Tiltakozás a rasszista Kanadai bevándorlási hivatal ellen !


Vendég

#1

2014-03-08 20:08

"Ezek a cigányok nagyon dolgos népség, és biztosan hasznos tagjai lesznek az önök országának !"

Na ez viccnek is rossz! A németeknél már a törökök próbálják megrendszabályozni ezt a "dolgos népséget".

Vendég

#2

2014-03-08 20:09

"Milyen jogon merik önök megkérdőjelezni a Magyarországról kivándorolt cigány emberek szavahihetőségét az ügyben, hogy itt Magyarországon üldözik őket ?"

Mert tény, hogy senki nem üldözi őket, csak a léha, bűnöző, élősködő életmódjukat nem tolerálja senki...
Béla

#3

2014-03-19 07:43

Én most Németországban dolgozom, itt a városban szinte naponta követnek el valamilyen bűncselekményt cigányok (magyar, román, bulgár stb). A németek már többször is pedzegették a hírekben, hogy csak idejönnek, minden nyelvtudás nélkül, és egyből megigénylik a segélyt. És nem dolgoznak, vagy sokan koldulnak vagy lopnak, betörnek. Úgyhogy szerintem hamarosan szigorítani fognak ők is a "bevándorláson".
Tudom, hogy vannak kivételek, és rendes cigik, és sajnos ők szívnak a többiek miatt is. De Kanada lépése számomra teljesen logikus.
Egyébként ha úgy vesszük, én is menekült vagyok itt Németországban, mert otthon nincs meló, vagy ha van is, nem akar bejelenteni és alig fizet, és úgy bánnak az emberrel mint egy állattal, mert tudják hogy úgysem mer ellenkezni, mert nincs másik munka. Otthon most még a fehér embernek is nehéz, még akkor is, ha akar dolgozni.