Igényes,színvonalas,értéket közvetító műsorok legyenek a tévében!

Sok tévéadás van manapság.Viszont a műsorok nagyrésze sokak szerint elmarad a várakozásoktól.Sok a film ismétlés sok helyen,sok az erőszak,a szexuális szabadosság,gyilkosság,reklám,ismétlés,ismeretlen emberekről szóló valóságshowk,A kereskedelmi tévék hajhásszák a szenzációt a híradóban,sok az erőszak,mindenhol sztárok,az ismeretterjesztő adásoknál is sok a reklám,a moziverzum megszámlálhatatlanul sokszor leadja a Transformerset például.A kereskedelmi tévék a reklámból sok bevételre tesznek szert.Ezeken lehetne igényes ,egyedi műsort készíteni.Tudjuk,hogy az interneten minden meg van,de tévét is még sokan néznek.Lehetnének vetélkedők,kabarék,humoros műsorok,magazinműsorok,szórakoztató műsorok,saját gyártású produkciók,koncertek,színházi közvetítések például.Elég rossz a világ nem kéne ezt még drámákkal,erőszakkal,igénytelenséggel,gagyi,értékromboló műsorokkal,végtelen ismétlésekkel megtűzdelni.Mindenki mást szeretne látni,írjátok le,hogy ti miket.Ha sokan aláírták ,elküldjük a tévéknek.

Az aláírással felhatalmazom Csebák Richárd petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.