A KERESZTÉNY HÍVEK TILTAKOZÓ NYILATKOZATA

Quoted post

Gábriel

#17 Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-04-24 03:06

Büszke vagyok a magyar egyházvezetőkre, hogy végre világosan és teljesen tárgyilagosan állástfoglaltak a szóban forgó ügyben! Egyháztagként teljesen egyetértek a nyilatkozatukkal; sok megvezettetett ember van a mai magyarhonban, akik bedőlnek a történelem pöcegödréből kikapart, ma már túl nagy mennyiségben ömlő gyűlöletkeltő rohadt, mérgezett, évtizedek óta lejárt dátumú mosléknak!

És sajnos van számos olyan ember a nép között (és még sajnálatosabb, hogy egyháztagok között is), akik ráharaptak a történelem legnagyobb szemfényvesztésére: a sátáni, hitleri okádásra, és mámorosan jóízzel rágják, csámcsogják, ömlik orrukon-szájukon a bűzlő moslék. Nemcsak hogy teljesen meg vannak vezetve, hanem teljesen toxikálódtak ettől a méregtől, amitől egytől egyig ki fognak múlni. (Vannak akik már most meg fognak pukkani, ahogy ezeket a sorokat olvassák!Akárki utal itt Krisztusra, vagy a Szentírásra, az evangéliumokra (legyen az közlegény vagy a sátán csicskása) és embertársai vagy azok csoportjai felé gyűlöletet szít, Krisztus ellen uszít!

ÉBREDJETEK MAGYAROK! Mikor eszméltek már rá, kedves honfitársaim, hogy ugyanúgy mint a kommunizmus, ez a szr-színű és szr-szagú barna méreg is olyan mint a rák. Úgy mint a kommunizmus ideológiája, ez is ugyanúgy a teljes pusztulásotokba vezet!  A 2. világháború több tízmillió ember halálához vezetett, amikor a két nagy sárkány, a barna és a vörös egymásnak ugrott. Sztálingrádnál megsemmisült a teljes 2. magyar hadsereg.  Abból a háborúból semmi jó nem jött ki!  Erőszakosságok, gyilkosságok egymás után milliószámra; hullahegyek, hullahegyek hátán! TE is ott akarsz kikötni valamelyik hullahegyben legalul?

Ha nem, akkor ébredj fel és ne uszíts, és ne dőlj be, ne kábulj el a minden nap az öledbe ömlő hatalmas méregadagoktól. Igazi keresztény ember nem lehet a gyűlölet szócsöve, azt nem propagálhatja. Azért van tele békétlenséggel a szíved, mert nem békültél meg Istennel. Ha Istennel megbékültél volna, megbékülnél embertársaddal is.

Jézus nemcsak azt mondta, hogy szeresd felebarátodat, mint önmagadat (ami egyébként már az ószövetségi  tízparancsolatban is benne van) hanem megemelte a mércét és azt mondta: szeressétek ellenségeiteket!”.   Neked ki az ellenséged? Jézusnak a napiparancsa ez: szeresd ellenséged! Ha nem tartod be Krisztus parancsát, ne nevezd magad kereszténynek, mert csak hazudozol össze-vissza. Az igazi, krisztusi kereszténységhez semmi közöd!!!

Mert úgy szerette Isten e világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy ha valaki hisz Őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen” (János evangéliuma 3:16).  Ha Isten ennyire szeret MINDEN EMBERT, ki vagy te, aki ellene ágaskodsz, te porszem? Még nem gyűlölködted ki magad eléggé, még nem okádtad magad össze eléggé a mai sok ezernyi disznóvájú mellett? Akkor menjél vissza a disznóvájúdhoz, a moslékodhoz.

Akik ezt a kampányt beindították népek, népcsoportok ellen, most pedig a szóban forgó egyházi vezetők ellen is, meg fognak bűnhődni érte. Temérdeknyi hazugságot összehordott már eddig is a nép (egymásnak adják-veszik a hazugságokat átcímkézve „igazsággá”), egymás szájából kiszürcsölve a penészes, rothadó, bűzlő moslékot.

FIGYELEM! MINDENKI, mindenki Krisztus, az Igaz Bíró ítélőszéke elé fog állni - minden halandó, minden egyes ember, hogy számot adjon minden egyes tettéért, szaváért, gondolatáért. Ez vonatkozik arra a Tarnóczyra is, aki mézesen-mázosan, szentírási idézetekkel tűzdelve beindította ezt az újabb mocsokkampányt.

Miért gondolod olvasó, hogy te az ítélet alól kivétel lennél, és kitudnál csúszni-mászni alóla???

Békülj meg Istennel és embertársaiddal!  TÉRJETEK MEG, MERT KÖZEL VAN A VÉG!

MEMENTO MORI

Válaszok


Vendég

#25 Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-04-24 06:18:10

#17: Gábriel - Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

Ezzel a problémáddal, orvoshoz fordultál már?


Vendég

#26 Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-04-24 06:31:24

#17: Gábriel - Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

"Mert úgy szerette Isten a világot..." kezdetű mondatok viszik mindíg félre az éneket.

Ezt csak a judeoalapú dogmák sulykolják az emberekbe. Jézus megölése egy egyszerű politikai gyilkosság volt, amit ma azzal akarnak megmagyarázni őskeresztényeink, és szorgos tanítványaik, hogy bárányt csinálnak Jézusból. Olyan bárányt, amelyiket engesztelésül áldoznak sötét szertartásaik szerint, hogy e világi bűneik alól mentesüljenek. És azt hiszik, hogy ez így működik. Ezzel sok mindent megmagyaráztam úgy érzem. Ha van füle a hallásra, akkor hallja.

Kedves Gábriel Testvér a hozzászólása nem tényszerű, ezért most nem részletezném eme förtelmes gyilkosság politikai és vallási hátterét, lévén egy könyvtárnyi irodalommal állunk szemben.

Maradjunk ezért a tiszaeszlári esetnél. Ismeretei ugyan olyan hiányosak, mint bibliai és vallási ismeretei. Erről az esetről is könyvtárnyi irodalom áll rendelkezésre pro et contra. Ezért nem hiszem, hogy Ön nyugodt lelkiismerettel foglalhatna állást e témában, lévén az ítélőtábla vezető bírója is önkritikát gyakorolt és ez után a per után soha többé nem ítélkezett. Visszavonult. Érdekes dokumentum Jósa András (A nyíregyházi kórház alapítója és európai hírű szaktekintély) véleménye az esetről, akit ugyan úgy megfenyegettek, mint a tárgyaló bírót. Szűkebb pátriámban is történt egy ehhez hasonló kísérlet, melyből a józan ítélőképességű emberek jóvoltából nem történt tragédia.

Nem tudom tudja-e, hogy mit jelent a "Krisztus" és a "Kresztosz" közötti különbség. Ha tudná, nem írna ennyi szamárságot. Legmélyebb tiszteletem! / A tudatlanoknak is!/


Vendég

#27 Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-04-24 08:28:02

#17: Gábriel - Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma! 

 

Igen, vétkesek közt valóban cinkos, aki néma. Éppen emiatt vált   cinkossá a keresztény főpapság  egy mindmáig tisztátarlan, szörnyű gyilkosságban!!!!  Nem az érdekes, hogy ki követte el, hiszen Solymosi Eszter belehalt, hanem az, hogy valóban elkövették-e, vagy sem ezt a szörnyű bűnt.   Gábriel épenhogy cinkosságot vállalt a főpapsággal együtt!!!! 

Szkíta

#31 Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-04-24 09:36:29

halflife

#32 Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-04-24 10:10:41

#17: Gábriel - Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

"Jézus nemcsak azt mondta, hogy szeresd felebarátodat, mint önmagadat (ami egyébként már az ószövetségi  tízparancsolatban is benne van) hanem megemelte a mércét és azt mondta: szeressétek ellenségeiteket!”"

Kedves Gábriel!

 

"diligite inimicos vestros"

"αγαπατε τονς εχθρονς νμων"

Latinul: inimicus          Jelenti a privát ellenséget.

Latinul: hostis             Jelenti a köz ellenséget.

 

A görög is megkülönbözteti, csak a nyugati nyelvek nem.

Nem kell annyira szeretnünk azokat a közellenségeket.................

 

"KÖZEL VAN A VÉG!" és tényleg sötétség van a fejekben.

 

Ui: Tiszaeszlár.  Hivatalosan nem volt vérvád, ez a weinstein miksa és eötwös károly óbégatta tele a világot.

Szumma: A magyar igazságszolgáltatás vége.

 

Ein feste Burg ist unser Gott

Köcsög

#42 Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-04-24 18:17:50

#17: Gábriel - Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

Te ki vagyol, zsidó-cigány védő liberális????????


Vendég

#45 Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-04-24 22:29:47

#17: Gábriel - Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

Nos, így beszél egy elvakult keresztény cionista!Aki a kiválasztottak bármilyen tettét bírálni meri ,pokolra jut. Az ugye nem érdekel hogy nem régen adták ki leg újabb értekezéseiket amelyben  taglalják bármikor, bárhol , gój gyermeket meg ölni istennek tetsző dolog!Ugyan így a nem zsidó felnőtteket is bármikor ,bárhol meg ölhetik minden következmény nélkül! Ezeket az áruló papokat viszont régen meg kellett volna ölni, mert el árulták népüket és hazájukat.Jól élnek és tesznek a nép nyomorára. Az ár emelések idején, a megszorítások megsokasodásaikor mikor álltak a nép élére azt kiáltva ,elég volt? Soha! Lassan rá jöttünk ezeket a pokolra valókat és csatlósaikat hidegen hagyja a nép szenvedése!

Sizell

#71 Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-04-25 13:20:36

#17: Gábriel - Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

Gábriel!

Nem Te vagy a megváltó, milyen jogon ítéled meg embertársaidat, ráadásul minden szavadból süt a gyűlötet!

Minden embernek joga van a szabad vélemény nyilvánításhoz anélkül, hogy az ilyen Gábriel félék ostoroznák érte.

Aldjon meg az Isten!

 


Vendég

#76 Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-04-25 20:23:10

#17: Gábriel - Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

Néhány történelmi tévedés: A II. Magyar Hadsereg hősies harcokban a Don-kanyarban szenvedte el legnagyobb vereségét,nem Sztálingrádnál! Hitler nem beszélhetett a tiszaeszlári ügyről semmilyen módon,mivel igen kicsi az esély,hogy valaha is tudomást szerzett volna erről a szégyenletes,a magyar (i)gazságszolgáltatást megcsúfoló,lejárató perről. A zsidó viláruralmi tervek már régen ismertek a világ minden nyitott szemmel élő polgára előtt,de ha valaki felemlíti az azonnal rasszista-fasiszta-nyilas-náci-gárdista(tetszés szerint választható) lesz. És természetesen antiszemita. Én kívánom Neked,hogy igazad legyen és valóban béke és szeretet urlkodjon mindenhol a világban,de sajnos amit látok az az,hogy a zsidó érdekekért halnak meg keresztény emberek a muzulmánok elleni háborúban. A SÁTÁN ma is köztünk él,kaftánt visel,és tetűhintás fején lévő szájából dől a hazugság,amelyet igyekszik-,leginkább a médiákon keresztül,-igazságként legyömöszölni a mi torkunkon. KITARTÁS


Vendég

#77 Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-04-25 21:40:32

#17: Gábriel - Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

Te egy elmebeteg ember vagy gyogyitasd magad mert a pusztulasodhoz vezet!!Sajnos a törtenelem be bizonyitotta,hogy a hozzad hasonlo romlott lekuek okoztak a tragediak nagyobb reszet!!Az egyhazvezetök megerik a penzuket,mert rohadek besugok voltak es most is azok,csak ugymond a hiveik elöl titkolnak mindent de a titkosszolgalatokkal karöltve tesznek tönkre embereket hamis vadak alapjan! Nem mondom hogy egy par kivetel van,mert en is ismerek talpig becsuletes papot,de a többseg a szemetdomra valo!!Pedofilok kurvakat tarto gazemberek!!A moslekot meg te zabald ne alltalanosits,mert ha te igazhivö vagy az isten keze csap rad egy napon,es szenvedesek közepette döglesz meg!! Te csak nyald tovabb a seggeket,mert elvakult örult vagy!!!

Jézus Krisztus szolgája

#90 Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-05-01 12:22:41

#17: Gábriel - Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

Kedves #17 (mert ugye a Gábriel név használata itt nem helyénvaló, főképpen nem Öntől!)!

Megpróbálom gondolat-szikránként értelmezni és megválaszolni hozzászólását, mert véleményem szerint Ön mélységes sötétségben él...
Ön azt írja; büszke a magyar egyházi vezetőkre. De miért is? Mert "végre világosan és teljesen tárgyilagosan állástfoglaltak..." - írja Ön. De nézzük, miért is tették?

"A Szombat zsidó közéleti lap egyházi vezetőkhöz fordult a Jobbik képviselő Parlamentben elhangzott, a tiszaeszlári vérvádat felmelegítő, gyűlöletkeltő beszéde után. Bölcskei Gusztáv református püspök, Erdő Péter bíboros és Gáncs Péter evangélikus püspök közösen válaszolt a kérdésekre." - olvasható pl. a Református.hu oldalán.

Tehát ha a Jézus-tagadó - és ezáltal a Szentháromság Istent is tagadó!! - zsidók a maguk cionista arroganciájával nem "fordulnak" az egyházi vezetőkhöz, akkor valószínű, hogy ez az aljas és minden keresztényt felháborító "nyilatkozat" - amit a magam részéről a legmesszebbmenőkig elítélek! - meg sem született volna!

Nem írta le pontosan, milyen minőségben is büszke Ön a "magyar egyházvezetőkre"? Katolikusként? Evangélikusként? Reformátusként? Vagy netán zsidó felekezetűként? Megvallom őszintén, a magam részéről az utóbbira tippelek! És hogy miért? Mert olyan gyűlöletteljes hangon ír a - mért nem írta ki értehetően hogy fasizmusra gondolt? - szarszagú és szarszínű barna méregről, ahogyan az csak tőlük várható. Arról a politikai, ideológiai színről, amely Magyarországon már régóta NEM is létezik, hála Istennek! No és még egy erre utaló nyom; a "hullahegy"! Ezt nem is magyarázom, hogy miért tartom árolkodónak...
Ön azt írja; "...mint a kommunizmus ideológiája, ez (miért nem meri leírni hogy fasizmus? Talán Ön szerint mégiscsak az a nagyobb mumus, 'akinek a nevét nem mondjuk ki'?) is ugyanúgy a pusztulásotokba vezet". Észrevette-e Ön, akár utólagosan is, hogy önmagát kivonja a pusztulás lehetőségéből?
És még ehhez; elárulok Önnek egy nagy titkot! A kommunizmus és a fasizmus mellett van még egy nagyon nagy rákfenéje a világunknak; a cionizmus! És míg az első már egyre kisebb részén tud csak fennmaradni a világban, és míg a második feltámadására - Istennek legyen hála! - semmi jel nem mutat, addig a cionizmus él és virágzik, köszöni szépen jól van, és egyre nagyobb és egyre arrogánsabb hatalommal rendelkezik! Nos, az én meglátásom szerint ez a legnagyobb veszély ma a világon!

Öntől idézek; "Akárki utal itt Krisztusra, vagy a Szentírásra, az evangéliumokra és embertársai vagy azok csoportjai felé gyűlöletet szít, Krisztus ellen uszít!" - ezzel szemben, Ön az irománya utolsó négy bekezdésében folyamatosan Istenre, Jézus Krisztusra és a Szentírásra hivatkozik... Nem ellentmondásos ez Önnek? És ha már megtette saját minősítését is, árulja el, ezt Ön úgy tette, mint "közlegény" vagy mint a "sátán csicskása"? Esetleg a kettő keverékeként? Vagy úgy gondolja, Ön felettünk, "olvasók" felett áll, mint önjelölt igazságosztó??

Van ellenben egy nagyon szép gondolata, a szívemből szól, ide idézem, némi magyarázattal:

"Akik ezt a kampányt beindították népek, népcsoportok ellen, most pedig a szóban forgó egyházi vezetők ellen is, meg fognak bűnhődni érte. Temérdeknyi hazugságot összehordott már eddig is a nép (egymásnak adják-veszik a hazugságokat átcímkézve „igazsággá”), egymás szájából kiszürcsölve a penészes, rothadó, bűzlő moslékot." - Igen! Ezt teszik a cionisták, kedves tegeződő uram!

- "kampányt" indítottak népek, népcsoportok ellen = lásd Palesztína, Gáza... és Európa gyarmatosítása IMF fedőnév alatt;
- "Temérdeknyi hazugságot összehordtak" = olvasson utána: van-e legalább két külön "megbízható" forrásból származó két egybeeső adat arról, hogy pl. mennyi is volt hozzávetőlegesen a 'holokauszt' áldozatainak a száma?? A plussz-minusz 500.000-et is elfogadom, ha talál két ennyire közelítő adatot... Mi ez Ön szerint, ha nem hazugság?? Kérdezem Öntől mindamellett, hogy a holokauszt tényét nem tagadom, és megtörténtét mélységesen - keresztényi szívvel! - elítélem!

Mondja kedves tegeződő uram, ha idéz a Szentírásból, akkor önmagát és irományát is "mézes-mázos"-nak ítéli meg, mint az Ön által felemlített Tarnóczy-t? Mert az Ön általi Isten, Jézus Krisztus és Szentírás megemlítésének módja számomra inkább undort keltő, a gyűlölettől fröcsögő szavai és gondolatai között!

És végezetül, kicsit lesüllyedve a te szintedre: te is meg kell hogy állj egyszer az Úristen ítélőszéke elött, ott nem leszel felettünk álló, csak egy a milliárdnyi bűnös lélek között! És ha ott, akkor a Teremtő Isten megkérdezi tőled, hogy gyűlöltél-e életedben, keltettél-e gyűlöletet másokkal szemben, elismerted-e az Én Szent Fiamat, Jézust, a Világ Megváltóját? - nos ott nem lehet hazudni! Sem neked, sem nekem, sem senki másnak!

Hát békülj meg az én Istenemmel, a Szentháromság Istennel, mert bizony mondom néked; közel az óra...