A KERESZTÉNY HÍVEK TILTAKOZÓ NYILATKOZATA

Gábriel

#51 Re:

2012-04-25 05:43

#43: -

A magyar egyházak hierarchikus felépítésűek, nem a vezetőknek kell követnie a bárgyú népet, hanem a népnek a vezetőket. Ezek a vezetők most teljesen korrekt módon kifejezték, hogy ellenzik a gyűlöletkeltést. De van egy agymosott része ennek az országnak, akik rögtön félreértik ezt a dolgot, egy másik része meg szándékosan kiforgatja a püspökök nyilatkozatát, és teljesen hazug módon meghazudtolják azt, amit a püspökök mondtak. A legnagyobb bűnt most az a véresszájú Tarnóczy követte el, aki szándékosan kiforgatta a püspökök szavait és megírta uszító cikkét, amely ezt a lavinát beindította.

A sok piros-fehér csíkosra kilúgozott agyú hősmagyar meg hőzöng itt oda-vissza. Solymosi Esztert nem hozza vissza a halálból 150 év után ez a hőzöngés, a tettes is már régen meghalt. Teljesen fölösleges ez a sok szájtépés. A második világháborúban emberek tízmilliói haltak meg, köztük több százezer magyar. Azoknak a vére nem izgat senkit?

Azok szenvedéseiről nem is beszélve, akik életben maradtak. A tettesek közül még sokan élnek. Azokat kellene bíróság elé állítani, meg azokat, akik állandóan itt is öldöklésre uszítanak...

Gábriel

#52 Re: Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-04-25 05:49

#26: - Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

Kedves polgártárs!  Ez a hozzászólás is arról tanúskodik, hogy bizony sokak fejében ordító a sötétség, és sokan vannak, akik mindenféle hazugsággal kevert zagyvaságot hordanak össze. Annak idején az oroszoknál a kommunisták ráírták a legnagyobb hazugságokat öklöndő lapjukra, hogy "Pravda" - igazság.

Attól hogy te most leírtad ezeket a fejtegetéseidet, a benne levő hazugságok egy századmilliméterrel sem lettek igazabbakká...

Gábriel

#53 Re: Re: Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-04-25 05:55

#34: kételkedő - Re: Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

Téged sem Attila, sem Álmos, sem Csaba királyfi, sem Árpád, de még a "Csoada szarvas" sem fog megmenteni az utolsó ítéletkor.

Gábriel

#54 Re: Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-04-25 06:27

#26: - Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

Szerencséd van, hogy öregapádnak szólítottál.  A tiszaeszlári gyilkosság teljesen politikai manipulálás céljából lett most előkaparva a történelem homályából. Az egy lezárt ügy, és teljesen elévült; mivel a tettes sem él már, ezért nem lehet felelősségre vonni, sem valóban kideríteni, hogy ki volt a gyilkos. Annak, hogy ki mit hordott össze akkoriban vagy azóta ez ügyben - nos, annak nincs már jelentősége. Ugyanannyi erővel arról is szónokolhatnánk itt most, hogy ki ölte meg Julius Cézárt. Amit Jézus keresztrefeszítéséről hordtál itt össze, az a magad félreértelmezése, nem a színtiszta igazság.

Azon csámcsogni manapság, hogy ki volt vagy ki nem volt a gyilkos Tiszaeszláron, az teljes gerinctelenség. Kaparjál elő egy olyan esetet, amikor a gyilkos még valószínűleg él. Akkor lehet perújrafelvételt kezdeményezni. Egyébként csak a mazsola-agyúak csámcsognak egy 150 évvel történt köztörvényes bűntényen ennyit (bármennyire sajnálatos esetről is volt szó).

Az, hogy minek mennyi irodalma van, teljesen lényegtelen - a marxizmusnak is könyvtárnyi anyaga van, de az nem igazolja azt, hogy a marxizmus helytálló lenne. Ma rengeteg mennyiségű zúzdába való szennyirodalom van a világon - ez nem igazolása arra, hogy tele vannak igazsággal.

Van egy könyv, amely magasan felette áll minden egyéb könyvnek: az a legolvasottabb és a legelterjedtebb a világon. E  könyvnek az a neve hogy Biblia, másnéven Szentírás. Ha te ezt a könyvet figyelmen kívül hagyod, kigúnyolod, vagy ki- vagy félremagyarázod, mindez visszahullik ítéletként a te fejedre. Hozzászólásod és értékelésed e könyvvel szemben pont erre utal...

Gábriel

#55 Re: Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-04-25 06:57

#32: halflife - Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

Kedves "halflife"!

Amennyire vehemensen vagdalódzik itt mindenki a már régen elévült tiszaeszlári bűntény (meg egy profi politikus parlamenti felszólalása és az arra megnyilvánult reakciók) ügyében, nos, ennyi energiával már régen ki is lehetett volna tolni az ország szekerét abból mocsárból, ahová az jutott. Miért nem azon ügyködnek ezek a megkergült egyedek ekkora energiával?

A hivatásos, megélhetési politikusok (mindegyik, aki pénzt kap a politizálásért) - legyenek azok bármilyen szagúak és színűek, csíkosak vagy kockásak, vagy akármilyen pártállásúak is - mindig kitalálnak valamit, hogy bizonyítsák szavazóiknak: rájuk szükség van. A botond nép meg bedől ezeknek a fogásoknak, a mesterségesen bedobott hasonló parlamenti beszólásoknak. Ezekkel én már alapértelmezésben is a szemétkosarat célzom meg.

A latin, meg a görög leckéddel kapcsolatban: annak semmi jelentősége nincs, mert Jézus szájából nem latinul vagy görögül hangzott el a kérdéses mondat.

Ez a kimagyarázkodási kísérleted csak azt igazolja, hogy te most magyarázkodsz Isten előtt, hogy te miért gyűlölködsz; azt próbálod igazolni, hogy neked igenis jogod van gyűlölködni. Jézus léce egy fényévvel magasabban helyezkedik el a te földhözragadt gondolkodásodhoz képest, mindegy hogy latinul dadogsz vagy görögül. Jézus a te gyűlölködésedről is beszélt.

Én nem a tiszaeszlári vérváddal foglalkozok; azért szólaltam fel ebben a közegben most itt, mert egy Tarnóczy nevű taxis, kígyó módjára összehozott egy firkálmányt, amiben tiszteletreméltó egyházi méltóságokat pocskondiázik - magát közben persze hithű "kereszténynek" tartva. Nincs távolabbi dolog a kereszténységtől, mint Tarnóczy hazudozásai. Az itt acsarkadók zöme szemenszedett hazugságokkal meg csak rákontráz. Jézust nem lehet következmények nélkül meghazudtolni...


Vendég

#56 Re:

2012-04-25 07:02

#5: -

Mit öklendezel itt te ördögfajzat?


Vendég

#57 Re: Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-04-25 07:26

#45: - Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

"Vendég - Nos, így beszél egy elvakult keresztény cionista!Aki a kiválasztottak bármilyen tettét bírálni meri ,pokolra jut."

Te milyen kiválasztott csoportba tartozol, hogy a te véleményed kritikán felüli?

Kevered itt a szezont a fazonnal.  Elvakult, sőt bigott az bizony te vagy, de nagyon patológiai eset, mert emberölésre buzdítgatsz itt: "régen meg kellett volna ölni" - ez már zárt osztályt kíván sőt, börtönt!

A püspökök akkor lennének árulók, ha a saját lelkiismeretük ellenére a kisjánosok azzal teljesen ellenkező véleményét hangoztatnák. Mert ami sok az sok, egy idő után minden becsületes magyar embernek felforr a gyomra ennyi okádás, ócsárlás, hazudozás, uszítás hallatán. A politikusok meg manipulálják az agymosott népet, hogy biztosítsák a következő parlamenti időszakra is jólfizető és kényelmes állásukat. Azt hiszed, hogy ennek a Baráthnak a te csóróságod miatt fáj a szíve?

Amit a "gój gyerekek megöléséről" hablatyoltál itt össze, az is szemenszedett hazugság: átejtettek, nyuszikám. Egy ember írt valamit ebben az ügyben, de teljesen másképpen - az ő szavait is kiforgatta egy "jószándékú" demagóg, és te bekaptad a horgot, elhitted az általad kiböfögött hazugságot.

 


Vendég

#58

2012-04-25 09:19

Valóban mindig csak a zsidóknak lehet igazuk??!!
Guest

#59 Bary József vizsgálóbíró könyvét

2012-04-25 09:28

Gábrielnek: Olvasd el Bary József vizsgálóbíró könyvét, amit az ügy lezárása után írt. Ha te valóban elfogulatlan igazságkereső ember vagy, akkor rá fog ébreszteni, hogy tévedsz. A könyv a neten megtalálható.

Vendég

#60

2012-04-25 09:30

Nemcsak a munka, az IGAZSÁG is szabaddá tesz.
Vendég

#61 Gábriel tévúton

2012-04-25 09:35

Gábriel #55, ez egy jól sikerült gyűlölködő írás lett, vagyis öngól.
És nem érted, mi a célja a Solymosi Eszterre való emlékezésnek. Nem a gyűlölködés, hanem tiltakozás az ellen, ami a pert végigkísérte: a vádlottak érdekében történő törvénytelen nyomásgyakorlás, ami a mai napig is le van tagadva hivatalosan.

Vendég

#62

2012-04-25 09:37

Csak emlékeztetném a csuhás pojácát és sleppjét, hogy milyen véleménye volt Krisztus Urunknak a farizeusokról és a zsidókról.

Vendég

#63

2012-04-25 10:18

Örülök, hogy ez a petíció megszületett. Reformátusként nagyon szégyelltem magamat egyházi vezetőnk árulása miatt.

Vendég

#64

2012-04-25 10:24

Ez a gyalázatos történet és az egyházfők hozzáállása megérdemelne egy Pápai értesítést is, hogy világméretű legyen a felháborodás ne csak itt Magyarországon legyen az. Ismét Tiszaeszlárra nézne a világ szeme és politikusaink szégyenteljes magatartására, mert szemet húnynak efelett és csak hallgatnak.
Vendég

#65 Igazság?!

2012-04-25 10:41

Mi lenne ha a biboros úr az egyház ügynöklistájának nyilvánosságra hozásával foglalkozna ilyen lelkesen?

Vendég

#66

2012-04-25 11:36

pedofil katolikusok

Vendég

#67

2012-04-25 11:38

Szégyen az egyházra.

Vendég

#68 Re:

2012-04-25 11:39

somniferum

#69 prticio.com

2012-04-25 11:47

Gábrielnek!

Nem a gyűlölet, hanem az önvédelem vezérelt a petíció aláírásakor.
Az háborít fel, amikor egy népcsoport kiválasztottság tudattól vezérelve uralkodni akar minden más náció felett. Amikor a mindennapi gyilkos tobzódását jogos önvédelemnek, élősködését ügyességnek, fröcsögő gyűlöletét és kielégíthetetlen bosszúvágyát jámbor vallásosságnak tünteti
fel. Az háborít fel,hogy olyan piedesztálra akarja helyezni magát, ahol már bírálhatatlan, és csak alázatos hódolattal illethető.
Ezt a gerinctelen meghunyászkodást, bűnös szervilitást kérjük számon az erkölcsileg külömben is nagyrészt lejáratódott egyházi vezetőktől.

Vendég

#70

2012-04-25 12:19

Van még köze egyházunknak az Istenhez?
Sizell

#71 Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-04-25 13:20

#17: Gábriel - Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

Gábriel!

Nem Te vagy a megváltó, milyen jogon ítéled meg embertársaidat, ráadásul minden szavadból süt a gyűlötet!

Minden embernek joga van a szabad vélemény nyilvánításhoz anélkül, hogy az ilyen Gábriel félék ostoroznák érte.

Aldjon meg az Isten!

 


Vendég

#72

2012-04-25 13:35

Katolikus keresztény ként kötelességem a tiltakozás.Mellette a közösség figyelmébe ajánlom eme tényszerű megbeszélést:https://www.facebook.com/profile.php?id=100002082810446#

Vendég

#73

2012-04-25 14:33

Amióta ember él a Földön, minden perverzió és kisiklás lehetséges és volt is rá példa. Ez még nem kell, hogy érintse a normális többséget, a nemzeteknek lehet szégyenfoltjuk, ennek esélye nem kizárt. Segít kizárni a gyanakvást, ha minden külföldi külföldön él.

Vendég

#74

2012-04-25 14:39

Csurka a Magyar Fórumban többször is írt a Tiszaeszlári történésekről illetve Solymosi Eszter tragédiájáról. Az akkor nem volt gyűlöletkeltés!!!!!!!!???????
Igazságot!

#75 Az ártatlan Eszterben Jézust, az IGAZAT gyilkolták meg újra!

2012-04-25 17:01

Szégyen és gyalázat, hogy egyházi vezetőink nem az igazság kiderítését követelik, hanem azokat kiállják ki bűnösöknek hamisan, akik a meggyilkolt áldozat jogait védik! Ráadásul ezzel beállnak a világhódítók magyar-gyűlölő gyalázkodói közé, s hazug módon "antiszemita uszításról" papolnak, mérhetetlen károkat okozva az Egyháznak és kifosztott, ezerszeresen meggyötört Hazánknak! - Biztos vagyok benne, hogy a szintén ártatlanul meggyilkolt Jézus egyszer majd számon kéri tőlük, hogy MIÉRT NEM IGAZSÁGOT KÖVETELTEK végre az ártatlan áldozatnak, akiben ŐT gyilkolták meg újra a tettesek.