Ha hagyjuk, hogy bezárják a vidámparkot, jövőre követi a cirkusz is! Védjük meg az idén 200 éves városligetet, úgy ahogy azt alapítói kitalálták nekünk, a nép szórakoztatására! Vidámpark nélkül nem teljes a Városliget! Köszönöm!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Hangya Patrik, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook