A KERESZTÉNY HÍVEK TILTAKOZÓ NYILATKOZATA

Jézus Krisztus szolgája

/ #90 Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-05-01 12:22

#17: Gábriel - Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

Kedves #17 (mert ugye a Gábriel név használata itt nem helyénvaló, főképpen nem Öntől!)!

Megpróbálom gondolat-szikránként értelmezni és megválaszolni hozzászólását, mert véleményem szerint Ön mélységes sötétségben él...
Ön azt írja; büszke a magyar egyházi vezetőkre. De miért is? Mert "végre világosan és teljesen tárgyilagosan állástfoglaltak..." - írja Ön. De nézzük, miért is tették?

"A Szombat zsidó közéleti lap egyházi vezetőkhöz fordult a Jobbik képviselő Parlamentben elhangzott, a tiszaeszlári vérvádat felmelegítő, gyűlöletkeltő beszéde után. Bölcskei Gusztáv református püspök, Erdő Péter bíboros és Gáncs Péter evangélikus püspök közösen válaszolt a kérdésekre." - olvasható pl. a Református.hu oldalán.

Tehát ha a Jézus-tagadó - és ezáltal a Szentháromság Istent is tagadó!! - zsidók a maguk cionista arroganciájával nem "fordulnak" az egyházi vezetőkhöz, akkor valószínű, hogy ez az aljas és minden keresztényt felháborító "nyilatkozat" - amit a magam részéről a legmesszebbmenőkig elítélek! - meg sem született volna!

Nem írta le pontosan, milyen minőségben is büszke Ön a "magyar egyházvezetőkre"? Katolikusként? Evangélikusként? Reformátusként? Vagy netán zsidó felekezetűként? Megvallom őszintén, a magam részéről az utóbbira tippelek! És hogy miért? Mert olyan gyűlöletteljes hangon ír a - mért nem írta ki értehetően hogy fasizmusra gondolt? - szarszagú és szarszínű barna méregről, ahogyan az csak tőlük várható. Arról a politikai, ideológiai színről, amely Magyarországon már régóta NEM is létezik, hála Istennek! No és még egy erre utaló nyom; a "hullahegy"! Ezt nem is magyarázom, hogy miért tartom árolkodónak...
Ön azt írja; "...mint a kommunizmus ideológiája, ez (miért nem meri leírni hogy fasizmus? Talán Ön szerint mégiscsak az a nagyobb mumus, 'akinek a nevét nem mondjuk ki'?) is ugyanúgy a pusztulásotokba vezet". Észrevette-e Ön, akár utólagosan is, hogy önmagát kivonja a pusztulás lehetőségéből?
És még ehhez; elárulok Önnek egy nagy titkot! A kommunizmus és a fasizmus mellett van még egy nagyon nagy rákfenéje a világunknak; a cionizmus! És míg az első már egyre kisebb részén tud csak fennmaradni a világban, és míg a második feltámadására - Istennek legyen hála! - semmi jel nem mutat, addig a cionizmus él és virágzik, köszöni szépen jól van, és egyre nagyobb és egyre arrogánsabb hatalommal rendelkezik! Nos, az én meglátásom szerint ez a legnagyobb veszély ma a világon!

Öntől idézek; "Akárki utal itt Krisztusra, vagy a Szentírásra, az evangéliumokra és embertársai vagy azok csoportjai felé gyűlöletet szít, Krisztus ellen uszít!" - ezzel szemben, Ön az irománya utolsó négy bekezdésében folyamatosan Istenre, Jézus Krisztusra és a Szentírásra hivatkozik... Nem ellentmondásos ez Önnek? És ha már megtette saját minősítését is, árulja el, ezt Ön úgy tette, mint "közlegény" vagy mint a "sátán csicskása"? Esetleg a kettő keverékeként? Vagy úgy gondolja, Ön felettünk, "olvasók" felett áll, mint önjelölt igazságosztó??

Van ellenben egy nagyon szép gondolata, a szívemből szól, ide idézem, némi magyarázattal:

"Akik ezt a kampányt beindították népek, népcsoportok ellen, most pedig a szóban forgó egyházi vezetők ellen is, meg fognak bűnhődni érte. Temérdeknyi hazugságot összehordott már eddig is a nép (egymásnak adják-veszik a hazugságokat átcímkézve „igazsággá”), egymás szájából kiszürcsölve a penészes, rothadó, bűzlő moslékot." - Igen! Ezt teszik a cionisták, kedves tegeződő uram!

- "kampányt" indítottak népek, népcsoportok ellen = lásd Palesztína, Gáza... és Európa gyarmatosítása IMF fedőnév alatt;
- "Temérdeknyi hazugságot összehordtak" = olvasson utána: van-e legalább két külön "megbízható" forrásból származó két egybeeső adat arról, hogy pl. mennyi is volt hozzávetőlegesen a 'holokauszt' áldozatainak a száma?? A plussz-minusz 500.000-et is elfogadom, ha talál két ennyire közelítő adatot... Mi ez Ön szerint, ha nem hazugság?? Kérdezem Öntől mindamellett, hogy a holokauszt tényét nem tagadom, és megtörténtét mélységesen - keresztényi szívvel! - elítélem!

Mondja kedves tegeződő uram, ha idéz a Szentírásból, akkor önmagát és irományát is "mézes-mázos"-nak ítéli meg, mint az Ön által felemlített Tarnóczy-t? Mert az Ön általi Isten, Jézus Krisztus és Szentírás megemlítésének módja számomra inkább undort keltő, a gyűlölettől fröcsögő szavai és gondolatai között!

És végezetül, kicsit lesüllyedve a te szintedre: te is meg kell hogy állj egyszer az Úristen ítélőszéke elött, ott nem leszel felettünk álló, csak egy a milliárdnyi bűnös lélek között! És ha ott, akkor a Teremtő Isten megkérdezi tőled, hogy gyűlöltél-e életedben, keltettél-e gyűlöletet másokkal szemben, elismerted-e az Én Szent Fiamat, Jézust, a Világ Megváltóját? - nos ott nem lehet hazudni! Sem neked, sem nekem, sem senki másnak!

Hát békülj meg az én Istenemmel, a Szentháromság Istennel, mert bizony mondom néked; közel az óra...