A KERESZTÉNY HÍVEK TILTAKOZÓ NYILATKOZATA


Vendég

#76 Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-04-25 20:23

#17: Gábriel - Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

Néhány történelmi tévedés: A II. Magyar Hadsereg hősies harcokban a Don-kanyarban szenvedte el legnagyobb vereségét,nem Sztálingrádnál! Hitler nem beszélhetett a tiszaeszlári ügyről semmilyen módon,mivel igen kicsi az esély,hogy valaha is tudomást szerzett volna erről a szégyenletes,a magyar (i)gazságszolgáltatást megcsúfoló,lejárató perről. A zsidó viláruralmi tervek már régen ismertek a világ minden nyitott szemmel élő polgára előtt,de ha valaki felemlíti az azonnal rasszista-fasiszta-nyilas-náci-gárdista(tetszés szerint választható) lesz. És természetesen antiszemita. Én kívánom Neked,hogy igazad legyen és valóban béke és szeretet urlkodjon mindenhol a világban,de sajnos amit látok az az,hogy a zsidó érdekekért halnak meg keresztény emberek a muzulmánok elleni háborúban. A SÁTÁN ma is köztünk él,kaftánt visel,és tetűhintás fején lévő szájából dől a hazugság,amelyet igyekszik-,leginkább a médiákon keresztül,-igazságként legyömöszölni a mi torkunkon. KITARTÁS


Vendég

#77 Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-04-25 21:40

#17: Gábriel - Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

Te egy elmebeteg ember vagy gyogyitasd magad mert a pusztulasodhoz vezet!!Sajnos a törtenelem be bizonyitotta,hogy a hozzad hasonlo romlott lekuek okoztak a tragediak nagyobb reszet!!Az egyhazvezetök megerik a penzuket,mert rohadek besugok voltak es most is azok,csak ugymond a hiveik elöl titkolnak mindent de a titkosszolgalatokkal karöltve tesznek tönkre embereket hamis vadak alapjan! Nem mondom hogy egy par kivetel van,mert en is ismerek talpig becsuletes papot,de a többseg a szemetdomra valo!!Pedofilok kurvakat tarto gazemberek!!A moslekot meg te zabald ne alltalanosits,mert ha te igazhivö vagy az isten keze csap rad egy napon,es szenvedesek közepette döglesz meg!! Te csak nyald tovabb a seggeket,mert elvakult örult vagy!!!


Vendég

#78

2012-04-25 23:00

Meg kell értettni a Magyarországi zsidók vezetésével, bármilyen áron, hogy nagyon sürgösen változtassanak a keresztények , a magyarok elleni izzó gyülöletükön. Talán nem veszik észre , mert Izrael áll minden erejével mögöttük, de ezzel a gyülöletkeltő, koszos, hazug magatartásukkal, pont a napjainkban készitik elő saját ujabb holokausztjukat, ugy mint annak idején tették ezt Németországban. Persze ha bekövetkezik, megint csak a normális , és szegényebb zsidók lesznek a mártirok, akik szenvedni fognak. A gazdagok a képmutatók, a radikálisok , a gyülöletkeltők megint megusszák. Fejezzék be az uszitást , a zavar keltést és lehetőségük lesz az életre !!

Vendég

#79 Re: Re: Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-04-25 23:00

#57: - Re: Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

Már látom ,te valóban cionista vagy,a kiböfögött írás pedig,nem hamisítvány hanem egy élő adásban közvetített videó felvétel, amelyet természetesen te nem biztos hogy tudsz értelmezni. Az én családom régi katolikus család ,és nem elvakult ,ultra ortodox mint te, már a szocializmus alatt is dolgoztam és láttam milyenek valójában a mi katolikus papjaink! Az ilyen egyházban normális ember nem marad, csak ilyen dühödt vagdalkozó mint te.Én a tapasztalataimat írtam le,és eszem ágában sem volt jézus tanait bírálni mint ahogy te állítod.De azt látom a görcsös ragaszkodásodból és dühödt vívásaidból,  a kétségbeesett ragaszkodást az ó szövetség tanaihoz.Ha kiveszik alólad a fanatikus dühöt össze fogsz omlani!Megtudnád mondani mint tévedhetetlen biblia szak értő,miért mindíg isten kiválasztott népéről,és mózes hőstetteiről kell a templomban hallani,és csak ritkán jézusról? Na ebből lett elegünk mint Luther Mártonnak!Te pedig csak nyugodtan acsarogj,és próbálgasd a régies magyar nyelvet használni mintha azt csak te értenéd? Remélem a hazaáruló egyházak olyan üresek lesznek mint egy korhadt fa,és nem maradnak benne csak olyanok mint te.Én, és sokan mások inkább keresünk olyan egyházat amelynek amellett hogy keresztényi ,vannak meg oldásai a népünk nyomorára, nemcsak mózes hőstetteit kell hallgatni unos untalan!


Vendég

#80

2012-04-25 23:18

Ahozz képest kell mérlegelni mindent a zsidókkal kapcsolatban is, mivel ez a mi hazánk volt , lesz és marad is--hogy nagyképüségükben, hazugságaikban, gyülöletkeltésükben, az oktatásban, stb, stb , --milyen módon és mennyire akarnak ártani a keresztényeknek a a magyaroknak ??? Azon kell gondolkodni , hogy már idáig is mennyit ártottak és rontottak a magyar -zsidó kapcsolatokban , az eggyüttélésre való törekvésnek . Amennyiben nagyon negativ a véleményed , akkor sürgösen keresni kell azokat a kapcsolatokat akik kellő tekintéllyel és nagy erőkkel meg tudják Őket állitani. A Tiszaeszlári gyilkosságot igenis nem szabad soha elfelejteni, és ha lehet meg kell keresni a valódi gyilkosokat. Gondoljatok Tánczos Gáborra, ki helyett probálták Őt bemocskolni ??? Kik helyett ült , ártattlanul ?? Miért hallgatták el, még napjainkban is a kormány és a hatóságok közös erővel a valódi tényeket ?? Akik megölték azt a kislányt a gyár avatása miatt, ma is közöttünk vannak és vidáman élnek ! Miért is ?? Mert zsidók voltak ??

Vendég

#81

2012-04-26 03:05

az igazság szabaddá tesz.
kamatrabszolga

#82 Re: Re:

2012-04-26 08:35

#51: Gábriel - Re:

"Ezek a vezetők most teljesen korrekt módon kifejezték, hogy ellenzik a gyűlöletkeltést."

Ezzel még egyet is lehetne érteni, csak az a baj, hogy már az első felütésük hazugság. "aggasztónak találjá a tiszaeszlári vérvád felemlegetését"? De hiszen a parlamenti felszólalásban szó sem volt a vérvádról!!! A keresztény vezetők szégyenletes módon befeküdtek a zsidóknak, vagy hagyták magukat félrevezetni - ennyi.

S ha már az egyházak által is végzett zsidómentésről szó esett, beszélhetnénk arról is, hogy hogyan hálálták ezt meg a holokauszt-túlélő zsidók: gyalázatos és borzalmas egyházüldözéssel, aberrált ÁVH-sok által elkövetett szadista kínzásokkal, gyilkosságokkal, kitelepítésekkel, börtönnel, Szibériába hurcolással. Ez is az igazsághoz tartozik!

Egyébként az egyház hierechikus felépítése nem jelenti azt, hogy az egyházvezetők tévedhetetlenek volnának, vagy vakon el kellene hinni minden kijelentésüket. Tévedhetetlenség csak az egymással egyetértő püspökök közösségét (pl. a zsinatok) és a pápa különleges, ex cathedra kijelentéseit jellemzi.

 

halflife
Vendég

#83 Re: Re: Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-04-26 11:30

#55: Gábriel - Re: Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

Kedves Gábriel!

 

Látom telibetalált a válaszom. :)

Olyan vagy mint a nagyhangú pacifisták, kik háborúval akarják megszüntetni a háborúkat, mondván ez lesz az utolsó és gyűlölettel a 'gyűlöletet' majd terrorral a 'terrort'.

 

Ein feste Burg ist unser Gott

 

vendeg2

#84

2012-04-26 17:21

gabriel a te sunyi fajtad szitja a tuzet,es kelti a gyuloletet,szoval ezert elobb jutsz te a pokolba,mint azt masoknak kivanod olyan serenyen.Szegyeld magad,sunyi,alszent!

Vendég

#85

2012-04-26 17:23

Nem a zsidóság az első, akikről olyat állítanak, hogy szertartásaikhoz embert/csecsemőt áldoznak, ill. hogy az áldozat vérét isszák vagy máshogyan használják fel. Az ókorban az akkor még üldözött kereszténységet is ezzel vádolták. Később, a kereszténység elterjedése idején csak felújították ezt a jól bevált módszert más csoportok (pl. zsidóság) démonizálására.

Javaslom azoknak, akik ilyen hülyeségeket képesek elhinni, hogy kérjék az ókeresztények állítólagos emberáldozatainak utólagos kivizsgálását is, mert arról sincs a mai napig semmiféle bizonyíték. Erre pedig csak az lehet a magyarázat, hogy egyes megalkuvó rómaiak eltussolták. Követeljék tehát az emberevő ókeresztények és az ügyeiket eltussoló rómaiak bűneinek beismerését.

Javaslom továbbá nekik, hogy írjanak petíciót a boszorkányperek újbóli bevezetéséért is, mert azokat is csak azért szüntették be, mert megalkuvó keresztények eltitkolták a bizonyítékokat.
Küzdjenek azért, hogy végre mindenki belássa, hogy a társadalmunk tele van olyan gyanús alakokkal, akik repkednek a levegőben, varázsolnak, vagy épp embervért isznak, stb.

A józan ész ezt diktálja - nem igaz?
vendeg

#86 Re:

2012-04-26 18:47

#85: -

hulye vagy te edes egykomam!


Vendég

#87

2012-04-26 22:12

Elfelejtették mit tanít az újszövetség,vagy csak az ót tanulták meg?

Vendég

#88

2012-04-28 00:40

Nem lehet rasszizmusra hivatkozva elhallgattatni az igazságot!

Vendég

#89

2012-04-28 21:28

MINEL TOBBEN IRJATOK ALA !!!!
Jézus Krisztus szolgája

#90 Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-05-01 12:22

#17: Gábriel - Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

Kedves #17 (mert ugye a Gábriel név használata itt nem helyénvaló, főképpen nem Öntől!)!

Megpróbálom gondolat-szikránként értelmezni és megválaszolni hozzászólását, mert véleményem szerint Ön mélységes sötétségben él...
Ön azt írja; büszke a magyar egyházi vezetőkre. De miért is? Mert "végre világosan és teljesen tárgyilagosan állástfoglaltak..." - írja Ön. De nézzük, miért is tették?

"A Szombat zsidó közéleti lap egyházi vezetőkhöz fordult a Jobbik képviselő Parlamentben elhangzott, a tiszaeszlári vérvádat felmelegítő, gyűlöletkeltő beszéde után. Bölcskei Gusztáv református püspök, Erdő Péter bíboros és Gáncs Péter evangélikus püspök közösen válaszolt a kérdésekre." - olvasható pl. a Református.hu oldalán.

Tehát ha a Jézus-tagadó - és ezáltal a Szentháromság Istent is tagadó!! - zsidók a maguk cionista arroganciájával nem "fordulnak" az egyházi vezetőkhöz, akkor valószínű, hogy ez az aljas és minden keresztényt felháborító "nyilatkozat" - amit a magam részéről a legmesszebbmenőkig elítélek! - meg sem született volna!

Nem írta le pontosan, milyen minőségben is büszke Ön a "magyar egyházvezetőkre"? Katolikusként? Evangélikusként? Reformátusként? Vagy netán zsidó felekezetűként? Megvallom őszintén, a magam részéről az utóbbira tippelek! És hogy miért? Mert olyan gyűlöletteljes hangon ír a - mért nem írta ki értehetően hogy fasizmusra gondolt? - szarszagú és szarszínű barna méregről, ahogyan az csak tőlük várható. Arról a politikai, ideológiai színről, amely Magyarországon már régóta NEM is létezik, hála Istennek! No és még egy erre utaló nyom; a "hullahegy"! Ezt nem is magyarázom, hogy miért tartom árolkodónak...
Ön azt írja; "...mint a kommunizmus ideológiája, ez (miért nem meri leírni hogy fasizmus? Talán Ön szerint mégiscsak az a nagyobb mumus, 'akinek a nevét nem mondjuk ki'?) is ugyanúgy a pusztulásotokba vezet". Észrevette-e Ön, akár utólagosan is, hogy önmagát kivonja a pusztulás lehetőségéből?
És még ehhez; elárulok Önnek egy nagy titkot! A kommunizmus és a fasizmus mellett van még egy nagyon nagy rákfenéje a világunknak; a cionizmus! És míg az első már egyre kisebb részén tud csak fennmaradni a világban, és míg a második feltámadására - Istennek legyen hála! - semmi jel nem mutat, addig a cionizmus él és virágzik, köszöni szépen jól van, és egyre nagyobb és egyre arrogánsabb hatalommal rendelkezik! Nos, az én meglátásom szerint ez a legnagyobb veszély ma a világon!

Öntől idézek; "Akárki utal itt Krisztusra, vagy a Szentírásra, az evangéliumokra és embertársai vagy azok csoportjai felé gyűlöletet szít, Krisztus ellen uszít!" - ezzel szemben, Ön az irománya utolsó négy bekezdésében folyamatosan Istenre, Jézus Krisztusra és a Szentírásra hivatkozik... Nem ellentmondásos ez Önnek? És ha már megtette saját minősítését is, árulja el, ezt Ön úgy tette, mint "közlegény" vagy mint a "sátán csicskása"? Esetleg a kettő keverékeként? Vagy úgy gondolja, Ön felettünk, "olvasók" felett áll, mint önjelölt igazságosztó??

Van ellenben egy nagyon szép gondolata, a szívemből szól, ide idézem, némi magyarázattal:

"Akik ezt a kampányt beindították népek, népcsoportok ellen, most pedig a szóban forgó egyházi vezetők ellen is, meg fognak bűnhődni érte. Temérdeknyi hazugságot összehordott már eddig is a nép (egymásnak adják-veszik a hazugságokat átcímkézve „igazsággá”), egymás szájából kiszürcsölve a penészes, rothadó, bűzlő moslékot." - Igen! Ezt teszik a cionisták, kedves tegeződő uram!

- "kampányt" indítottak népek, népcsoportok ellen = lásd Palesztína, Gáza... és Európa gyarmatosítása IMF fedőnév alatt;
- "Temérdeknyi hazugságot összehordtak" = olvasson utána: van-e legalább két külön "megbízható" forrásból származó két egybeeső adat arról, hogy pl. mennyi is volt hozzávetőlegesen a 'holokauszt' áldozatainak a száma?? A plussz-minusz 500.000-et is elfogadom, ha talál két ennyire közelítő adatot... Mi ez Ön szerint, ha nem hazugság?? Kérdezem Öntől mindamellett, hogy a holokauszt tényét nem tagadom, és megtörténtét mélységesen - keresztényi szívvel! - elítélem!

Mondja kedves tegeződő uram, ha idéz a Szentírásból, akkor önmagát és irományát is "mézes-mázos"-nak ítéli meg, mint az Ön által felemlített Tarnóczy-t? Mert az Ön általi Isten, Jézus Krisztus és Szentírás megemlítésének módja számomra inkább undort keltő, a gyűlölettől fröcsögő szavai és gondolatai között!

És végezetül, kicsit lesüllyedve a te szintedre: te is meg kell hogy állj egyszer az Úristen ítélőszéke elött, ott nem leszel felettünk álló, csak egy a milliárdnyi bűnös lélek között! És ha ott, akkor a Teremtő Isten megkérdezi tőled, hogy gyűlöltél-e életedben, keltettél-e gyűlöletet másokkal szemben, elismerted-e az Én Szent Fiamat, Jézust, a Világ Megváltóját? - nos ott nem lehet hazudni! Sem neked, sem nekem, sem senki másnak!

Hát békülj meg az én Istenemmel, a Szentháromság Istennel, mert bizony mondom néked; közel az óra...

Újkori

#91 Re:

2012-05-05 11:10

#24: -  

 Hogy Te milyen sötét vagy! Ez a sötét középkor, amit képviselsz, nem veszed észre?

Újkori

#92 Re: Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-05-05 11:11

Ezt a hozzászólást az oldal adminisztrátora eltávolította (Részletek)

2012-05-09 11:22



Anonymous

#94

2012-05-10 10:31

A tiztán látáshoz feltétlenül ajánlom a vizsgáló bíró visszaemlékezését ezen tárgyban: Bary József, A tiszaeszlári bűnper. Olvassa mindenki és többé nem lehet megvezetni!

Vendég

#95

2012-05-10 11:56

Igazságot,nem gazságot!!!

Vendég

#96

2012-05-10 12:17

Az egyházfőhöz méltatlan nyilatkozat visszavonását, ellenkező esetben vezetői posztjáról történő lemondását kérem. Szégyen, hogy ilyen becstelen jellemmel ilyen magas pozíciót tölt be.
Fatima

#97

2012-05-10 13:40

Gábriel, te vélhetően hülyébb vagy, mint hinnéd és semmi közöd se nincs Gábriel angyalhoz.

De ez az idézet rád nagyon illik...

"Boldogok, akik meg tudják különböztetni a hegyet a vakondtúrástól, mert sok zavartól kímélik meg magukat." ...Gyökössy Endre - idézet....

Halvány gőzöd se nincs, hogy miről beszélsz, vagy nagyonis!!!! mit műveltél, hogy így véded a rosszat?! Mert a bűn elhallgatása is égbekiáltó bűn!!!

Vendég

#98

2012-05-10 17:57

Az ilyen egyházi vezetők, és papjaik miatt lettem deista.

Vendég

#99

2012-05-10 18:03

Az igazság csak akkor derül ki, ha beszélhetünk a megtörtént dolgokról. Amit el akarnak hallgatni, az már elve a gyanú gondolatát ébreszti az értelmes emberben.

Vendég

#100

2012-05-10 21:32

Hivő létemre,ezekért a papokért nem járok templomba.