Engedélyezzék az online tanulást azoknak, akiknek a családjában veszélyeztetett személy is él és azoknak, akik meg tudják oldani!

• Engedélyezzék az online tanulást azoknak az általános iskolás diákoknak, ahol egy háztartáson belül veszélyezettet személy is él és akik meg tudják oldani az otthon tanulást! Adják meg erre a lehetőséget és a szülő dönthesse el, hogy kíván-e ezzel a lehetőséggel élni! Aki meg tudja oldani azoknak engedélyezzék, a többiek meg továbbra  is járjanak iskolába.
  • Az hazugság, hogy nem tudják a tanárok egy időben tanítani az iskolában lévő gyerekeket meg az otthon lévőket, mert a mai lehetőségekkel ezt meg lehet oldani! Az otthon lévő gyerekek csatlakozzanak az órához webkamerán keresztül a megfelelő alkalmazások segítségével. Kamera már minden laptopon és telefonon van. Ugyanis ezek az alkalmazások telefonon is tökéletesen működnek.

Az óvodába is csak azok a gyerekek menjenek, ahol a szülő nem tudja megoldani az otthoni felügyeletet a többiek had maradjanak otthon! Így is csökkentsük a kontaktok számát!

Az aláírással felhatalmazom Sziszi Császárné petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.