Frankel Leó utcai aszfaltozás

2014 május 26-án útfelújítás kezdődött a Budapest, II. kerület Frankel Leó utca rövid szakaszán, aminek következtében elviszik a macskaköveket és aszfaltozzák az utcát a Frankel Leó utca rövid szakaszán a Bem József tértől a Margit körútig illetve a Bodrog közben.

Mi, akik itt lakunk, élünk, dolgozunk ebben a régi, patinás városrészben szeretnénk megőrizni ennek a fákkal szegélyezett kis utcának a hangulatát. A bazaltkocka hosszú évtizedek óta használatos, míg az aszfalt sokkal gyakoribb felújítást igényel mint a macskakő s felesleges hulladékkal jár.

Szeretnénk, hogy a felújítás során a régi macskakő kerüljön vissza az utcára burkolatként mind az esztétikai mind a tartósság és használhatóság szempontjait figyelembe véve.

 

https://www.facebook.com/frankelmacskako

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Pilisi Emília, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook