A KERESZTÉNY HÍVEK TILTAKOZÓ NYILATKOZATA

Quoted post


Vendég

#26 Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-04-24 06:31

#17: Gábriel - Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

"Mert úgy szerette Isten a világot..." kezdetű mondatok viszik mindíg félre az éneket.

Ezt csak a judeoalapú dogmák sulykolják az emberekbe. Jézus megölése egy egyszerű politikai gyilkosság volt, amit ma azzal akarnak megmagyarázni őskeresztényeink, és szorgos tanítványaik, hogy bárányt csinálnak Jézusból. Olyan bárányt, amelyiket engesztelésül áldoznak sötét szertartásaik szerint, hogy e világi bűneik alól mentesüljenek. És azt hiszik, hogy ez így működik. Ezzel sok mindent megmagyaráztam úgy érzem. Ha van füle a hallásra, akkor hallja.

Kedves Gábriel Testvér a hozzászólása nem tényszerű, ezért most nem részletezném eme förtelmes gyilkosság politikai és vallási hátterét, lévén egy könyvtárnyi irodalommal állunk szemben.

Maradjunk ezért a tiszaeszlári esetnél. Ismeretei ugyan olyan hiányosak, mint bibliai és vallási ismeretei. Erről az esetről is könyvtárnyi irodalom áll rendelkezésre pro et contra. Ezért nem hiszem, hogy Ön nyugodt lelkiismerettel foglalhatna állást e témában, lévén az ítélőtábla vezető bírója is önkritikát gyakorolt és ez után a per után soha többé nem ítélkezett. Visszavonult. Érdekes dokumentum Jósa András (A nyíregyházi kórház alapítója és európai hírű szaktekintély) véleménye az esetről, akit ugyan úgy megfenyegettek, mint a tárgyaló bírót. Szűkebb pátriámban is történt egy ehhez hasonló kísérlet, melyből a józan ítélőképességű emberek jóvoltából nem történt tragédia.

Nem tudom tudja-e, hogy mit jelent a "Krisztus" és a "Kresztosz" közötti különbség. Ha tudná, nem írna ennyi szamárságot. Legmélyebb tiszteletem! / A tudatlanoknak is!/

Válaszok

Gábriel

#52 Re: Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-04-25 05:49:49

#26: - Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

Kedves polgártárs!  Ez a hozzászólás is arról tanúskodik, hogy bizony sokak fejében ordító a sötétség, és sokan vannak, akik mindenféle hazugsággal kevert zagyvaságot hordanak össze. Annak idején az oroszoknál a kommunisták ráírták a legnagyobb hazugságokat öklöndő lapjukra, hogy "Pravda" - igazság.

Attól hogy te most leírtad ezeket a fejtegetéseidet, a benne levő hazugságok egy századmilliméterrel sem lettek igazabbakká...

Gábriel

#54 Re: Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-04-25 06:27:22

#26: - Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

Szerencséd van, hogy öregapádnak szólítottál.  A tiszaeszlári gyilkosság teljesen politikai manipulálás céljából lett most előkaparva a történelem homályából. Az egy lezárt ügy, és teljesen elévült; mivel a tettes sem él már, ezért nem lehet felelősségre vonni, sem valóban kideríteni, hogy ki volt a gyilkos. Annak, hogy ki mit hordott össze akkoriban vagy azóta ez ügyben - nos, annak nincs már jelentősége. Ugyanannyi erővel arról is szónokolhatnánk itt most, hogy ki ölte meg Julius Cézárt. Amit Jézus keresztrefeszítéséről hordtál itt össze, az a magad félreértelmezése, nem a színtiszta igazság.

Azon csámcsogni manapság, hogy ki volt vagy ki nem volt a gyilkos Tiszaeszláron, az teljes gerinctelenség. Kaparjál elő egy olyan esetet, amikor a gyilkos még valószínűleg él. Akkor lehet perújrafelvételt kezdeményezni. Egyébként csak a mazsola-agyúak csámcsognak egy 150 évvel történt köztörvényes bűntényen ennyit (bármennyire sajnálatos esetről is volt szó).

Az, hogy minek mennyi irodalma van, teljesen lényegtelen - a marxizmusnak is könyvtárnyi anyaga van, de az nem igazolja azt, hogy a marxizmus helytálló lenne. Ma rengeteg mennyiségű zúzdába való szennyirodalom van a világon - ez nem igazolása arra, hogy tele vannak igazsággal.

Van egy könyv, amely magasan felette áll minden egyéb könyvnek: az a legolvasottabb és a legelterjedtebb a világon. E  könyvnek az a neve hogy Biblia, másnéven Szentírás. Ha te ezt a könyvet figyelmen kívül hagyod, kigúnyolod, vagy ki- vagy félremagyarázod, mindez visszahullik ítéletként a te fejedre. Hozzászólásod és értékelésed e könyvvel szemben pont erre utal...

Egy tudatlan

#102 Re: Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-05-22 21:20:40

#26: - Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

Hmmmm... Csak szólok, hátha valaki még nem hallotta vasárnap a templomban: ez a Gábriel, meg az a názáreti Ember, ezek is ilyen judeoalapú izék.

Egy tudatlan

#103 Re: Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-05-22 21:25:19

#26: - Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

Ja, és hogy el ne feljtsem, tudók tudója! Arról már hallott, hogy a kóser, azaz zsidó vallási előírásoknak megfelelő étkezésben tilos vért fogyasztani? Akkor hogyan készítenék a pászkát vérrel?

http://www.zsido.hu/receptek/konyha.htm