Buszjáratot Csávoly-Bokod között

Quoted post

RP

#8 Re:

2013-04-06 08:34

#7: -

Felsőszentivániak is támogathatják bátran a kezdeményezést. Ők azért nincsenek külön kiemelve, mert F.szentiván és Csávoly között élénk az autóbusz közlekedés, ez utóbbi településről lehetne Bácsbokod felé utazni, de természetesen ez csak egy elképzelés. Lehetne olyan járat is, amelyik Szentiván felöl érkezik és tart Bokod felé, ezen már egyezkedni lehetne a Volánnal, ha kellő számú személy írná alá a petíciót.

Kérés!!! Mindenki ossza meg a Facebookon, egyéb közösségi oldalakon, hogy minél több érintetthez eljusson a kezdeményezés!!!

Válaszok

Gál Viktor

#11 Re: Re:

2013-04-14 10:57:20

#8: RP - Re:

Nagyon jó kezdeményezés! Engem is mindenképp érintene katymáriként, Szegedre és Szegedről történő ingázásom terén. Egy tipp, ha még hatásosabban szeretné eljuttatni az érintetteknek mondjuk Facebook-on keresztül. Az érintett településeknek ha nincs is mindig saját FB adatlapjuk, a térségben található pl. vendéglátóhelyek, sportszervezetek oldalainak szerkesztőit mindenképp fel lehet keresni a petíció közzététele érdekében, így több esetleges érintetthez eljuthat a petíció. :)