Konrád és Alíz maradjanak a Jóban rosszban sorozatban!!!!!

Kérjük a Tv2/Jóban rosszban stábját, íróit, szerkesztőit, és a sorozat létrehozásában résztvevő személyeket, hogy e két karaktert Konrádot (Mihályfi Balázs )  és Alízt (Réti Adrienn) ne vegyék ki a sorozatból!! Több száz néző kedvence ez a nagyszerű páros, mondhatni a sorozat szíve, lelke! Úgy véljük a kiírásuk nagyon sokaknak felfoghatatlan, elfogadhatatlan, és szomorú! A sorozat velük együtt kerek, nélkülük már sosem lenne az igazi. Kérjük hogy ha valahogyan lenne lehetőség vissza hozni a két pótolhatatlan szereplőt, akkor azt tegyék meg, a nézők véleményét figyelembe véve !!

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.