A KERESZTÉNY HÍVEK TILTAKOZÓ NYILATKOZATA

Quoted post

Köcsög

#42 Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-04-24 18:17

#17: Gábriel - Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

Te ki vagyol, zsidó-cigány védő liberális????????

Válaszok

Gábriel

#48 Re: Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-04-25 04:56:27

#42: Köcsög - Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

"Köcsög"! Nem vagyok sem zsidó, sem cigány, sem liberális. Egy olyan magyar hazafi vagyok, akinek felforrt a vére a sok uszítás és az állandóan, újból és újból ismétlődő sárdobálások, a sok szájkaratés miatt, akik annyi hazugságot összehordanak itt és máshol is, hogy ennél nagyobb szeméthegyek nincsenek még Nápoly utcáin sem! Most ez a "keresztény" Tarnóczy meg álkeresztény módon hülyíti és uszítja tovább ezt a társaságot teljes baromságokkal.

Nem igaz a magyar himnusznak az a sora, hogy "megbűnhődte már e nép a múltat, s jövendőt". A népnek ez a folyamatosan moslékot nyelő és okádó része csak egyre inkább növeli bűneit, mint sokan az itt is száját jártatók közül. Nemhogy magába szállnának, hanem még nekik áll följebb. Állítólag "felvásárolják az országot" egyes körök - de miért adjátok el, vagy miért nem ti vásároljátok fel, ha eladó???  A sok szájtépés közben pedig pénzért koldul az ország külföldön - de ez már Kádár idejében is így volt. Itthon meg eljátsszák, hogy ők találták fel még a spanyolviaszkot is. Akkor a kommunisták is eljátszották, hogy rothad a nyugati kapitalizmus, de azért a nagy szocialista erkölcsükkel kölcsön kértek a "haldoklótól".

Persze, látszik, hogy mi mozog az agyukban, meg miféle hősmagyarokról van itt szó. Egy igazi magyar nem attól lesz igazi magyar, meg jó hazafi, hogy kimegy bepálinkázva "díszmagyarban" a Hősök terére hőzöngeni, meg torka szakadtából üvölteni, hogy "üssük a zsidót a bikacsükkel" - vagy az oláhot vagy a tótot! Ha a "határkiigazítás" miatt kitörne a Kárpát-medencében egy háború az összes környező országgal, abban mi magyarok húznánk a rövidebbet.

Ha leírom itt azt hogy Á, hát 98 százaléka ennek a csürhének B-nek olvassa. Ne ugráljatok itt toporzékolva, szálljatok magatokba és tanuljatok meg olvasni!!!  Beteg ez a nép, nagyon beteg...