Nyílt levél: Orbán Viktornak
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
F.D.Roosevelt
Na, mi van, senki nem mer Nagytiszteletű miniszterelnök urunkhoz egy szót sem szólni? Féltek, hogy elolvassa, oszt jól megdorgál benneteket, meg engem is? Biztosan kiderülne, hogy minden nagyon szép, minden nagyon jó, a magyarok még soha ilyen jól nem éltek az országban, mint most. Én is most csináltattam új kerítést, mondtam a lakatosnak, hogy csinálja kolbászból, de ő azt mondta, hogy ő lakatos, nem hentes, így a kerítésem egyszerű lakatosmunka lett.
Szerettem volna bizonyítani, amit Viktor hatalomra kerülése alkalmával mondott, hogy hamarosan mindenkinél kolbászból lesz a kerítés, de hát ez nem jött össze.
Maradok a drótkerítésen belül tisztelettel.
Re:
Katus, mire gondolsz, mikor ilyeneket írsz? Neked tetszik az, hogy az egész világgal haragban áll és felesleges szabadságharcot folytat? Az én nevemben ne harcoljon. Nekem nagyon megfelel az, hogy jóban vagyok a szomszédaimmal, segítem őket, ha tudom és segítenek engem, ha szükségem van rá. Ehhez az kellett, hogy ne harcoljak velük, hanem megtanuljak békében élni velük. Nem nehéz ám, csak annyi kell hozzá, hogy elfogadjam őket olyannak, amilyenek. Ez kicsiben, nagyban egyformán igaz. Nekem nincs szükségem arra, hogy valaki rám hivatkozzon, amikor valami orbitális baromságot elkövet. Itt harmadik éve más sem történik, mint orbitális baromság
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.