Külföldi magyarok tiltakozása a Nemzeti Konzultáció ellen

Quoted post

Csongrádi Eszter

#80 Gyáva magyarok!

2015-06-11 11:17

Ez tipikusan annak az esete, hogy ha idehaza valami probléma van egyből elmenekülünk majd több ezer kilométerről teli hassal és zsebbel osszuk az észt!
Miért nem jöttök haza és itt pofáztok a parlament előtt? vagy miért nem vonultatok anno az utcára. 
Probléma a hallgatói szerződés, a nyelvvizsga, sőt az érettségi is. 
Sok érettségi nélküli buta szakmunkás megy ki németországba és tér haza diplomával a zsebében- mert odakinn érettségi nélkül is lehet diplomát szerezni- és eljátsza a Janit a gáton! 
Sokan lustaságból mennek ki mert ott kevesebb munkával uygan többet lehet keresni, de azzal odakinn mások munkáját veszik el. Mert itthon büdös a napi 10-12 óra munka és nem jut piára meg ciggire! 
Jártam kinn nemrégiben! Több fiatal magyar közösséget is volt szerencsém meglátogatni. A züllés és igénytelenség netovábbja.
Itthon meg a fél rokonság nyomorog, de oda kinn a legolcsóbb kégliben élnek a pénzt meg piára és drogra költik!
És ezek az emberek pofáznak odakintről! Itthon meg nyuszik voltak.
Meg is érdemli a sorsát ez az ország! 

Válaszok

Vámosszabadi

#81 Re: Gyáva magyarok!

2015-06-11 11:29:07

#80: Csongrádi Eszter - Gyáva magyarok! 

 Tökéletesen igazad van!

Andreas a nem Magyar

#95 Re: Gyáva magyarok!

2015-06-12 12:09:26

#80: Csongrádi Eszter - Gyáva magyarok! 

 Ezster!

Ilyet ritkán írok hölgynek, de neked most kijár!!!

 

Egy igazi barom vagy! Én és több társam ott volt a 2006-os ostromnál. Akkor hol voltatok? Hol volt az a sok szájtépő ember, aki most szemrebbenés nélkül lebunkóz, mert ott hagytuk azt a nyomorult országot! Tudod mit mondok most én neked? Rohadjál meg ott abban a nyomorult országban, amíg én élvezem a jól megérdemelt lazítást teljesen máshol!

K. Lajos István

#97 Re: Gyáva magyarok!

2015-06-12 19:38:08

#80: Csongrádi Eszter - Gyáva magyarok! 

 Na te idióta agyilag gyenge! A Fiaim kettő hónapja dolgoznak Németországban. Napi 10 órát húznak le qrva keményen. Tudod miért? Mert nem óhajtanak orbán maffia birodalmába napi 10-12 órában rabszolga munkát végezni rabszolgabérért. Azonkívül hogy valaha esélyük legyen az álmaikat megvalósítani a SAJÁT LÁBUKRA ÁLLNI. Mert nekik NINCS egy orbán viktor nevű maffia vezér apjuk mint az orbán ráhelnak, aki kicsi drága...nekünk a Magyar népnek drága... csemetéjét az adófizető és nem adófizető...mert már nem aktív, nincs miből... polgárok pénzén a saját lábukra állítsa. Vágod te agyilag gyenge orbán bérenc?