Legyen újra Bajnai-Oszkó szakértői kormány

Gordonka

/ #11 Kispiros a belső zsebben?

2012-05-23 23:16

#2: - Re: Miben szakértők?

Hú, de borzasztó önérzetesek lettünk, mi? A kis piros könyv még mindig ott lapul a belsőben?Már adtatok három szakértő miniszterelnököt nekünk, az elsőről kiderült, hogy pufajkás, a másodikról meg, hogy D209 számot viselt. A harmadik lekurvázta a saját hazáját egy Balatönöszödi volt MSZMP-s intézményben. Akartok mégegy szakértői kormányt?Szerinted ez az ország kibírná ezt? Orbán csak két éve miniszterelnök, máris megnyúznátok élve!A nyolc év komcsi kiárúsítás után mit gondoltok mit tennék én a ti szakértőitekkel,ha olyan agyatlan lennék, mint ahogy azt te reméled?

A Hajdú-bét üggyel kapcsolatban: tudod a jó ügyvédek mindent elérnek. Az,hogy valaki kimosakodja magát, nem azt jelenti, hogy ártatlan.Gondolom azt is elhiszed, hogy Meggyesi az oroszok ellen védte az ország érdekeit titkosügynökként. Horn pedig csak azért volt AVH-s tiszt, mert beépülve, belüről bomlasztotta a megszálló erőket.

Bajnait csak azóta tarjátok szakértőnek, mióta Clintonné Őnagysága (beleavatkozva a magyar belügyekbe és semmibe véve egy demokratikus, tiszta választás eredményét) ezt kinyilatkoztatta.

Bele kell törődni a 2/3-os eredménybe urak, ahogyan én is túléltem a nyolc évet! Remélem majd fájni fog, legalább annyira mint nekem fájt a nyolc év!