Nyílt levél: Orbán Viktornak

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Nyílt levél: Orbán Viktornak petíció automatikusan generált fórumtémája

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2013-01-31 23:58

Vendég

2013-02-03 20:49

Minden embernek joga van az élethez, s ez annyit jelent, hogy a kényelmes élethez is. (...) Kormányzatunk mindenkinek tartozik annyival, hogy lehetőséget adjon neki ahhoz, hogy a jólétből, ipari társadalmunkból kanyarítson magának egy részt, amely kielégíti szükségleteit, méghozzá saját munkája révén."
F.D.Roosevelt
Kolbászból a kerítés

2013-02-04 16:52

Na, mi van, senki nem mer Nagytiszteletű miniszterelnök urunkhoz egy szót sem szólni? Féltek, hogy elolvassa, oszt jól megdorgál benneteket, meg engem is? Biztosan kiderülne, hogy minden nagyon szép, minden nagyon jó, a magyarok még soha ilyen jól nem éltek az országban, mint most. Én is most csináltattam új kerítést, mondtam a lakatosnak, hogy csinálja kolbászból, de ő azt mondta, hogy ő lakatos, nem hentes, így a kerítésem egyszerű lakatosmunka lett.
Szerettem volna bizonyítani, amit Viktor hatalomra kerülése alkalmával mondott, hogy hamarosan mindenkinél kolbászból lesz a kerítés, de hát ez nem jött össze.
Maradok a drótkerítésen belül tisztelettel.

Vendég

2013-02-07 18:25

olvassa el és tudja fasizmusnak is volt ellenzéke
szell

2013-02-07 18:26

Aki egy ország élére akar állni, annak tisztelnie kell az embereket! Az emberek méltóságát nem tapossa sárba, és mindég minden körülmények közt a népének a javát kell szolgálnia, nem pedig a saját zsebét tömködni zsarolással, és kizsákmányolással!

Vendég

2013-02-07 18:32

Le az Orbáni diktatúrával!
orsosfúkaka

2013-02-07 18:47

megtalálunk szarházikormány ez nem nép képviselet jogászterrort megvalositta de de kevesek mint a tek a szar felderitéséhez nemkellházőrség hanemaztigazoljadekk

Vendég

2013-02-08 01:34

Hát merész asszony, keményen megirta, sok igazság van benne.Gondolom, nem véletlenul irta le a gondolatait.

Vendég

2013-02-08 02:07

Le a fidesz-jobbikkal!!!
De Profundis

2013-02-08 20:14

Minden tiszteletem az Öné, amiért és ahogyan ezt a nyílt levelet megírta.
Katus

2013-02-21 21:45

Valóban azt gondolják,hogy ez az ország 2 év alatt lett azzá,ami???!!! 1990 óta élünk egyre rosszabbul és az összes kormány hozzátette a magáét.Teljesen mindegy ki kormányoz,a kisember sosem fog jól járni.A jelenlegi kormány,legalább nem fekszik le az IMF-nek,mert a saját lábára akar állni.Ennek azonban ára van,amit megfizettetnek velünk.De valamit valamiért!
Gyula

#12 Re:

2013-02-22 05:54

#11: Katus -  

Katus, mire gondolsz, mikor ilyeneket írsz? Neked tetszik az, hogy az egész világgal haragban áll és felesleges szabadságharcot folytat? Az én nevemben ne harcoljon. Nekem nagyon megfelel az, hogy jóban vagyok a szomszédaimmal, segítem őket, ha tudom és segítenek engem, ha szükségem van rá. Ehhez az kellett, hogy ne harcoljak velük, hanem megtanuljak békében élni velük. Nem nehéz ám, csak annyi kell hozzá, hogy elfogadjam őket olyannak, amilyenek. Ez kicsiben, nagyban egyformán igaz. Nekem nincs szükségem arra, hogy valaki rám hivatkozzon, amikor valami orbitális baromságot elkövet. Itt harmadik éve más sem történik, mint orbitális baromság