Mű füves focipálya fent maradása

A Budai Nagy Antal és a Schweidel József lakótelepen lévő műfüves focipálya mellett élők nevében fordulok Önhöz. Kérjük, a pálya nyitvatartását továbbra is biztosítani és át helyezését elutasítani.

A pálya fent maradása fontos a gyermekeknek és itt lakóknak. Rengeteg kis gyermek,nagy gyerek,Apukák-Anyukák járnak családosan kikapcsolódni együtt ide.Az óvodából a kis ovis gyermekek részére is tökéletes közeli kijárást biztosít a pálya fent tartása.A focipálya bezárásával nagyon sok szomorúság kerülne a családok ,gyerekek életébe.Továbbá a foci pálya át helyezésével sem értünk egyet,mert azok a gyerekek,családok akik kicsik vagy nem tehetik meg hogy elmenjenek meszebbre,az életükbe nem lesz annyi mozgás,játék,kacagás mint amit most a pálya nyújt. Egyebekben azokra a lakókkal tekintettel,akik idősek vagy sokat dolgoznak és zavaró számukra,a pálya gyakori ellenőrzése,rendben tartása sem maradhat el,hiszen Esztergom városában elindult a polgárőrség szolgálat.Gyakoribb felügyelet mellett ki lehet kerülni azokat a problémakat.

Az aláírással felhatalmazom S petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.